525 tds прави проблеми с паленето
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
525 tds прави проблеми с паленето
Здравейте, колеги. Имам следният проблем в съботата когато почна да вали снега тръгвам със семейството за провинцията колата си пали сичко е точно. Там я вкарахме в гараж за през ноща, и на другия ден се готвим да си трагжаме обаче ТЦ не ще да пали въртял съм сигурно около 20 мин, щях да се сбогувам с акумулатора за малко. Усетих се звъннах тука на 1 познат препоръча ми да си зема спрей за бързо палене зех го, пръснах във въздушния филтър и запали, нямаше проблем прибрахме се. Установих, че може би са подгревните свещи, обаче сега слизам долу пише, че е 5 градуса и пак неще. Възможно ли е да е заради тях пак, нищо че температурата е по-висока? 

Ride To Live,Live To Ride
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
Само студена ли не пали? Може и от свещи ама най добре на диагностика да ти кажат кво и е на колицата.
обичам BMW
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
Колега твърде възможно е или да не ти държи клапана на ГНП-то или да ти е заминала помпата в резервоара, особено ако си с по-малко нафта, примерно под 20 литра, или е под наклон колата.
- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
Колата си пали без проблеми, обесни ми там за релето, обаче сега пък не спира да свети лампичката за подгряване. Мерихме и след определеното време там 30 секунди ли е, релето изключва подгряването, лампата обаче продължава да свети. Най- вероятно според мене е няква грешка и тряя да се изчисти. Иначе колата си върви без проблемно
Сега идната седмица я наливам с нафта и ше продължавам да карам да видиме дали ще изкочи нещо. А и съшо така старите свещи били некви за опел, тоя кадето е карал преди мене явно си е правил експерименти

Ride To Live,Live To Ride
- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
лампата на подгрева свети защото има записана грешка в компютара на мотора,а подгрева попринцип дори и да ти изгасне лампата си работи още време докато мотора не стигне определена темперетура 

- I.V.G.
- младши ентусиаст
-
- Кара: E-39TDS
как въздушния филтър работи на 2/3Manoel написа:Колеги 2 от подгревните свещи били заминали, и човека ми каза сега, че прегледал и въздушния филтър и бил сложен така че да работи на 2/3 от възможностите си. Утре я взимам да тествам тия дни да видим дали е само това проблема, но според него е само това ;К)

13 мнения
• Страница 1 от 1