Препоръчайте джип до 20к?
Модератор: Общи модератори
75 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Първо е като мотирал ПТ крузер, не само твоя а всеки, второ е най-кекавия джип, който познавам, а като имаш предвид че продавам коли, не е като да не познавам джипове, трето тия глупости дето си ги говорите по форумите как няма читави коли в БГ и как е много хубаво да идеш до Германия за да ти го набият със се картофите от към цена и ръжда... аре нема нужда..
Като за финал, джип с ръчни скорости е такова наказание, че предпочитам пежо 106...
.... да не дава господ...
Като за финал, джип с ръчни скорости е такова наказание, че предпочитам пежо 106...
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Nasti написа:Първо е като мотирал ПТ крузер, не само твоя а всеки, второ е най-кекавия джип, който познавам, а като имаш предвид че продавам коли, не е като да не познавам джипове, трето тия глупости дето си ги говорите по форумите как няма читави коли в БГ и как е много хубаво да идеш до Германия за да ти го набият със се картофите от към цена и ръжда... аре нема нужда..
Насти,
Аз пък имам неколко хиляди километра с и в ML.
Мога да кажа, че дори е осезаемо по - сериозна кола от всички джипове, които познавам. Ако искат да ме плюят. Кайенът го знам(дърво на висока цена), Х5 - смътно, но и от нея на първо четене повече ми хареса.
Нема никакво сравнение с тея японски дамаджани, дето ги пробутваме тука.
Продаден беше като направи 2 години и към 150 000 км.
Беше влизал в сервиза само за консумативи и удари(последните му се удаваха

Но просто МЛ - свестен - не е в тази ценова категория, осве нако не намерите някой спешен, дето полицията го гони, па требва веднага да напусне страната, но нема пари, па има ML за продажба.
- saphir
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 36/ 318iS '94
А замислял ли си се за hyundai terracan, хубав джип е, в рамките на твоите пари, с добро обурудване и е с приличен 2,9 дизелов двигател.
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
D3BEP написа:Nasti написа:Първо е като мотирал ПТ крузер, не само твоя а всеки, второ е най-кекавия джип, който познавам, а като имаш предвид че продавам коли, не е като да не познавам джипове, трето тия глупости дето си ги говорите по форумите как няма читави коли в БГ и как е много хубаво да идеш до Германия за да ти го набият със се картофите от към цена и ръжда... аре нема нужда..
Насти,
Аз пък имам неколко хиляди километра с и в ML.
Мога да кажа, че дори е осезаемо по - сериозна кола от всички джипове, които познавам. Ако искат да ме плюят. Кайенът го знам(дърво на висока цена), Х5 - смътно, но и от нея на първо четене повече ми хареса.
Нема никакво сравнение с тея японски дамаджани, дето ги пробутваме тука.
Продаден беше като направи 2 години и към 150 000 км.
Беше влизал в сервиза само за консумативи и удари(последните му се удаваха). Въпреки тях обаче повреди не е имал и новият му собственик щастлив и безпроблемен си го кара и до днес.
Но просто МЛ - свестен - не е в тази ценова категория, осве нако не намерите някой спешен, дето полицията го гони, па требва веднага да напусне страната, но нема пари, па има ML за продажба.
Е тука се изказа крайно неподготвен.
МЛ-а е пълно дърво (стария, новия е готин, поне засега докато е нов).
С Х5 не може да се сравнява.
Не може да се сравнява и с джиповете на някои "не-премиум" марки.
За дълъг път е удобен (все пак си е вдигнато комби), но за шофиране е зле (като повечето СУВ). Поведението на Кайен в сравнение с МЛ е все едно да сравниш М3 с 316 или (с 318тдс

Авторът на темата не е уточнил за какво му е джип -
- ако иска проходимост му ги посочихте тези от старата школа
-ако иска ГъЗаРиЯ (незнам защо тя се свързва с джиповете) 20 бона са изключително малко. Както каза колегата горе трябват поне 70 , да не кажем 100к (или може би 147 за нова Х6

- за тия джипове от около 20 000 лв. не намирам смисъл за какво могат да са ти

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Заеби ги тея МЛ-и ве
Х5 е лудницата, нищо че често не иска да пали, скоростите са едни от най-ужасните, иначе е много яка, са и Х6 и тя е номер едно като почнеш от просторната задна седалка
Аре малко елате в час...
Много ми е интересно мега бързия Кайен С и 6.3 АМГ какъв ли ще е резултата а?

Х5 е лудницата, нищо че често не иска да пали, скоростите са едни от най-ужасните, иначе е много яка, са и Х6 и тя е номер едно като почнеш от просторната задна седалка

Аре малко елате в час...
Много ми е интересно мега бързия Кайен С и 6.3 АМГ какъв ли ще е резултата а?
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Не ве, аз немам нищо против Х5, ма щом хора дет са виждали МЛ на картинка казват, че е дърво, дърво е.
"Навдигнато комби"... Бухаха
Хубуу, че не го смятат за снижен трактор.
"Навдигнато комби"... Бухаха

- kriso85
- старши ентусиаст
-
///peter написа:Много ми е интересно мега бързия Кайен С и 6.3 АМГ какъв ли ще е резултата а?
Качвал ли си се в някоя от тези двете , ама честно

ДЗВЕР
С теб в полемика няма да влизам,
знаем че твойто мнение е ЗАКОН,
че разбираш от всичко и че твойте постове трябва да се издадат в книга наречена МЪДРОСТТА НА ВЕКОВЕТЕ 2

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
///peter написа:На кайен С да
E, aз съм се кавал на 63 АМГ

Остава да ги измерим.
Крисо,
Сори брат ми. Тези, които ме познават по - лично знаят, че и без да съм техничар много добре знам за какво говоря в случая.
И сигурно им изглеждат ... малко необосновани мненията ти.
Поне що се отнася до ML-a.
Пък ти си харесвай Кайени, Х5 и каквото още искаш колкото си искаш.
Трудно се управлявал ml-a.....

- kriso85
- старши ентусиаст
-
///peter написа:На кайен С да
Ама все си мисля че МЛ63АМГ е по-скоро в класа на батковците на Кайен С (ценови , кубиков и т.н.), а там бирата ще е друга...

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
А аз все си мисля, че темата е за джип до 20 000 лв.
И.... хайде да говорим за препоръка на коли, за които имаме поне косвения опит за да акжем нещо...
И.... хайде да говорим за препоръка на коли, за които имаме поне косвения опит за да акжем нещо...
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
kriso85 написа:///peter написа:На кайен С да
Ама все си мисля че МЛ63АМГ е по-скоро в класа на батковците на Кайен С (ценови , кубиков и т.н.), а там бирата ще е друга...
батковци и каки....., тва са топ моделите на две конкуриращи се марки в един и същи клас - SUV
Аз лично не бих си вкарал авто гол да си купя джип за тези пари

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
май при Кайенчето най високият клас е turboS и turbo,като изключим Техарт и други извращения///peter написа:kriso85 написа:///peter написа:На кайен С да
батковци и каки....., тва са топ моделите на две конкуриращи се марки в един и същи клас - SUV
Аз лично не бих си вкарал авто гол да си купя джип за тези парикъм колегата по-добре посъбери повечко или помисли за някакъв лизинг...

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- saphir
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 36/ 318iS '94
75 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5