Ето защо съм фен на BMW

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

Ето защо съм фен на BMW

Мнение от sharkdata » 24 Ное 2008, 20:44

Днес докато цъках из нета попаднах на това
Или по-точно бялото листче най-накрая където пише "1986година:квалификации: 5.5 БАРА :kuku: 1300 коня"
и всичко това от 4цилиндъра 1499см3 с турбина :mhihi:
:bowdown:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 24 Ное 2008, 21:41

Турбо ерата във Формула 1,хубави времена са били.. :lol: :lol:А по неофициални данни се твърди ,че са достигани мощностти от порядъка на 1600-1700к.с :shock: :shock: по време на квалификации.Но това са само твърдения от акустичния шпионаж във формулата :twisted: .Ама не е за страхотни истории темата,колега :roll:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от sharkdata » 24 Ное 2008, 23:06

plradev написа:Турбо ерата във Формула 1,хубави времена са били.. :lol: :lol:А по неофициални данни се твърди ,че са достигани мощностти от порядъка на 1600-1700к.с :shock: :shock: по време на квалификации.Но това са само твърдения от акустичния шпионаж във формулата :twisted: .Ама не е за страхотни истории темата,колега :roll:
Добре тогава ще разкажа една страхотна история :mhihi:
Това лято бях в сервиза при татко и дойде жълто БМВ Е36 цялото беше ужулено нямаше му задното странично стъкло а на мястото на джама имаше найлон залепен със тиксо беше в много лошо състояние.
Един от майсторите в сервиза го вдигна на подемника а аз отидох любопитно да погледна отдолу нали все пак е БМВ и кво да видя надпис LSD а след това разбрах че тва е М-Power 321hp.За мое щастие баща ми се познавал с човека и като му оправиха колата ме попита дали искам да се повозя :D .Седалките много ме изкефиха а после като запали 6 цилиндровия звяр и потеглихме стигнахме до изхода на сервиза след това 1ва... 2-ра... задницата се въртеше наляво надясно оборотомера все в червеното седеше направо незнаех къде съм такъв кеф но поради голямото движение по пътя само до 4-та успя да стигне човека след това отби на един голям паркинг и там ми показа малко дрифт малко burnout и след като замириса на изгоряла гума потеглихме братно към сервиза :mhihi: .
Тва ми беше първото возене в М-power беше много яко особено звука след 7000rpm.
:bowdown:
Изображение

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 24 Ное 2008, 23:20

Добре си ти значи да не те мисля щом си се возил в такава М-ка завиждам ти :winky:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 24 Ное 2008, 23:23

sharkdata написа:
plradev написа:Турбо ерата във Формула 1,хубави времена са били.. :lol: :lol:А по неофициални данни се твърди ,че са достигани мощностти от порядъка на 1600-1700к.с :shock: :shock: по време на квалификации.Но това са само твърдения от акустичния шпионаж във формулата :twisted: .Ама не е за страхотни истории темата,колега :roll:
Добре тогава ще разкажа една страхотна история :mhihi:
Това лято бях в сервиза при татко и дойде жълто БМВ Е36 цялото беше ужулено нямаше му задното странично стъкло а на мястото на джама имаше найлон залепен със тиксо беше в много лошо състояние.
Един от майсторите в сервиза го вдигна на подемника а аз отидох любопитно да погледна отдолу нали все пак е БМВ и кво да видя надпис LSD а след това разбрах че тва е М-Power 321hp.За мое щастие баща ми се познавал с човека и като му оправиха колата ме попита дали искам да се повозя :D .Седалките много ме изкефиха а после като запали 6 цилиндровия звяр и потеглихме стигнахме до изхода на сервиза след това 1ва... 2-ра... задницата се въртеше наляво надясно оборотомера все в червеното седеше направо незнаех къде съм такъв кеф но поради голямото движение по пътя само до 4-та успя да стигне човека след това отби на един голям паркинг и там ми показа малко дрифт малко burnout и след като замириса на изгоряла гума потеглихме братно към сервиза :mhihi: .
Тва ми беше първото возене в М-power беше много яко особено звука след 7000rpm.

Е това вече е за тука :winky:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
Детайли за колата: E60 530D 218коня

Мнение от spens_82 » 25 Ное 2008, 13:26

етакава история чаках :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 26 Ное 2008, 2:18

Бах двигателя то охлюва по-голям от блока бе :mhihi: Това само астра С20ХЕ може да го бие 0-100 и на 400м понеже е по-лека и много мощна, а за над 200 само калибра понеже е аеродинамична :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 26 Ное 2008, 15:40

стан написа:Бах двигателя то охлюва по-голям от блока бе :mhihi: Това само астра С20ХЕ може да го бие 0-100 и на 400м понеже е по-лека и много мощна, а за над 200 само калибра понеже е аеродинамична :mhihi: :mhihi:

:lol: :lol: :lol:

Дружба Дринк Тийм
Аватар
Кара: Само на БИРА !

Мнение от dizle » 26 Ное 2008, 19:13

стан написа:Бах двигателя то охлюва по-голям от блока бе :mhihi: Това само астра С20ХЕ може да го бие 0-100 и на 400м понеже е по-лека и много мощна, а за над 200 само калибра понеже е аеродинамична :mhihi: :mhihi:

да не си сбъркал форумите.. :mhihi: :mhihi: :mhihi: астри калибри... ;) :mhihi: :mhihi: :mhihi:
ИзображениеИзображение

Слабите се стремят към порядъка, силните владеят xаоса! Изображение

Назад към Страхотни истории