15.11.2008 - Демонстрационно Дрифт Шоу
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Demo 9
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е53 4.4
- Мечтае да кара: Е60 V10
Минутката, в която Сони говореше за Landikar а брат му междувременно даваше газ ме накара да настръхна..
Евала на всички.. беше страшно въпреки, че закъснях доста

Евала на всички.. беше страшно въпреки, че закъснях доста

- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
- Денислав Шишев
- DS Motorsport
-
- Кара: BMW E46 M3 & E90 LCI
- Детайли за колата: 04' E46 M3 Coupe, 6 speed manual transmission, titansilver metallic, Full options, full Magnaflow exhaust system, K&N intake
Искам да благодаря на всички организатори за невероятно проведената програма!
Всичко беше супер,много съм доволен!
За следващия сезон много се надявам да провеждаме повече такива мероприятия!

Всичко беше супер,много съм доволен!

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Денис! написа:Искам да благодаря на всички организатори за невероятно проведената програма!
Всичко беше супер,много съм доволен!![]()
Аз искам да те поздравя теб...,незнам на колко години си,но направи просто невероятно представяне..нямам думи успехи за напред,дано ни радваш още повече през сезона другата година,отново едно голямо БРАВО

- Денислав Шишев
- DS Motorsport
-
- Кара: BMW E46 M3 & E90 LCI
- Детайли за колата: 04' E46 M3 Coupe, 6 speed manual transmission, titansilver metallic, Full options, full Magnaflow exhaust system, K&N intake
bivola написа:Денис! написа:Искам да благодаря на всички организатори за невероятно проведената програма!
Аз искам да те поздравя теб...,незнам на колко години си,но направи просто невероятно представяне..нямам думи успехи за напред,дано ни радваш още повече през сезона другата година,отново едно голямо БРАВО
Мерси за хубавите думи колега!btw съм на 16г

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Денис! написа:bivola написа:Денис! написа:Искам да благодаря на всички организатори за невероятно проведената програма!
Мерси за хубавите думи колега!btw съм на 16г
Наборче си ми

- racing_fan
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Nissan
- Мечтае да кара: Twin Supercharged E92 M3
Гледайте неска от 16:00 ч. "Спортна треска" по БНТ, трябва да има репортаж. Също от 16:00 ч. за съжаление е "Зона Спорт" по БТВ, където също може би ще има видео от събитието.
От 15:30 ч. по ББТ е "Виктори Екстрийм", там също ще има хубав репортаж, но не разбрах дали днеска или другата седмица ще бъде. Май за другата ми каза човека, то за 1 ден нямам как да стане. Но може да се провери все пак и днес. Дал съм си двете касетки и мисля че ще направят супер репортаж.
От 15:30 ч. по ББТ е "Виктори Екстрийм", там също ще има хубав репортаж, но не разбрах дали днеска или другата седмица ще бъде. Май за другата ми каза човека, то за 1 ден нямам как да стане. Но може да се провери все пак и днес. Дал съм си двете касетки и мисля че ще направят супер репортаж.
- racing_fan
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Nissan
- Мечтае да кара: Twin Supercharged E92 M3
Не знам за НоваТВ, мисля, че не. Имало е пряко предаване по РеТВ(изобщо не ги знам кои са). РингТВ снимаха доста, но кога ще го дават не знам, може би по Моторинг. На БТВ и на БНТ дадох кадри, на едните едната, на другите другата касетка, но какво и колко са свалили и ще излъчат не знам. После като ми ги върнаха вечерта ги дадох за предаването по ББТ Виктори Екстрийм, та там се надявам да стане хубав дълъг репортаж. Говорих си с човека, който го прави предаването и каза, че за нова година може да се направи голям цялостен репортаж за цялата година.
racing_fan написа:Не знам за НоваТВ, мисля, че не. Имало е пряко предаване по РеТВ(изобщо не ги знам кои са). РингТВ снимаха доста, но кога ще го дават не знам, може би по Моторинг. На БТВ и на БНТ дадох кадри, на едните едната, на другите другата касетка, но какво и колко са свалили и ще излъчат не знам. После като ми ги върнаха вечерта ги дадох за предаването по ББТ Виктори Екстрийм, та там се надявам да стане хубав дълъг репортаж. Говорих си с човека, който го прави предаването и каза, че за нова година може да се направи голям цялостен репортаж за цялата година.
Супер! Благодаря за подробната информация!!

BMW - The Ultimate DRIFT Machine!!
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Жалко само че беше до толко рано аз избягах от бачкане в 2 отидох и вече нямаше нищо 

I'm slowly drifting

- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Денис! написа:..........
Браво пич направо им скри шапката,евала от мен напълни ми душата направо

И едно голямо браво за мъза с 34ката

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
Искам да Кажа едно Голямо БРАВОО на организаторите и на и представителите на БМВ Клуб България
браво момчета

///M