Колеги някой слагал ли е от тези плеари в е36

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39 520i

Колеги някой слагал ли е от тези плеари в е36

Мнение от onicks » 25 Ное 2008, 12:30

JVC EXAD Multimedia, тези плеари: http://images.google.bg/imgres?imgurl=h ... l%26sa%3DN http://www.crutchfield.com/S-RNpgSBprQX ... -AVX1.html интересува ме дали ще могат също да се монтират на бмв е36 с дигиталния климатроник и мнение като качество как са заслуйават ли си според вас

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 25 Ное 2008, 15:38

Няма причина да не може се монтира.Това е DIN формат така,че слагай смело.Вече от тук натам възниква въпроса заслужава ли си парите това чудо.Аз лично JVC не бих си сложил в колата,но всеки сам си решава.Ако искаш нещо на което ще ползваш дисплея си вземи 6,5'' или 7" Pioneer,Alpine,Clarion защото с този 3.5'' не знам какво очакваш да видиш.Единственият минус на изброените от мен марки са цените им ;)

P.S. вторият посочен от теб линк не работи.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 25 Ное 2008, 16:41

JVC - ще стане,ама е гадна марка.
Налитай смело на една 7" на Pioneer.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 25 Ное 2008, 19:20

И кое му е гадното на JVC???
А сега по темата то ще стане да го сложиш ,но доста ще стърци напред и ще стане маса грозно!Да не говорим че това чудо няма да свети с цвета на уредите!
Според мен най-добре оригиналното CD ,аз чакам haleiona да сдаде багажа и минавам на този вариант!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 25 Ное 2008, 20:01

Nukem дам оригинално ЦД но ако колите ни бяха 2007ма 2008ма но за жалост не са и оригиналните СДта са адски неадекватни на съвремените формати / звуци качества възможности и изискваня на меломана !
I'm slowly drifting
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 25 Ное 2008, 20:05

Nukem дам оригинално ЦД но ако колите ни бяха 2007ма 2008ма но за жалост не са и оригиналните СДта са адски неадекватни на съвремените формати / звуци качества възможности и изискваня на меломана !

И ти си прав,но аз не спадам в тази графа ''меломан'' повече в графата ''музикален пумияр'' може би,мен не ми трябва usb,мп3-ки и т.н!Но това си е лично мое мнение!Пък и фабричния вид си е най-добре според мен! :D
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 25 Ное 2008, 20:18

Ми всеки си определя според мен оригиналното ЦД не е много хубаво ,а ново струва ..... И все пак защо си с китайски ксенон ами не с обикновени крушки БМВ като фабричния вид е най-добар ;) То че е най-добар така е но сме 2008ма година и 9та годиним даже и се стремим да сме в крачка с нещата .... Може да разгледаш една моя тема в тоя форум понеже предполагам вече си мислиш не съм фен на фабрични изглед та погледни моят проект за КарАудио точно това ми беше целта да подменя цялата система и да запазя фабричния изглед ;)
I'm slowly drifting
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

,

Мнение от onicks » 29 Ное 2008, 19:05

колеги това не е din а fulldin стандарт,а аз бях с din стандарт,това е обикновено cd и около сд то има рамка а фулл дина няма рамка но на е36 с дигиталния климатроник мястото е точно за дин варианта и не знам дали фуллдин ще стърчи и няма да влезе докрай,това ми беше въпроса.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 29 Ное 2008, 21:05

Ако това е наистина тоя fulldin стандарт би трябвало пак да стане защото просто отпред е като дин само че с вградена рамка.Уффф много сложно стана .А и на сайта дето си го дал пише "" in the DIN sized component in your dash". Не знам аз си мисля ,че ще стане.Самият панел малко ще стърчи но това си е така от модела ето снимка от страни.
http://support.jvc.com/consumer/product ... chive=true
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от radio_manbg » 09 Дек 2008, 15:59

Приятелю един съвет от човек които е минал през две JVC-та - едното беше предният на модела които си показал (двете копчета в ляво седяха) другият беше с цветен дисплеи без ДВД. Та два пъти се прецаках и трети няма да има - демек не е това плеара ако гониш качествен звук (демек ако имаш нещо повече като музика в колата си освен стандартното) Не е лош но определено е повече поза отколкото качество (за пункционалност ??) Един съвет от мен - пробвай с Паинер - аз лично си взех 65BT и съм доволен че и кар кит идва да е :)
ИзображениеИзображение
Изображение
БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД

младши ентусиаст
Аватар

Аlpine

Мнение от onicks » 09 Дек 2008, 16:22

Благодаря на всички отзовали се колеги,зарязах JVC и си взех един APLINE-cde-9880r и останах много доволен а и цжета на копчетата е Amber i Green кихлибар и зелено кихлибара е точно като усветленито в е36 а звукът е несравняем,нама такова качество в този ценови клас.ето и линк: http://www.alpine-europe.com/index.php?id=1230&L=17

Назад към Car аудио и видео