Гледах те ли смешниците-ТРАГЕДИЯ-"ГОСПОД НЕ Е БЪЛГАРИН!
Модератор: Общи модератори
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
В крайна сметка за да паднем с толкова значи толкова можем или толкова са ни дали да играем.А какво направихме след 3:1 направо изгубихме интерес да играем.
Аз това не мога да разбера викат те в нац. отбор да играеш и когато резултата е негативен за нас с нищо не показваш че искаш да промениш нещо.
Има една поговорка:Ситият на гладния не вярва.А те се наядаха всичките.
п.с.Изключвам вратаря Г.Петков и Б.Георгиев.
Аз това не мога да разбера викат те в нац. отбор да играеш и когато резултата е негативен за нас с нищо не показваш че искаш да промениш нещо.
Има една поговорка:Ситият на гладния не вярва.А те се наядаха всичките.
п.с.Изключвам вратаря Г.Петков и Б.Георгиев.

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
SKISA написа:дунчев не си прав....
И прав и седнал пак ме боли! А какъв срам е.....!

П.С. 6 тека ни направиха,а два не успяха,а ние бяхме кур.ата за оргазма им!
Последна промяна POL_Starshi на 19 Ное 2008, 23:13, променена общо 1 път
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
A_DUNCHEV написа:Момци аз съм българин от Гърция и ме боли,ама много ме боли! КАКВО СТАВА!!! ЗАЩО БЪЛГАРИТЕ МРАЗЯТ БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!
Никой не мрази България никой нормален човек не мрази и Бербатов просто правим някой констатаций и ни става мъчно!

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
Спокойно бе колеги...има и по зле...сега гледам livescore.com и гледам че Макао са паднали с 1:9 от Хонг Конг 

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Да и аз го гледах това ! А тея макао да не се отбор на това дето го ядяхме преди години с едно лъвче отпред като вафличка и имаше шоколад вътре ставаше и за мляко ех що го спреха бе 

I'm slowly drifting

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
И с президента начело! Той чакал май трамвая за да се качи,ама той дошъл сръбския САМОСВАЛ с 6 парцала в него!
П.С. Взе да ми минава! Ще взема да набия жената,че не само на мен да ми е зле!

П.С. Взе да ми минава! Ще взема да набия жената,че не само на мен да ми е зле!

- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
A_DUNCHEV написа:П.С. Взе да ми минава! Ще взема да набия жената,че не само на мен да ми е зле!
Ти не си човек беее

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
PhilAnselmo написа:A_DUNCHEV написа:П.С. Взе да ми минава! Ще взема да набия жената,че не само на мен да ми е зле!
Ти не си човек беее![]()
![]()
Напротив! Човек съм,ама тя нема да издържи 6 "тупаника"! А аз ги удържах и направо ми се .....!!!

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
A_DUNCHEV мани жената наблегни на синчето че нещо много арен го раздава и голям глезеник ,а ти свестен човек идваш как става това незнам 

I'm slowly drifting

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Няма ли къде да се запишем да играем срещу тея смешници. ГАРАНТИРАМ, че ако играят така както играха днес, ще излезнеме няколко по грамотни технически и малко по слаби физически и ще ги биеме макар и трудно!!!
Бербатов е сопол аз не го обичам, защото е играч и е българин, обичам го, защото играе в Ман Юнайтед. Обичам го заради този отбор. Благо Георгиев и Гошо Петков наистина играха най-добре. Останалите са ебати тъпите путки. Всеки си излиза като стане неудобно, та после да не понесе критиките. Майка ви долна нещастна. С какъв акъл излизате да защитите името на държавата си боклуци...
ВИЕ СТЕ ПРЕДАТЕЛИ...
П.С. Съжалявам за грубия тон, но съм много афектиран!!!
Бербатов е сопол аз не го обичам, защото е играч и е българин, обичам го, защото играе в Ман Юнайтед. Обичам го заради този отбор. Благо Георгиев и Гошо Петков наистина играха най-добре. Останалите са ебати тъпите путки. Всеки си излиза като стане неудобно, та после да не понесе критиките. Майка ви долна нещастна. С какъв акъл излизате да защитите името на държавата си боклуци...
ВИЕ СТЕ ПРЕДАТЕЛИ...

П.С. Съжалявам за грубия тон, но съм много афектиран!!!
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Еее изпуснах шоуто...само видях, че резултата е 6 на 1 в полза на сърбите. Малиии....щом от едни сърби паднахме, какво да се каже за някой друг.Ама то така не е хубаво ние тука да плюеме що били зле и т.н, докато те се потят там....ае ние да излезе па да видим колко гола ще вкараме, а те да ни се смеят отстрани
П.С Не съм много на "ти" с футбола...ама така като ги гледам нашите хем ми е смешно, хем ми е тъжно...

П.С Не съм много на "ти" с футбола...ама така като ги гледам нашите хем ми е смешно, хем ми е тъжно...

vili написа:моля те не рекламирай бербатов тук няма никакво значение клубната принадлежност тук става въпрос за националния отбор на българия и ако не смяташ че нац.отбор е над цска и левски просто ми е жал за теб,нищо личноReportera написа:Пацо трябва да си ходи![]()
![]()
![]()
![]()
ще вика сливенските герой по поръчка на Лечков.Ще вика Генков който него викаха когато беше голмайстор на Агрупа а сега го вика.Пълен абсурд.Дано Бербо се откаже от националния за да не се излага с тея лекете който се мислят за футболисти и оня смешен тренер![]()
Споко него приеме лично,но в мнението ми няма нищо клубно.Неможе всички да лгедат него и той това требва да направи той онова и после скатавал а никой не вижда другите ливади

Пацо поръчката да се маха!!!
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер![]()
поздрави

Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
((:BuKcu:)) написа:Еее изпуснах шоуто...само видях, че резултата е 6 на 1 в полза на сърбите. Малиии....щом от едни сърби паднахме, какво да се каже за някой друг.Ама то така не е хубаво ние тука да плюеме що били зле и т.н, докато те се потят там....ае ние да излезе па да видим колко гола ще вкараме, а те да ни се смеят отстрани![]()
смех яко бе не ги жали ,аз даже се чудя в днешно време колко хора гледат футбол се си мисля че е отживелица ... Те гледай ги манекените бербо мербо оня благо се нашарил като коледна елха с татуси един с един няма свързан и неможе 2 реплики да каже в една реклама ебати спрелия тип ! Е то неможе само талант трябва и УМ !
I'm slowly drifting

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
След мача на националният отбор с Чехия (6-0),на Стойчо Младенов му викаха Стойчо Чеха.
Днеска някъде прочетох,че след тоя мач си имаме и Пацо Сърбина....... е тегло е

Днеска някъде прочетох,че след тоя мач си имаме и Пацо Сърбина....... е тегло е