как си направих ниско и стабилно комбито-снимков мат'рял!
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- kompi
- младши ентусиаст
-
KIM написа:porostorm написа:Амортесиорите не си ги пипал нали?
Освен да идвам с 200 лв в джоба и да се захващашма кат се замисля тя в момента опира във всички легнали полицаи па после не знам
![]()
амортесьори не съм пипал ше пипам като ми пристигнат от уса,мисля че регулируемо кони ше легне
аз съм с регулеруемо кони и като го натегна докрай,мога да почвам към санаториум да разбивам камъни в бъбреците

Сучииии!
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Като твърдост как са пружините, и като качество също? Че аз не обичам много твърдо 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
тва добре но аз от къде мога да си взема такъв комплект пружини(и другите неща) който ти си използвал?
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- ico-bmw
- ентусиаст
-
- Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car
Ела в събота и ти взимам Джантите
Жестоки са брат евала и е свалена екстра 

Drive Only Cool Cars - E30 Baby 

- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
а имаш ли налични и ако не за колко време пристигат?
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- zoomer
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328iT 88' e46 328Ci
- Мечтае да кара: e24 M635CSI
Колега знаеш ли колко точно е вътрешния диаметър на регулиращата тръбичка? Дали ще стане на тънкия макферсон или ще трябва да се правят втулки? За отзад комплекта какво включва? Пружина и регулировка ли? Добра тема с добър снимков материал както и добра реклама 

zoomer написа:Колега знаеш ли колко точно е вътрешния диаметър на регулиращата тръбичка? Дали ще стане на тънкия макферсон или ще трябва да се правят втулки? За отзад комплекта какво включва? Пружина и регулировка ли? Добра тема с добър снимков материал както и добра реклама
ами вътрешния размер е 50мм,на малкия макферсон ще стане но с малка добавка м/у тръбичката и регулиращия панел,отзад е по същия начин както казах като ми пристигнат амортесьорите новите и отзад ще го направя по същия начин

- zoomer
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328iT 88' e46 328Ci
- Мечтае да кара: e24 M635CSI
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2