Гледах те ли смешниците-ТРАГЕДИЯ-"ГОСПОД НЕ Е БЪЛГАРИН!
Модератор: Общи модератори
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
///vlado написа:добрее дее![]()
Ония да си ходи ... тоя да си ходи .. ее добре кой да дойде питам аз
![]()
![]()
КОЙ
![]()
мани ве, важното е някой да си ходи...
тия, които разправят за Бербо, че е манекен, ще ги подмина с усмивка

аз имам друго предложение: политиците (тези от парламента) и националния ни тим по футбол да си разменят местата, политиците да идат да поритат, а пък футболистите да гласуват някой друг закон и залагам 5лв., че ситуацията в страната и във футбола няма да се промени

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 325 ТД '93
- Детайли за колата: тъмно син металик
Най-после се видя колко сме слаби
още много ще трябва да се потрудят, за да ни върнат НАС ФЕНОВЕТЕ по трибуните !!!!
Българския футбол стигна дъното....след скандалите с ЦСКА, провалите на Левски и др.ни отбори в евротурнирите сега и нова 1-6 при това + гредите и дузпите - мъка,мъка, срам и позор.
Чашата преля !!!

още много ще трябва да се потрудят, за да ни върнат НАС ФЕНОВЕТЕ по трибуните !!!!
Българския футбол стигна дъното....след скандалите с ЦСКА, провалите на Левски и др.ни отбори в евротурнирите сега и нова 1-6 при това + гредите и дузпите - мъка,мъка, срам и позор.
Чашата преля !!!
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Къде е еврото ми ? Нема го не съм немец , искам хонорара на Бербатов за един месец

I'm slowly drifting

- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Прибирам се вкъщи,пускам Канал1 и кво да видя.....
.....Сърбия-България 6:1
Изпуснал съм голямо шоу
Все пак веднъж на 10години падаме с такъв резултат
справка мача с Испания на СП98
.....Сърбия-България 6:1

Изпуснал съм голямо шоу

Все пак веднъж на 10години падаме с такъв резултат

справка мача с Испания на СП98
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Spit-Fire написа:Копеле тея приказки са минало време. Евала на Бербо, че си излезе, и аз да бях и аз щях да излеза. Отбора беше Петков, 9 бавноразвиващи се и Бербо до едно време. А кажете ми как се играе така. Все едно да играеш срещу гимназисти с отбор лапета от детската градина
Пич не се изразява позиция по този начин, пък и не е направил нищо значимо за този отбор за да се прави на ощипана мома, голям фен съм му, ама ако си е тръгнал заради бездарния резултат, кучетата да го ядат!
Ако има разтежение както казва Марков, да беше влязъл, да по куца мъничко та да го разберем!
Пикльо е според мен!
Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
ja написа:Абе добре си играха момчетата бе, стига сега.
6 гола ни бутнат и вие веднага наскачахте срещу хората... Не трябва така, ше прочетът тука че сме ги изоставили като фенове и ше се депресират...
То ми се сще да ги посрещнем, някой не знае ли кога кацат!
Good Luck
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
///Ivan написа:Нали днес е световния ден на кенефа,не случайно се усраха.![]()
Сърбите не моат ся да изринат ла.ната от стадиона сума ти време

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Момци аз съм българин от Гърция и ме боли,ама много ме боли! КАКВО СТАВА!!! ЗАЩО БЪЛГАРИТЕ МРАЗЯТ БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!! 

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
дунчев не си прав!!!
боли ме ,та ми се реве ,ма тва е положението!! да зема некой сърбин са да ебна ли!?!? тав са ни възможностите-гледаме да не се ядосваме много....! ше се преживее!!! случват се такива неща!!! кога е убаво-сички сме на мегдана....!кога е зор-боли ,ма ше мине....
боли ме ,та ми се реве ,ма тва е положението!! да зема некой сърбин са да ебна ли!?!? тав са ни възможностите-гледаме да не се ядосваме много....! ше се преживее!!! случват се такива неща!!! кога е убаво-сички сме на мегдана....!кога е зор-боли ,ма ше мине....