Проблем с парното
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Venkata
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW f10/3.0D
Проблем с парното
Четох теми по въпроса, но нищо съществено не открих. От пред всичко е нормално, а отзад духа студено. На задното имам две врътки от които едната е с червено и синьо. От както имам колата винаги отзад ми е духало топло зимата, а лятото студено. 

- signala
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
Интересно е че имаш двете врътки и пак ти духа само студено.На един приятел е така но след като ги разглоби се оказа че тази син-червен не е закачена никаде и не играе никаква роля.А при мен пак отзад на духалките даже няма такъв върток ми само 0-1 и също винаги духа студено 

- Venkata
- младши ентусиаст
-
- vladi_nn
- кандидат ентусиаст
-
И при мен отзад винаги духа студено. И си мисля, че който няма тази врътка за топло и студено отзад-като мен, колата от там духа само студено. Не знам каква е логиката, но производителя е решил, че зимата нямаш нужда от топло в средните отвори
,Замисли се от каде духа когато климата е на "Ауто". За моделите е36 без клима даже изобщо няма възможност да си пуснеш топлото в средата на таблото, тъпо, но факт. Аз като си купих първото БМВ беше точно такова и първоначално реших, че изобщо няма парно и се изненадах доста от като разбрах, че това дизайнерско решение на производителя.

- signala
- кандидат ентусиаст
-
Да на ауто духа само в краката и на прозореца зимата,но като си пусна да духа от средата си има топло,но само отпред явно са решили че хората на задната седалка нямат нужда от топличко 

- Venkata
- младши ентусиаст
-
- signala
- кандидат ентусиаст
-
- ljubo72
- младши ентусиаст
-
- Кара: е65 750i
- Мечтае да кара: V12 но без притеснения
- Детайли за колата: N62B48
колеги за да работи топлото и студеното отзад трябва това регулаторче пред вас на централната конзола на парното да ви е на средно положение между синьо и червено на средата на бялата чертичка - тогава действат и зоните за парното разделени на лява и дясна,мисля че много не го знаят това и затуи имат проблеми с парното сега и с климатика лятото.успех и пишете как е слет това
- Venkata
- младши ентусиаст
-
ljubo72 написа:колеги за да работи топлото и студеното отзад трябва това регулаторче пред вас на централната конзола на парното да ви е на средно положение между синьо и червено на средата на бялата чертичка - тогава действат и зоните за парното разделени на лява и дясна,мисля че много не го знаят това и затуи имат проблеми с парното сега и с климатика лятото.успех и пишете как е слет това
Е това не го знаех. Ще пробвам утре и ще пиша
- ljubo72
- младши ентусиаст
-
ljubo72 написа:колеги за да работи топлото и студеното отзад трябва това регулаторче пред вас на централната конзола на парното да ви е на средно положение между синьо и червено на средата на бялата чертичка - тогава действат и зоните за парното разделени на лява и дясна,мисля че много не го знаят това и затуи имат проблеми с парното сега и с климатика лятото.успех и пишете как е слет това
Клега аз нямам такава чертичка, но и на средно положение ми духа студено парното от зад. Някой друг ако има идея да помага.
От зад имам само една врътка 1 и 0
- ljubo72
- младши ентусиаст
-
парното отзад е отведено от централните конзоли така че когато е включено да духа срещу вас тогава ще го има и отзад
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Колеги ,тези които на задните духалки нямат настройка червено/синьо а само отворено или затворено оттам духа само СТУДЕНО ,за ТОПЛОТО има под всяка седалка въздуховод който се грижи за крачетата ви да е топлоallen написа:ljubo72 написа:парното отзад е отведено от централните конзоли така че когато е включено да духа срещу вас тогава ще го има и отзад
Ами то си духа обаче само студено

Нищо лично ,Просто бизнес !
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
Точно това е отговора,ако няма отзад врътка с синио и червено духа само студено.i4koo написа:Колеги ,тези които на задните духалки нямат настройка червено/синьо а само отворено или затворено оттам духа само СТУДЕНО ,за ТОПЛОТО има под всяка седалка въздуховод който се грижи за крачетата ви да е топлоallen написа:ljubo72 написа:парното отзад е отведено от централните конзоли така че когато е включено да духа срещу вас тогава ще го има и отзад
Ами то си духа обаче само студено
обичам BMW
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2