Чистете си снега от таваните и не се присмивайте на другите!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Чистете си снега от таваните и не се присмивайте на другите!
Чистете си снега от таваните! Особено тези от вас, които са с по големички тавани!
Днес, докато валеше още снега бях тръгнал да ходя на едно място и правя ляв завой от Сливница по Ботевградско и веднага след моста, гледам някакъв набил аварийките по средата на улицата и слиза. Пък около него нямаше други спрели коли. Първо си помислих, че нещо е закъсал. Обаче като се изравних с него - гледам цялото му предно стъкло - една педя сняг. Даже викам на жена ми - гледай го пък тоя тъпунгер, тръгнал без да си изчисти снега и сега баш по средата на улицата се сетил да го чисти. Тя се усъмни в това и реши, че сигурно са му замръзнали чистачките и просто го е наваляло...както и да е, посмяхме се за негова сметка, ходихме където ходихме и се връщаме и малко преди същия светофар, ама в обратната посока се наложи да спра по рязко и...изведнъж в колата стана тъмно...в първия момент даже не разбрах какво е станало...а тя колата се затоплила отвътре, поразтопила най-долния слой на снега на тавана и при рязкото спиране - хоп - всичко върху предното стъкло...та пуснах аварийките и излязох и аз да си чистя предното стъкло по средата на булеварда
А жена ми след това не спря да ме бъзика...вика "Разбра ли сега какво му се е случило на човека"...даже докато чистех стъклото
и звънна някаква приятелка и и вика "Ми спрели сме си тука насред Ботевградско и чистим предното стъкло...не, нееее, не задръстване...само ние сме спрели...да, мисля, че на нас свирят...а, тръгваме!"
Та от тази история за мен има три извода:
1. Чисти си и тавана на колата от сняг!
2. Повече НИКОГА(!) не се присмивай на другите хора!
3. По време на снеговалеж жената трябва да си стои у дома
Днес, докато валеше още снега бях тръгнал да ходя на едно място и правя ляв завой от Сливница по Ботевградско и веднага след моста, гледам някакъв набил аварийките по средата на улицата и слиза. Пък около него нямаше други спрели коли. Първо си помислих, че нещо е закъсал. Обаче като се изравних с него - гледам цялото му предно стъкло - една педя сняг. Даже викам на жена ми - гледай го пък тоя тъпунгер, тръгнал без да си изчисти снега и сега баш по средата на улицата се сетил да го чисти. Тя се усъмни в това и реши, че сигурно са му замръзнали чистачките и просто го е наваляло...както и да е, посмяхме се за негова сметка, ходихме където ходихме и се връщаме и малко преди същия светофар, ама в обратната посока се наложи да спра по рязко и...изведнъж в колата стана тъмно...в първия момент даже не разбрах какво е станало...а тя колата се затоплила отвътре, поразтопила най-долния слой на снега на тавана и при рязкото спиране - хоп - всичко върху предното стъкло...та пуснах аварийките и излязох и аз да си чистя предното стъкло по средата на булеварда

и звънна някаква приятелка и и вика "Ми спрели сме си тука насред Ботевградско и чистим предното стъкло...не, нееее, не задръстване...само ние сме спрели...да, мисля, че на нас свирят...а, тръгваме!"
Та от тази история за мен има три извода:
1. Чисти си и тавана на колата от сняг!
2. Повече НИКОГА(!) не се присмивай на другите хора!
3. По време на снеговалеж жената трябва да си стои у дома

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
- nthnl
- младши ентусиаст
-
- Кара: Renault Megan E-Tech, Kia Sorento
- Мечтае да кара: По пистите :)
и един съвет от мен, ако карате по неравен път с локви и видите, че идва ТИР срещу вас - пускаите си чистачките на максимум. Днес така ме изпръска един, че едвам не се ударих.
- radosi
- кандидат ентусиаст
-
Хм .. странно , аз пък никога не си чистя тавана и той се самопочиства на цариградско
.. но след 80км/ч ..
голяма красота става зад мен
тъкмо спазват дистанция ми не ми се врат в стоповете.

голяма красота става зад мен

Ако тъщата върти дупе, щерка и си заслужава инвестицията
Ако колата си върти задницата значи си заслужава емблемата!

- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
И аз много мразя коли с пет пръста сняг на тавана....все пак не си сам на пътя, пълно неуважение към всички останали...
А третият извод на колегата е много добър
А третият извод на колегата е много добър

F**k them all!
radosi написа:Хм .. странно , аз пък никога не си чистя тавана и той се самопочиства на цариградско.. но след 80км/ч ..
голяма красота става зад ментъкмо спазват дистанция ми не ми се врат в стоповете.
Е, нема що. Много умно. А, замислял ли си се, че заради такива малоумни мързели като тебе може да стане ПТП

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- radosi
- кандидат ентусиаст
-
Ще си взема поука, благодаря 

Ако тъщата върти дупе, щерка и си заслужава инвестицията

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Аз моята преди 1 час ходих да я поизмия, да сваля лугата и другите гадости от джантите, от праговете. Минах я цялата, прибрах се до нас, паркирах си я на слънце и я доизсуших с гюдерия. Сега въпросът е дали водата вътре из уплътненията ще замръзне
Но така с таван целият в сняг е много кофти, не бих карал. Не стига че след теб хвърчи снежна диря, все едно си в шейната на Дядо Коледа, ами и мога да си причиня изкуствено слънчево затъмнение в някой кофти момент 

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Абе и аз на старото купе също винаги му чистех снега, ама вчера не знам какво ми дойде, а и като тръгвах още валеше и като изчистих снега от стъклата и предния капак вече се бях намръзнал и така...останалото го знаете...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Чистете си снега от таваните и не се присмивайте на друг
someone написа:2. Повече НИКОГА(!) не се присмивай на другите хора!
тва с присмиването на други го разбрах преди 10на години.Бяхме седнали на пейка и се черпавахме

Сори за оффа,относно чистенето съм съгласен напълно

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
и още 1 офф, ама когато изпреварвате и имате възможност да не се прибирате в дясната лента говоря по принцип на магистрала или на 2 лентов път, и когато е валяло дъжд и има по 5 см вода, не се прибирайте веднага щото яко се пръска и е гадничко 

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
mangini написа:Чистете цялата кола и не оставяйте тавана да се самопочисти, защото наистинам може да бъде опасно за другите. Аз вчера видях коли, които караха със педя сняг на тавана и задното стъкло..Какво толкова се спестява ако не си почистиш тавана, незнам...
Абе само по тавана да оставяха пак добре, аз поне няколко екземпляра видях само с изчистена дупка 20х20см пред шофера, всичко останало под педя сняг

13 мнения
• Страница 1 от 1