525 tds не пали откакто стана студено
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
525 tds не пали откакто стана студено
колеги днес ходих при 1 приятел да му помагам да палиме 5цата ама нещо не стана до преди да падне снега си4ко си беше ок но от както застудя неиска да запали тоест днес то завъртя 3-4 пъти и нищо нафта има а пак да е замръзнала не ми се вярва не е било толко студено чудиме се дали пък да не са подгряващите свещи или въопще свещите някои да знае цени горе долу как вървят !? и дали може да е нещо друго !? мерси предварително
- Ivaka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 M3 Convertible
Най вероятно е да са свещи,първо тях проверете.Мисля,че бяха към 30лв. бпройката.
Със 200 в насрещното питай как е в първа класа,когато до мен се возят 2 кучки за украса....
- Venkata
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW f10/3.0D
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
- ljubo72
- младши ентусиаст
-
- Кара: е65 750i
- Мечтае да кара: V12 но без притеснения
- Детайли за колата: N62B48
бихте ли споделили кое сигнализира подгряването на таблото защото при мен не свети нищо иначе си изчаквам малко и си паля без ядове но не зная дали имам лампичка която да ми показва.
иначе сам с навигация и с таблото с големия дисплеи
иначе сам с навигация и с таблото с големия дисплеи
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
или трябва да ти светне една жълта лапмпа с надпис дде или на дисплея на таблото трябва да ти изпише пре-хийтинг
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
maniakabg написа:\при мене нещо исписва на дисплея ама е на италянскиanzak написа:или трябва да ти светне една жълта лапмпа с надпис дде или на дисплея на таблото трябва да ти изпише пре-хийтингии не му разбирам
еми колега ако не напишеш какво изписва нема как да ти каже някой

на някой им го пише на борда за подгряването може и твойта да е от тях. Иначе отиваш на сервиз проверяват ти свещи и акумулатор и си готов

Май за диагностика ще я запътя.asasin18 написа:Еми колега ако не напишеш какво изписва нема как да ти каже някойmaniakabg написа:При мене нещо исписва на дисплея ама е на италянскиanzak написа:или трябва да ти светне една жълта лапмпа с надпис дде или на дисплея на таблото трябва да ти изпише пре-хийтингии не му разбирам.
![]()
На някой им го пише на борда за подгряването може и твойта да е от тях. Иначе отиваш на сервиз проверяват ти свещи и акумулатор и си готов

- ljubo72
- младши ентусиаст
-
- Кара: е65 750i
- Мечтае да кара: V12 но без притеснения
- Детайли за колата: N62B48
Ами да ви кажа, абсолютно нищо не изписва и никаква лампичка не ми светва, а каде е тази дде лампа?
Пак казвам, че съм с големия дисплей, който изписва и показанията на компа. Ще ви бада благодарен, ако ме светнете точно.
Пак казвам, че съм с големия дисплей, който изписва и показанията на компа. Ще ви бада благодарен, ако ме светнете точно.
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
ljubo72 написа:Ще ви бада благодарен, ако ме светнете точно.
ТИ май искаш някой да те светне или с други думи да те свитне, така ли?!

Айде малко по-грамотно МОЛЯ!!!

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да има индикация за подгряване, на голф от преди 100 години има та на е39 ли няма да има, ако няма индикация и пали значи изгоряла крука на таблото, ако няма индикация и не пали - може свещи може и свещи и реле , а може и реле само.
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2