Ай да са похвала и аз .. със сефтето :S..
Модератори: mitaka7, Общи модератори
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- AceMF
- младши ентусиаст
-
- Кара: 94' 525тдс
- Мечтае да кара: совалка
Колега, докато си чакаш парите от каското, може да дебнеш във форума на VW за обяви за Голф 3 на части. Може да си намериш необходимите части на дребни цени, а ако имаш много късмет, може капакът примерно да го намериш и в същия цвят, с което може да спестиш и от боядисване.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
AceMF написа:Колега, докато си чакаш парите от каското, може да дебнеш във форума на VW за обяви за Голф 3 на части. Може да си намериш необходимите части на дребни цени, а ако имаш много късмет, може капакът примерно да го намериш и в същия цвят, с което може да спестиш и от боядисване.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Колега това което е станало е гадно важното е че вие с женати сте добре. Само да ти кажа брат ми се удари с колата на бащата и за боядисване на капака и маската ми искат 350 лева. Дето капака е на една година и е леко ама много леко искривен. Така че ако си намериш от колегите в фолксвагена същия капак като цвят ще си късметлия. Надявам се да се оправиш по бързо и следващия път да не си мислиш че си във Субару ВРХ 4*4 а във гофретка 98 която е със предно. Желая ти успех......
- Bogat-Beden
-
-
ахаха,кфо да го точа колега,с тия 75 к.с. ,10 годишна бангия...Rijo написа:Кофти. Явно търсиш вече из ФауВе форума. Ако не ти спешно - не бързай. Пък и погледни от добрата страна - сега можеш да "наточиш" Гоуфа - решетка без емблема, джиджи - биджи

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Bogat-Beden
-
-
мерсиRijo написа:Това беше в кръга на шегата.
Постегни го и си го карай със здраве.
Бтв, АЕЕ ли ти е двг.?

- Bogat-Beden
-
-
Сия...Имам най-после развитие по тематиката...Фчера зимах шумките от БулстраХ- 611 лв,изчислени явно по сложна математическа формула
В общи линии,мисля че е горе -доле добре
Няма да говоря за обслужването в офисите и по огледите им на таа сган..В сервиза за огледи баровеца експерт оглежда,снима и пуши точно под надпис"Пуешенето забранено"..
Едва ли не ми се скара що съм се забавил да дойда след толкова време,сигурно си е мислил как стоя и дочупвам колата,да зема поече пара ли ,не знам...Маймуната на касата естествено на глупости от сорта "добър ден,моля ,мерси "не реагира,но докато ме обслужва не е проблем да си слага червило на старата конска мутра(да е пълна естетическата гавра
) и те така...
Изводите ги оставям на вас...що годе съм доволен от кинтата,ама обслужването е ..
Или май просто понякога забравям къде живеем 

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Аз пък ще кажа ,че за счупен стоп , одраскана задна броня и счупено стъкло на халоген в ДЗИ ми дадоха 540 лв .
- Клиент съм им от години - проблеми не съм имал . Даже и фактури не ми искат понякога.
- Bogat-Beden
-
-
да ти св връща ....Fking написа:е що ще го правиш? Карай си го така, нали е голф![]()
п.с.
съжалявам, не се сдържах

съжалявам, не се сдържах -друго си е да си караш селско Бентли за 7к лева,нали? Еееех баровец ...

Може би малко късно се включвам, но понеже имах подобна щета преди 2-3 години с една Вектра, та за ремонт предна броня, преден капак нов, фар, мигач, предна маска и калник (+боядисване) нови преведоха около 500 лв от каско в ДЗИ, от което останах крайно недоволен, тъй като само предни капак е поне 200 лв нов, боядисването е по 100 лв на детайл, в общи линии при добър и скъп майстор ремонта се връзваше на 1000 лв. Причината за ниската сума е т. нар. амортизация с която ни прецакват яко, като ти дават само 50% примерно от цената на чисто новата част.
Та, общо взето с някои втора употреба части, по-евтин майстор и от мен малко пари отгоре успях да се оправя с 500-те лв. за ремонт.
Та, общо взето с някои втора употреба части, по-евтин майстор и от мен малко пари отгоре успях да се оправя с 500-те лв. за ремонт.
- Bogat-Beden
-
-
При булстрад това става само за коли под 7 години520i написа:В техен сервиз ще ти е по изгодно,но има риск какъв ще е резултата накрая,дали ще си доволен от ремонта.

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Bogat-Beden написа:Сия...Имам най-после развитие по тематиката...Фчера зимах шумките от БулстраХ- 611 лв,изчислени явно по сложна математическа формулаВ общи линии,мисля че е горе -доле добре
Няма да говоря за обслужването в офисите и по огледите им на таа сган..В сервиза за огледи баровеца експерт оглежда,снима и пуши точно под надпис"Пуешенето забранено"..
Едва ли не ми се скара що съм се забавил да дойда след толкова време,сигурно си е мислил как стоя и дочупвам колата,да зема поече пара ли ,не знам...Маймуната на касата естествено на глупости от сорта "добър ден,моля ,мерси "не реагира,но докато ме обслужва не е проблем да си слага червило на старата конска мутра(да е пълна естетическата гавра
![]()
) и те така...
Изводите ги оставям на вас...що годе съм доволен от кинтата,ама обслужването е ..
Или май просто понякога забравям къде живеем
колега , лоша случка , другия път да внимаваш ама то без инциденти неможе

It`s party time !
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3