15.11.2008 - Демонстрационно Дрифт Шоу
Модератори: mitaka7, Общи модератори
http://img222.imageshack.us/img222/1619 ... meddt4.jpg
Кой е този ????? Изкефи ме максималхо сас сериозната си физиономия ! Железен е изглеждаше ми все едно съм излязъл на магситралата да си карам със 100 и ми е ужасно скучно !!!
Кой е този ????? Изкефи ме максималхо сас сериозната си физиономия ! Железен е изглеждаше ми все едно съм излязъл на магситралата да си карам със 100 и ми е ужасно скучно !!!
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Re: Снимки от мероприятието
CuMo написа:......
Много хубави снимки

Sonny къде тръгна с тая 36ца да се поднасяш като знаеш че си не могат

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
MOGY написа:CuMo написа:......
Много хубави снимки![]()
Sonny къде тръгна с тая 36ца да се поднасяш като знаеш че си не могат![]()
![]()
Майтапя се ЕВАЛА показа им за какво иде реч с тия машини,аз лично очаквах да видя повече 36ци (седан или купе де)
Абе то имаше една е36ца, ама тя беше достатъцна, е имаше и две подобия на е36, ама с е30ково окачване, абе компоти ко да ги праиш

- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
sonny написа:MOGY написа:CuMo написа:......
Много хубави снимки![]()
![]()
Майтапя се ЕВАЛА показа им за какво иде реч с тия машини,аз лично очаквах да видя повече 36ци (седан или купе де)
Абе то имаше една е36ца, ама тя беше достатъцна, е имаше и две подобия на е36, ама с е30ково окачване, абе компоти ко да ги праиш
компот компот.. ама я питай денис коя е подобрата кола за дрифт... Е36 цупе/седан или Е36 компот

абе още 1-2 годинки и ще се накачите всичките по компотите... ще ги изхвърлите ония грозни Е30-ки

- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
Ogi написа:sonny написа:MOGY написа:CuMo написа:......
Много хубави снимки![]()
![]()
компот компот.. ама я питай денис коя е подобрата кола за дрифт... Е36 цупе/седан или Е36 компот![]()
абе още 1-2 годинки и ще се накачите всичките по компотите... ще ги изхвърлите ония грозни Е30-ки
и като се накарате и на компоти ще си вземете по едно е34 да видите каде е истината

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Ogi написа:абе още 1-2 годинки и ще се накачите всичките по компотите... ще ги изхвърлите ония грозни Е30-ки
То разлика между е30 и копота в окачването НЯМА, което от самосебе си означава, че компота е недобра платформа за дрифт, щот нема реглажи на заднио мост, единственото което е може би е, че компота е по-лек от седана или купето. Ама центъра на тежекта, незнам дали е добър с този изрязан задник. Така, че от БМВ-тата за дрифт най-доБрото е е36 седан

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
само дет на компота ,отпред си е кат проста е36ца,т.е. макферсоните са кат талпи 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
sonny написа:Ogi написа:абе още 1-2 годинки и ще се накачите всичките по компотите... ще ги изхвърлите ония грозни Е30-ки
То разлика между е30 и копота в окачването НЯМА, което от самосебе си означава, че компота е недобра платформа за дрифт, щот нема реглажи на заднио мост, единственото което е може би е, че компота е по-лек от седана или купето. Ама центъра на тежекта, незнам дали е добър с този изрязан задник. Така, че от БМВ-тата за дрифт най-доБрото е е36 седан
Кой ти каза па на тебе, че е30 не може да се регулира

kirililiev написа:Ogi написа:sonny написа:MOGY написа:CuMo написа:......
Много хубави снимки![]()
![]()
компот компот.. ама я питай денис коя е подобрата кола за дрифт... Е36 цупе/седан или Е36 компот![]()
и като се накарате и на компоти ще си вземете по едно е34 да видите каде е истината
И накрая ша видите кво ша си купите всички

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
ако нямате какво още да напишете за сбирката...да заключвам.
спрете безумните спорове
спрете безумните спорове

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Сетих се за тоя мъж с Ладата,изкефих му се щото не забравям от къде съм почнал и аз
Евала му и на него,като го попитаха как беше той вика: като свиня дето се бори с тиква 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
difcho написа:И накрая ша видите кво ша си купите всички![]()
нещо за нисан ли намекваш