лампа за аирбег
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
лампа за аирбег
Здравейте колеги, днес си свалих таблото защото не ми светеше едната крушка за мигача. Смених я и сега свети но ми светна сега лампата за аирбега. Като запаля и след 4-5 секунди загасва и веднага светва и като покарам някаде кам 3-4 минути загасва.Можели някои да ми каже какво е станало и как да го оправя че много ме дразни това
Благодаря прдварително.
Благодаря прдварително.

Г.Генчев 0895043541
- BoqnZubarev
- Левскарче
-
- Кара: 02` E46 320d
- Детайли за колата: Баничарка
Това се е получило, щото сигурно не си откачил минуса на акумулатора преди да разкачиш таблото.
Отиди на една диагностика да ти изчистят грешките и ще се оправи

- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
booovd написа:Това се е получило, щото сигурно не си откачил минуса на акумулатора преди да разкачиш таблото.
- nthnl
- младши ентусиаст
-
- Кара: Renault Megan E-Tech, Kia Sorento
- Мечтае да кара: По пистите :)
за да не пускам нова тема - при мен лампата за airbag-a свети 3-4 минути след като запаля колата, нормално ли е това, или и аз да ходя на диагностика да го оправят ?
- pioneeraudio
- кандидат ентусиаст
-
и мойта така,само че премига непрекъснато после непрекъснато свети?!?!?!Незнам кво стана ама много дразни.Последно как е нормално,напълно да гасне или ????
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
- Ivan_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 BMW 523I M52TU Sedan
- Мечтае да кара: само BMW
- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
Ако има проблем с бега,лампата при контакт започва да мига.След няколко секунди светва постоянно.След 94г. са решили,че няма нужда да свети постоянно докато караш и са я направили след известно време да загасва(няколко минути,до колкото си спомням) и това съм го чел точно в този форум.
- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
Това не е вярно,при мен имаше грешка - бяха сваляли седалката на пасажера и си светкаше постоянно...ned_gm28 написа:След 94г. са решили,че няма нужда да свети постоянно докато караш и са я направили след известно време да загасва(няколко минути,до колкото си спомням) и това съм го чел точно в този форум.
- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
vladiverm не виждам защо обсъждате това като темата е друга.
Случая при автора на темата е точно такъв. Има грешка в аербег системата и 3 минути след като запали двигателя лампата му изгасва. Щом се е появила след отваряне на таблото (може би разкачане на волан и т.н.) значи има голяма вероятност тази лампа да му светва само заради запаметената грешка. Почти всеки сервиз има оборудването за да ти изтрие грешката и да спре да ти свети лампата. Ако си от района на Пловдив обади се да ти изтрия тъпата грешка.
Случая при автора на темата е точно такъв. Има грешка в аербег системата и 3 минути след като запали двигателя лампата му изгасва. Щом се е появила след отваряне на таблото (може би разкачане на волан и т.н.) значи има голяма вероятност тази лампа да му светва само заради запаметената грешка. Почти всеки сервиз има оборудването за да ти изтрие грешката и да спре да ти свети лампата. Ако си от района на Пловдив обади се да ти изтрия тъпата грешка.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
PeReZ написа:Щом се е появила след отваряне на таблото (може би разкачане на волан и т.н.) значи има голяма вероятност тази лампа да му светва само заради запаметената грешка.
Това е.
Стига с излишните коментари!

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Ozir1S написа:А аз като съм свалял таблото 10000 пъти без да откачам акумулатора що не ми прави такава мизерия ?
Мизерията става когато откачиш кабела на бега и дадеш на контакт
Ако не дадеш контакт няма да натрупа грешка

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Щото вероятно човека е ръчкал и нещо друго, което е породило регистриране на тази грешка.. като например свалянето на волана... не ми казвай, че си свалил и таблото и волана (което включва откачане на кабела на bag-а) с него при закачен акумулатор и не ти е регистрирало грешка на "торбата"... 
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Mollov написа:Щото вероятно човека е ръчкал и нещо друго, което е породило регистриране на тази грешка.. като например свалянето на волана... не ми казвай, че си свалил и таблото и волана (което включва откачане на кабела на bag-а) с него при закачен акумулатор и не ти е регистрирало грешка на "торбата"...
Между другото ,на едната ми кола при най-малка итервенция трупа грешка,това на комбито,а на компакта какво то и да правя (включително съм свалял централата и съм давал контак) после като закача всичко лампата си свети нормално и няма натрупана грешка в компа.
А на комбито трупа грешка и трябва интервенция .
Разликата в производството им по вин е 6-7 месеца
Това го експериментирах още първия ден като ми дойде карсофта

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2