аз също карам бмв ама ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

аз също карам бмв ама ?

Мнение от obvinqemiq djo » 22 Ное 2008, 0:11

колеги,доста чета в форума макар че не пиша често.прекалено много вазнясяте тази марка и особенно хората които карат 316-ки,не се излагайте бмв не е лоша кола,но според мен има доста забележки.знам че в момента много хора ще ме наредят,но сам длъжен да кажа моите впечатления от марката,Опел ГСИ,АУДИ Б4,омразния голф 2.0 ГТИ ще победят така прехевалената 320-ка на 400 м.Не се заблуждавайте яките БМВ-та са след 2,5 всичко друго е пълен фъш.мое мнение,комфорта и направията на Е36 пред горе изброените е доста над тяхното ниво,но дотам,писна ми да чета как 316 ще издуха едва ли не Порше 911,без лоши чувства аз също карам бмв,но гледам реално на нещата
понякога човек удря греда,ама русото си е русо

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 22 Ное 2008, 0:16

Така е ама до някъде. Кога една Б4 една ГСИ(имал съм две) или Голф 3 ГТи ще ти дадът такова управление , такъв комфорт такъв стил. Кое ме интересува . Веднъж се качих на БМВ мисля да нямам други коли освен тези с истинската емблема. Да БМВ не варви на право , то върви настрани :idea:
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от go4et0o » 22 Ное 2008, 0:16

Колега доста интересна тема която много хора ще напълнят с спам и безмислени мнения,но както и да е все пак това е БМв форум и всеки един фен независимо от двигателя той си обича колата малко или много и е напълно нормално да си я хвали ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 22 Ное 2008, 0:27

obvinqemiq djo написа:.......не се излагайте бмв не е лоша кола,но според мен има доста забележки.....

Само не разбирам за модела Е36 или за марката BMW говориш , защото BMW не се състои само от 3-та серия , която ти визираш или по точно само от Е36 , за да се изказваш като цяло BMW каква кола е. :roll:

obvinqemiq djo написа: ......Опел ГСИ,АУДИ Б4,омразния голф 2.0 ГТИ ще победят така прехевалената 320-ка на 400 м. ........

Съгласен съм с теб , че 320i не е толкова бърза на 400 метра , но и да не забравяме , че тя и не е направена за тази цел.
Мисля , че колите които си изброил са силните модели на тези марки , така , че за сравнение не трябва да слагаш 320i в тази гупа , а M3.

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Re: аз също карам бмв ама ?

Мнение от ms » 22 Ное 2008, 0:31

obvinqemiq djo написа:...

Чети внимателно какво пише LuBo1 - "Върви настрани"... Направо и баба ми може (особенно ако е автомат :mhihi: ), завоите са по-сложни...
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 22 Ное 2008, 0:37

Колега аз да си кажа,честно гледам реално на нещата.
А и забелязвам,че все повече хора започват да го правят.
Великата 20-ка не е драгстер,но предлага повече от гси гти и т.н.
Появиха се много хора,моито са причина за лошото име на 20-ката или 16-ката или 18-ката.
Примерно нека си кара 16-ка няма лошо,но ако не си отваря устата неподготвен никой няма да му прави впечатление и просто тази тема в момента няма да я има.
Примерно някой коелги със 20-ки ако спрът да плюят гти-тата най-демонстративно ще ги наказват и после ще се говори затова - "олее оня със БМВ как му сипах хаха тея БМВ-та пълни кочини".
Еми да може и да е така.Аз примерно никога ама никога не се отварям на хора със кола от друга марка,защото знам какво карам,знам че колата ми не е самолет нито е бърза нито мощна и си мълча.
Никой не ме обсъжда,никой не ми обсъжда и колата(поне доколкото знам).
А когато си поддържаш колата да е в перфектно техническо състояние няма никакво значение колко кубика,просто тя си е добра сама за себеси.Това вече може да бъде причина да си имаш някакво умерено самочувствие.
Аз примерно,нищо не ми доставя по голяма радост от това да си сложа някоя нова част по колата много се кефя :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от borislav » 22 Ное 2008, 0:39

сравнявате да речем golf с E36 ама сравнявате GTI с 320 ;) много ясно че напопаният голф ще го среже но Е36 има и М3 защо никой не говори за това мисля че говорите за коли който не са в класа си.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е53 4.4
Мечтае да кара: Е60 V10

Мнение от Demo 9 » 22 Ное 2008, 0:40

Като малък имах кви ли не колички.. ферари-та, ламбо-та и кво ли още не.. но най-любимата си ми беше едно Е36 купе..
то май си е част от ДНК-то тва с БМВ-тата :mhihi:
сега сериозно..
една от малкото коли с които бих си сменил БМВ-то (ако се наложи) е Нисан 200сх..
за Астра Голф Браво или друг подобен кенеф с предно (пък ако ще и 500 коня да е) няма и да си помисля ;)
Случвало се е доста пъти да ме предизвикват "да се дръпнеме" и то с коли които съм сигурен, че мога да бия.. просто отказвам... в противния случай, когато знам, че ще падна, предлагам "дръпка" ама на няква отсечка със завои не само направо :)
пределно ясно ми е, че не карам драгстер.. а най-голям кеф ми е да отговоря на заяждането на някое голфче на светофара и да го гледам как си съдира гумите напред... а аз си пърпоря на 1500об/мин :mhihi:
Последна промяна Demo 9 на 22 Ное 2008, 0:46, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от borislav » 22 Ное 2008, 0:44

карал съм много коли но никоя не ми е дала комфорта на BMW другата ще Е46 :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30 320i

Re: аз също карам бмв ама ?

Мнение от KEVIN-30 » 22 Ное 2008, 0:47

Колегата трябвало да отнесе въпроса си към АВТО-ПАРКА на ПРЕЗЕДЕНТСТВОТО и НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ с препоръка: "Дасе обнови с GSI-ки" :mhihi: :mhihi:
Имаш 200 лева в джоба си:СФФФФИРКАТА с ентусиазум, фантазия и чувственост струва толко.Изпулнителки налични 2 броя,1 от магистрала ХЕМУС и да речем 2-ра КИМ БЕЙСИНЖЕР изборът е ВАШ ,краят е 1 и същ. :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :P
Последна промяна KEVIN-30 на 22 Ное 2008, 0:52, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 22 Ное 2008, 0:50

Да си си купил IS бате :mhihi:
I'm slowly drifting
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 22 Ное 2008, 1:02

DirtySouth написа:Да си си купил IS бате :mhihi:

ти па скочи направо в група (N) :mhihi:
-освен,ако сбора от цифрите преди IS е =10 :D
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 22 Ное 2008, 1:06

Не 12 :mhihi:
I'm slowly drifting
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото набара....
Мечтае да кара: BMW e**

Мнение от SLav_Bs » 22 Ное 2008, 1:09

Аз мисля,че БМВ може да нямат много сила на старт,но в завойте са доста добри поне от познати съм чувал доста волни.А пък и направото всеки може :mhihi:
Лудва само когато не си пие апчето навреме... :D :)
Изображение <=-Температура/час в Бургас
Изображение
Изображение

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mastorpetko » 22 Ное 2008, 1:14

Човек като чете и остава с впечатлението, че тези бими не ги карате направо...
Аз пък видях един дрифтаджия, на път с 4 платна, се сука наляв-нядясно, едни камшици и накрая се шибна в една жигулка кротко паркирала до тротоара на отсрещното платно :mhihi: И ги правят такива поразии, защото някъде са прочели, че тези коли не трябва да вървят направо... ама то с лафове от нет-а не става, дори и с акъл само не става.
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата