Пазете си BMW!!!

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bebekrisss » 17 Ное 2008, 18:46

bebekrisss написа:
Цитат:
аз си правя каско, само защото ако нямам ще ми "избяга" бумера muhihihihi

няма какво повече да говорим ... следват изводите Wink

Да разбирам ли, че не ти пука ако някоя пишман-шофьорка ти забърше калника мъчейки се да паркира, докато ти си пазаруваш в Била-та например?

ами преди съм карал кола без каско и имах само един проблем и то беше заради мен и лошото време Smile

Еми значи си късметлия - що не пробваш да си спестиш още някой лев като не си правиш застраховка и за кражба?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318 e46
Мечтае да кара: M3 e46

Мнение от somuchbetter » 17 Ное 2008, 18:55

bebekrisss написа:
bebekrisss написа:
Цитат:
аз си правя каско, само защото ако нямам ще ми "избяга" бумера muhihihihi

няма какво повече да говорим ... следват изводите Wink

Да разбирам ли, че не ти пука ако някоя пишман-шофьорка ти забърше калника мъчейки се да паркира, докато ти си пазаруваш в Била-та например?

ами преди съм карал кола без каско и имах само един проблем и то беше заради мен и лошото време Smile

Еми значи си късметлия - що не пробваш да си спестиш още някой лев като не си правиш застраховка и за кражба?

добре може ли да цитираш защо си правя каско и после да ме питаш същото :?: :!: :banghead: :kuku:

ти му викаш късмет аз му викам пазене ;)
impossible is nothing

Изображение
BMW TEAM PLOVDIV

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 530d F10

Мнение от Енцо » 17 Ное 2008, 19:14

bebekrisss написа:А за тези неща дето ги пишеш за изчезващите коли с неплатени вноски - помисли сам и ще разбереш че няма логика - коя нормална компания ще си уронва престижа да си краде сама колите!

Колежке, за какъв престиж ми говориш!? Това да не е USA!? :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Slavi_m ги каза точно нещата както са си! Преди години на баща ми му задигнаха буса 2 седмици след като си прекрати каското и след 1 месец го видяхме по телевизията :mhihi: . Продължавай да убеждаващ, че застрахователите, полицията и политиците не са 3в1 - неочаквано гнусна комбинация.
Каското си е легализиран рекет, за да не ти откраднат колата.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bebekrisss » 17 Ное 2008, 19:20

Значи според вас застраховането в цял свят е легализиран метод за рекет?!!!!!!! :shock: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318 e46
Мечтае да кара: M3 e46

Мнение от somuchbetter » 17 Ное 2008, 19:26

bebekrisss написа:Значи според вас застраховането в цял свят е легализиран метод за рекет?!!!!!!! :shock: :mhihi:

и все пак говорим за България ... милата ни родина :bgflag:

не съм живял извън България, но 100% и навън има мизерници и подобни изпълнения ... едва ли нашите са измислили топлата вода :mhihi:

bebekrisss написа: Това че имате автокаско никак не притеснява крадците
;)
impossible is nothing

Изображение
BMW TEAM PLOVDIV

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Енцо » 17 Ное 2008, 19:27

bebekrisss написа:Значи според вас застраховането в цял свят е легализиран метод за рекет?!!!!!!! :shock: :mhihi:

Ние от началото на темата говорим за България ако не си забелязала...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bebekrisss » 17 Ное 2008, 19:46

Защо си мислите че в другите европейски държави няма кражби? Това, че вБългария са повече и по-нагли - никой не го успорва!
Ама по това което чета се опитвате да ме убедите че застраховането е рекет!
Защо България да прави изключение от другите държави - тук е рекет, а в Германия като крадат коли не е рекет?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Енцо » 17 Ное 2008, 20:18

На мен лично ми е все едно за другите държави, аз живея в България. И тук ситуацията е такава.

Аватар
Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD

Мнение от V-max » 17 Ное 2008, 20:31

в схемата 3в1 неочаквано гнусна комбинация искам да добавя и риска да си оставиш колата на автомивка... няма никакъв проблем ако не си я гледаш хората да се сдобият с ключ дубликат и после само да си я отключат.... Естествено в комбинацията от по-горе , всеки взима по реда си от пая , а пък желаещите да бъдем законно рекетирани са много и просто нямат избор :!: А в Германия се крадат коли , годишно някъде около бройката на месечния брой у нас :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ....

Мнение от netsurfer_bg » 17 Ное 2008, 20:46

егати темата направихте.
Застраховаш си в БулИнс, плащаш си вноските и това е. Спиш си спокойно. Мойта кола цяло лято си я оставях с отворен таван и стакла по морето и не ми пука.
Имам няколко случки с открадните коли от БуИнс, но всичките бяха върнати със стабилни връзки.

В една тема един пич беше споделил, че в Германия не изплащат щети под 200 евро ...
BMW 318is E30 / BMW 318ci m54b25 кабрио :) / BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 LCI 523i

Мнение от Dani Dupeto » 17 Ное 2008, 20:58

Slavi_m написа:
bebekrisss написа:...

...никъде в общите условия не пише че ако закъснееш с плащането на премията,или не подновиш застрахователната си полица при съответната компания,същата! ти краде колата! ....

Много ще ми е интересно ако има дори и един ДОКАЗАН случай на открадната кола от застраховател :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 18 Ное 2008, 2:36

Dani Dupeto написа:
Slavi_m написа:
bebekrisss написа:...

...никъде в общите условия не пише че ако закъснееш с плащането на премията,или не подновиш застрахователната си полица при съответната компания,същата! ти краде колата! ....

Много ще ми е интересно ако има дори и един ДОКАЗАН случай на открадната кола от застраховател :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Не,аз просто се отказвам да коментирам отговорите й....
Защитава сляпо нещо,обаче дали знае точно какво,сигурно не.

"оспорвам" се пише
Не,изобщо не е рекет-затова ако не си платиш навреме или не подновиш-колата ти 'СЛУЧАЙНО' изчезва :!: И никой не си и помисля че това е защото не си го направил!Просто така ти се случило-чиста случайност! :mhihi:

"А за тези неща дето ги пишеш за изчезващите коли с неплатени вноски - помисли сам и ще разбереш че няма логика - коя нормална компания ще си уронва престижа да си краде сама колите!'

А това ти е най-големият бисер!Сигурно са те взели на работа,само за да говориш разни смешки в защита на компанийте :)
Вноски тогава не са оставали-просто каското беше изтекло...на 6тия ден след това - колата изчезна! Всички задължения бяха погасени (от наша страна)

Да НЯМА ЛОГИКА ДА ТИ ОКРАДАТ ПОЛОВИНАТА КОЛА И ЗАСТРАХОВАТЕЛЯ ДА НЕ ТИ ИЗПЛАТИ НИЩО при все това че си изряден с плащането на каското :mhihi:
А? Как мислиш? :mhihi:

Говорим когато всичко е изрядно и за КРАЖБИ на коли,не за падежи,полици и т.н.

За другото просто няма да коментирам-говориш..........глупости! Не мога по-меко да го кажа!
Има една поговорка 'Ти му говориш....'
Та така си и ти!Сменяш въпроса,пишеш за друго...

Не виждам смисъл повече от темата дори!

А да и тези неща,които се случиха с лични автомобили преди малко си ги измислих обаче ги написах в миналото-предишния ми пост!
Не си ли ги срещала досега ? Добре! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 18 Ное 2008, 13:37

Не излизайте от БМВ-тата.. спете в тях. Яжте в тях. Серете в тях. Така ще сте спокойни и ще сте взели всички мерки
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ....

Мнение от netsurfer_bg » 18 Ное 2008, 14:03

euroto написа:
netsurfer_bg написа:
euroto написа:
netsurfer_bg написа:да предположа, че не работиш в Бул Инс / Армеец / ДЗИ ??

По скоро НЕ работи в ... Бул Инс, Армеец и Лев Инс ....
Ако е в дженерали е съвсем нормално това което пише(по отношение на кражбите на БМВта)

Е АЗ КАКВО СЪМ НАПИСАЛ, КУПИ СИ ОЧИЛА ...
а ако имаш проблем с ДЗИ, незнам дали си виждал, но стикерите са 1:1 с тези на БулИнс и колите застраховани в дзи се презастраховат против кражба в булинс ...

Ще си купя ма много скъпи и не ми се дават пари за цайси а ти не се пали толкова ..... ;)
Иначе всичко е въпрос на късмет!

хем си сгрешил, хем се правиш на отворен, такива най- ги обичам ...
BMW 318is E30 / BMW 318ci m54b25 кабрио :) / BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 18 Ное 2008, 14:24

bebekrisss написа:Защо си мислите че в другите европейски държави няма кражби? Това, че вБългария са повече и по-нагли - никой не го успорва!
Ама по това което чета се опитвате да ме убедите че застраховането е рекет!
Защо България да прави изключение от другите държави - тук е рекет, а в Германия като крадат коли не е рекет?
слънце ненагледно,ти живяла ли си в БЯЛА страна да питаш такива доста труднопределяеми по ниво на интелигентност въпроси :?: :!: ;)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ПредишнаСледваща

Назад към E46