Проблем със заводска аларма - нещата се оправят по малко.

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 26 Ное 2008, 11:53

Methodius написа:Интересно, а при мен именно там където е малкото ключе е ръчкано и е поразбито, ключа с дистанционното(оригиналното) го нямам, но алармата си я имам, вътре с обемните датчици в купето и прочие .. Та идеята ми е, има ли начин да се купи от Дару примерно такъв ключ и да си я съживя алармата ? :roll:

Може да си купиш май само дистанционно, както е направил колегата. Виж в реалоем.цоп
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pesho » 26 Ное 2008, 12:10

_65536_kb_sec_ написа:значи се оказва че при мен липсва инфрачервения модул .....

Я сега малко по точно малката пинджиклявка (ресивър) или модула дето
го контролира. Щото едното при мен май е вградено в огледалото за
обратно виждане.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 26 Ное 2008, 14:38

pesho написа:
_65536_kb_sec_ написа:значи се оказва че при мен липсва инфрачервения модул .....

Я сега малко по точно малката пинджиклявка (ресивър) или модула дето
го контролира. Щото едното при мен май е вградено в огледалото за
обратно виждане.

еми има два варианта - ранния вариант е на таблото на голямата духалка като при мен
късния вариант е в огледалото :winky:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pesho » 26 Ное 2008, 15:13

_65536_kb_sec_ написа:...

Значи при мен е в огледалото щото на голямата духалка нямам нищо.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution

Мнение от momo-1st » 26 Ное 2008, 19:59

Да се обърна кам колегата _65536_kb_sec_ да му кажа само че това отпред на калника не е само пищялка но и управлява също и функции на алармата така че надали ще можеш да го присадиш от друга-освен ако не присадиш цялата аларма и само да я ръгнеш към кабелите!№тот на мен тва отпред при двигателя ми се беше окотило и нещеше да се заклучва,почваше от време на време да пиши до откачане,сама се отклучвашве и така нататък!Та не е само пищялка та ше е хубаво ако държиш на зажодско да си присадиш цялата ако не-една кобра или милениум и си ти-лошото е че при новата губиш обемните датчици които обаче според мен при наличието на комфорт модул са излишни-тои нали затваря стъклата-е ако я настроиш да може да ги контролираш от дистанционното обаче ти трябват обемните датчици!Надявам се с моето ниско ниво на обу4ение в таинството на БМВ-да съм помогнал!
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Забравете го вече тоя гнил строй.

Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cod-cdbp » 07 Дек 2008, 21:20

набавих си всички модули
алармен, IRS, двата датчика и дистанционното и пак същата история - ни звук ни картина
помагайте моля

ПС СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА КОЛЕГАТА NikiNikolov, че ме дари с датчиците които вече са напълно монтирани
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 07 Дек 2008, 23:14

_65536_kb_sec_ написа:набавих си всички модули
алармен, IRS, двата датчика и дистанционното и пак същата история - ни звук ни картина
помагайте моля

ПС СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА КОЛЕГАТА NikiNikolov, че ме дари с датчиците които вече са напълно монтирани

На зъбчо карсофт-а му фана алармата която я няма ;) Даже имаше грешки за ключовете,че не са програмирани :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cod-cdbp » 08 Дек 2008, 0:31

а мойта помниш ли дали я хвана ???
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от momo-1st » 08 Дек 2008, 21:17

както казах по горе колега тфа цялото с модулите трябва да е една аларма ина4е нито радиовълните на дист 6те паснат,нито 6те се разпознаят един друг 4арковете!Но дано успее6-аз не сам мноо на ти с алармите!
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cod-cdbp » 08 Дек 2008, 21:26

momo-1st написа:както казах по горе колега тфа цялото с модулите трябва да е една аларма ина4е нито радиовълните на дист 6те паснат,нито 6те се разпознаят един друг 4арковете!Но дано успее6-аз не сам мноо на ти с алармите!

да не кажа че хич не си на ясно :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
модулите са универсални и взаимозаменяеми
демек изгаря ти един и отиваш и си купуваш друг от БМВ. Никой няма да седне да ти направи аларма САМО за твойта кола
просто алармата има друг код които да си програмираш после на дистанционното
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от momo-1st » 08 Дек 2008, 21:32

Да не кажа ама маи си бая прав! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Сорри за глупостите коит наръсих тогава-нещо друго сам се подосещал значи!
Е поне опитах да бъда полезен!
Но пък моя човек е виртуоз по електрониките и ще консултирам твоя проблем с него и ще ти дам доста по конкретна и верна информация!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cod-cdbp » 08 Дек 2008, 23:33

еми ако човека ти е от софия може да мина покрай него да метне едно око
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от momo-1st » 09 Дек 2008, 1:06

Ми не е аз нали ти казах че сам бая далеко от София-Горна Оряховица сам ама не мисли че кат сам от провинцията човека не е майстор!Прави по колите електроники всякви и компютри и стендове за диагностика сглабя!Аве не е шматка!Та консулт ще направя с него!Дано успеем да я разгадаем тая аларма от разстояние!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Хилядолетен сокол

Мнение от NikiNikolov » 11 Дек 2008, 17:16

Добре де, а това достанционно ново ли е или е втора ръка. Да ли работи въобще и само светка. Сега мернах една вафла за печка на Е39 с осцилоскопа и направо кърти дисплея.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cod-cdbp » 11 Дек 2008, 17:28

NikiNikolov написа:Добре де, а това достанционно ново ли е или е втора ръка. Да ли работи въобще и само светка. Сега мернах една вафла за печка на Е39 с осцилоскопа и направо кърти дисплея.

чистак ново е и сега се съмнявам дали не е единствения модул които е несменен тоя под седалката и то не за друго а защото като видях леко стопените кабели от ключето за вдигната седалка се досетих къде може да е ключа от палатката...
Искам отново да изразя благодарност към Ники който ми помогна с датчиците.
А към този които е поотрязал така приятно окабеляването на колата мога само да изразя любов към роднините му :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E34