Препоръчайте джип до 20к?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 16 Ное 2008, 15:53

В тея пари(до 20000лв.) и след 2000година ще се вместиш единствено ако земеш Freelander,не са лоши тоно за тези пари,година,екстри ше се вменстиш в графика.

Иначе и Гранд Черокито е добро ама трябват малко повече пари.
Иначе ако направиш компромис в годината може и Лен Крузер,Паджеро,Патрол.....

Се пак кажи малко повече каде ще се кара джипа и колко,общо взето закакво ти е,ще има по-точни отговори.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 16 Ное 2008, 16:05

Надали ще намеря нещо по-проходимо от старата баба НИВА :mhihi: където само аз си знам къде съм я вкарвал :arrow: изкарвал :mhihi:
Няма да правя походи, но ми трябва не паркетен джип! Чат пат се качвам в гората за дърва, гъби и други щуротии като ме прихапят лудите и искам да мога да разчитам на машината :D Ладата беше кенеф и повече от 100 едвам вдигаше, но за сметка на това кефа в гората беше пълен!

Мисля и за Патрол, Паджеро, защото дългите им бази ми допадат като габарити! Както се казва голям майстор на голям тезгях работи :mhihi: Къса база не! Паджеро съм карал 2 броя от тия СПОРТ, и бяха на по 2 години, а пушиха като за печки на 20 :shock: На по 100000 км и бяха абсолютни мъртъвци 2.5! За Тойотата съм чувал добри отзиви, но ми изглежда дървена, а търся нещо по луксозно като интериор! Ландровера също съм го карал 2.5 БМВ мотора и съм доволен, но няма да е такъв модел със сигурност!
За Чероки-то са повече положителни отзиви до момента, които чух!
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 16 Ное 2008, 16:24

Приятел има Гранд Чероки дизел 2.8 с сички екстри много е доволен,ама щом ходиш чат пат и до гората,да товариш такъв джип с дърва,по добре си земи един Патрол съща са много добри,преди ги гледах,големички са,бая проходими,доколкото чувам а и си имат екстри
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Ibox » 16 Ное 2008, 16:40

Добре си се спрял колега не ти трябва др джип освен Jeep Минава от секаде чарокито много е добро 8)

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 16 Ное 2008, 16:53

Bavarec*** написа:Приятел има Гранд Чероки дизел 2.8 с сички екстри много е доволен,ама щом ходиш чат пат и до гората,да товариш такъв джип с дърва,по добре си земи един Патрол съща са много добри,преди ги гледах,големички са,бая проходими,доколкото чувам а и си имат екстри

Абе образно казано, не съм лесничей който живее в хижа :mhihi:
Това, което съм посочил е тавана за съжаление и толкова са ми възможностите за момента ;) явно ще ходя да покарам малко "джипки" тия дни...
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 16 Ное 2008, 17:59

Ако искаш една фруктиера 2001г. 2.2 бензин на 14к лв. дай сигнал 8)
Ето ти и малко снимки:
http://www.prikachi.com/files/455198D.jpg
http://www.prikachi.com/files/455199L.jpg
http://www.prikachi.com/files/455201q.jpg

Колата си е с нормална дирекция, нищо че е англичанка 8)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 16 Ное 2008, 19:10

Evelin Cotsev написа:Вземи си една дърта G класа да знаеш , че караш джип !

+1
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от savski » 16 Ное 2008, 20:38

Моят съвет определено е Land или Range Rover. Возил съм се на Range `99-та и на здравина и проходимост се представя повече от перфкетно. За салона могат да се кажат също само хубави неща - наистина е стилно и удобно всичко. Демонстрираха ми и как ускорява. Честно - не съм очаквал от джип такова зверско ускорение - хем бяхм 5 човека вътре.
Другото, което мога да ти предложа - Land Cruiser на Toyota. Много много добро изпълнение. Гледах по дискавъри - бяха взели 3 такива, бяха ги повдигнали малко и ходеха на някаква експедиция в някакви огромни снегове за изследвания. Е няма такова катерене и проходимост, съдейки по това, което показаха там.
Но и двата варианта са преди 2000-та. Аз се присъединявам към колегите, които казват да биеш един минус с още 2 годинки. ;) По-разумно е и ще си вземеш нещо доста по-проходимо от Дайхацу Териос 1,1 ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 16 Ное 2008, 21:38

kagebista и аз като теб си мислех,че с Нивата съм №1 ама истината е G -класата.Тая грозотия къде минава друг джип може да мечтае само. :mhihi: Са имам един кенеф с десен волан Ленд Круизер 2000 година,ама за гората не струва.А и дългата база не става за балкана.
Изображение

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Re: Препоръчайте джип до 20к?

Мнение от RSxRacer » 16 Ное 2008, 21:42

kagebista написа:2000г.-нагоре! Търся нещо, хем проходимо, хем луксозно! Да е автомат и печка е основното изискване! Спрял съм се на Гранд Чероки Лимитед, защото има някаква харизма в тоя джип :mhihi: ама може и 6тото чувство да ме бърка :mhihi:

п.с. Знам, знам Х5 нали, ама засега толкова :mhihi:

имам 2000г 3.1тд Чероки.Лети джанти,кожа,2 зонов климатроник,автомат,стерео инфинити,син,регистриран.Внос е от Англия и е с десен волан.На 13 и малко ще го дам.За повече инфо на лс :)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 17 Ное 2008, 1:48

Моите предпочитания са за Range Rover.
Салона е просто най-добрия в класа си. Офроуд възможностите са също добри. Все пак е Роувър. А и мотора е БМВ.

BMW Performance
Аватар

Мнение от MCar » 17 Ное 2008, 8:32

Transportera написа:
Evelin Cotsev написа:Вземи си една дърта G класа да знаеш , че караш джип !

+1

В такъв случай си взима Defender 90 и тогава вече забравя какво е затъване където и да било. :roll:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
Мечтае да кара: S50B30 turbo
Детайли за колата: модифицирани

Мнение от VT5602AK » 17 Ное 2008, 9:11

Range Rover късата база бензин набор 98,99 :D

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 17 Ное 2008, 14:07

Nasti написа:...МЛ за 20 не можеш да пипнеш....

МЛ може да пипне за 20 ама с десен волан :winky:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 17 Ное 2008, 16:16

Колеги, абе да не отварям нова тема, ще пиша тук. А какво ви е мнението за Land Rover Freelander??? Че бащата се е засилил да взима такова, та да знам читаво ли е. Иска да е дизелак на всяка цена.
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата