Малко Промени по интериора
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- S_GonzaLes
- младши ентусиаст
-
Малко Промени по интериора
Колеги направих някои добавки в интериора и искам да споделя с вас, ако някои има интерес ще напиша DIY:
Става дума за следното, тъй като аз съм НЕпушач замених пепелника и запалката с поставка за очила, която в последствие осветих със светодиоди и ето резултата:
След това понеже вечерно време не мога да намеря нищо в подлакътника реших да осветя и него, ето какво се получи тука:
И аз моя радост след всички тези промени няма грешки

Става дума за следното, тъй като аз съм НЕпушач замених пепелника и запалката с поставка за очила, която в последствие осветих със светодиоди и ето резултата:

След това понеже вечерно време не мога да намеря нищо в подлакътника реших да осветя и него, ето какво се получи тука:

И аз моя радост след всички тези промени няма грешки

- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
Много добре е станало.Да не отварям друга тема-и аз съм непушач,имам 3 извода за запалка,но на всеки извод е тапа вместо запала и се оказва че нямам запалка в колата.Защо е така?
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Re: ?
Mitkui написа:"ароматните гранули" по добре ли освежават от ароматизатор?Каква е идеята да са в пепелника?:)
Абе поне не пречат както ароматизатора и можеш да си затвориш пепелника и да не ги виждаш въобще.
- S_GonzaLes
- младши ентусиаст
-
quickshare написа:Много добре е станало.Да не отварям друга тема-и аз съм непушач,имам 3 извода за запалка,но на всеки извод е тапа вместо запала и се оказва че нямам запалка в колата.Защо е така?
Ако ти трябва запалка, да ти дам моята че ми остана и от една седмица ми дрънка из багажника

Иначе мойте очила не се побират в поставката и си държа GSM-a и дистанционните за гаражите там

- S_GonzaLes
- младши ентусиаст
-
Нямам ЕТК на този компютър, а в реалоем не дават номера на детайла
утре ако имам време ще погледна в етк-то

15 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series