Когато разбираш смисъла на живота или не съвсем.. ( част...)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Spit-Fire написа:И кой и от къф зор ще ти я сложи тая важна тема. Инъче аз нямам нищо против да го направя
Направи го да изглежда като истински разказ, като произведение на изкуството ..
Това си е твоето творчество .. можеш дори да го разшириш, обогатиш с повече детайли .. Това е само идея към теб .. Разказът си е твой, но просто ще е грехота да го оставиш така нарязан!
- bmw318_94
- младши ентусиаст
-
- Кара: хората да го гледат тъпо
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Ама да не вземеш да цензурираш забавните части 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Е, то няма какво повече да кажа от другите! Само едно голямо БРАВО и преклон и уважение пред дарбата ти. Всеки човек има нещо, което прави по-добре от другите...при теб това е писането! Не спирай да пишеш!!! А на всички други искам само да кажа...KEEP WALKIN'!!!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Знаех си че натам ще водиш разказа,просто го усещах но не знаех как точно.....браво това дори да е измислена история е възможно да бъде реална!
p.s. накара ме да расмея на тази част докато на останалата ми бе тъжно но ми хареса все пак!
Ако това е смисълът на живота, за какво живеем? Да чукаме жени, да караме коли, да се напиваме, да си завиждаме, да се мразим, да се обичаме? Ставаш пубер с още неизсъхнали пъпки, виждаш едно тунинговано БМВ, след това още едно, влизаш с някой сайт, зарибяваш се. Вече си на 17 и в подписа ти в даден форум пише "БМВ ти си всичко за мен, БМВ е смисълът на живота ми" Омръзне ти от този форум, влизаш в друг и видиш шарено човече което е написало с различни по големина и цвят букви "ХаУс МюЗиК иЗ мАй ЛаЙф" Из ит йор лайф? Ай донт тинк соу...

p.s. накара ме да расмея на тази част докато на останалата ми бе тъжно но ми хареса все пак!
Ако това е смисълът на живота, за какво живеем? Да чукаме жени, да караме коли, да се напиваме, да си завиждаме, да се мразим, да се обичаме? Ставаш пубер с още неизсъхнали пъпки, виждаш едно тунинговано БМВ, след това още едно, влизаш с някой сайт, зарибяваш се. Вече си на 17 и в подписа ти в даден форум пише "БМВ ти си всичко за мен, БМВ е смисълът на живота ми" Омръзне ти от този форум, влизаш в друг и видиш шарено човече което е написало с различни по големина и цвят букви "ХаУс МюЗиК иЗ мАй ЛаЙф" Из ит йор лайф? Ай донт тинк соу...
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Всичко вървеше много добре, и изведнъж... какво стана!?!
Бързо се ожениха, 2 пъти по бързо и чаве се появи, и още по-бързо се развдоха... и някъв анти хепи енд, оставящ след себе си куп житейски въпроси... С една дума - неочаквано! Поздравления още веднъж.
Аз лично с нетърпение ще чакам следващата "многотомна" история от автора
Бързо се ожениха, 2 пъти по бързо и чаве се появи, и още по-бързо се развдоха... и някъв анти хепи енд, оставящ след себе си куп житейски въпроси... С една дума - неочаквано! Поздравления още веднъж.
Аз лично с нетърпение ще чакам следващата "многотомна" история от автора
АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Четох всички части една след друга като излизаха.Невероятни бяха всичките!!! браво Пешо!
Краят си беше малко тъжен..бързо се разви действието..но всичко което си написал звучи много реално.
Наистина е добра идея всичките части да са едно местенце и темата да е Важна!!!

Краят си беше малко тъжен..бързо се разви действието..но всичко което си написал звучи много реално.
Наистина е добра идея всичките части да са едно местенце и темата да е Важна!!!

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Определено имаш талант да пишеш - браво!
Смисълът на живота за мен е да живееш, така че да не съжаляваш за минали постъпки, всяко решение, което си приел да е комфортно със самият теб и да постигаш мечтите си.
Има хора, които знаят какво искат от живота и намират начин да постигнат мечтите си, това е разликата между успелият и хленчещият мъж. Искам да кажа, че ако си достатъчно ориентиран ще успееш да прецениш жената отсреща и няма да се ожениш за няква шматка дето да ти трови живота. Веднъж се живее и не всички успели са корумпирани, крадци и т.н.
Смисълът на живота за мен е да живееш, така че да не съжаляваш за минали постъпки, всяко решение, което си приел да е комфортно със самият теб и да постигаш мечтите си.
Има хора, които знаят какво искат от живота и намират начин да постигнат мечтите си, това е разликата между успелият и хленчещият мъж. Искам да кажа, че ако си достатъчно ориентиран ще успееш да прецениш жената отсреща и няма да се ожениш за няква шматка дето да ти трови живота. Веднъж се живее и не всички успели са корумпирани, крадци и т.н.
- BMWPetio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Съветски зърнокомбайн
- Мечтае да кара: ///М3 E36
- Детайли за колата: От уния с детските болести по разпределителния вал и повдигачите....
Каквото и да кажа ще е малко. Имаш голям талант и трябва да продължаваш да го развиваш. Големите поети не съм чел с такъв интерес както прочетох всичките части на тази история.
Имаш моите лични адмирации !
Имаш моите лични адмирации !
- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Пешо определено е един многооо добър писател..но дайде да му открием една сметчица и там всеки да даде по някое левче за да може да си вземе така мечтаното Е30 комби
...апък той същевременно ще ни залива с такива невероятни истории.

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4