Въпрос за термостат
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
67 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- foxi
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30 540i Xdrive
Сигурно ми е малко тъп въпроса
,но моята хубавица лятото ми държеше 82/86градуса и си мислех,че темостата ми е такъв.Сега като се застудя започна да държи 74/78градуса.Та въпросът ми е дали е термостат? 

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
А някой да е сменям термостат на 2.5д? Че аз не мога да го видя къде е .. какво остава да си го сменя сам. Говоря за термостата на блока не този над ЕГР'А 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Karlo
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 Е39 M52B20
Хора купувайте термостати само от дилърита на марката, струват
към 70лв. там. Не правете компрмиси, щото съм чувал за изгорели
с такива евтини термостати.
към 70лв. там. Не правете компрмиси, щото съм чувал за изгорели
с такива евтини термостати.
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
добре де в Манимпекс термостата е 27 лева, и е същия който влагат в БМВ при сглобката... къф е проблема да си вземеш от там инак в Дару е 70 кинта.... пак същия а са ми кажи къде е логиката
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
pigeon написа:Намерих си отговор на въпроса......
За е39 520и термостата "отваря" на 92 градуса.
колега, термостат САМО от оторизиран сервиз, в ДаруКар ми струваше термостата 80 лв оригинал, е смяната излезна тотал 200, ама малко антифриз, некви О-пръстени, работа.. ама поне си го купи оригинален, да не опечеш мотора
BMW-E39 написа:pigeon написа:Намерих си отговор на въпроса......
За е39 520и термостата "отваря" на 92 градуса.
колега, термостат САМО от оторизиран сервиз, в ДаруКар ми струваше термостата 80 лв оригинал, е смяната излезна тотал 200, ама малко антифриз, некви О-пръстени, работа.. ама поне си го купи оригинален, да не опечеш мотора
Можеш и сам за 30мин ще си го смениш иначе има един О-ринг там може да ти е здрав ще разбереш ако тече ..но 120лв отгоре а не е толко сложно

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
еми 1.5 литра антифриз и такива глупости ддс, проверка на системата някаква после.. явно дали е обезвъздушена, абе и аз никога не си права колата в оторизиран сервиз, ама за такъв важен елемент избрах там и не съжалявам, оттогава до сега загрява много по бързо.. и разхода е по добър 

BMW-E39 написа:еми 1.5 литра антифриз и такива глупости ддс, проверка на системата някаква после.. явно дали е обезвъздушена, абе и аз никога не си права колата в оторизиран сервиз, ама за такъв важен елемент избрах там и не съжалявам, оттогава до сега загрява много по бързо.. и разхода е по добър
Да така е щото обезвъздушаване после трябва хубаво да се направи аз лично не мога да я обезвъздуша хубаво
- dimitar_kodoshev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw
Колега, щом си от Пловдив ще ти препоръчам сервиза на Кастрол на ул."Братя Бъгстон"- в Кичука. Питай за Петьо. Само той ми пипа колата и съм мн.доволен. За термостата и работата-66лв, с обезвъждушаване и доливане.Успех.
- jordao75
- младши ентусиаст
-
- Кара: 520 i 97
На мен ми протече от фланеца който е върху термостата,струваше около 37лв. във Варна карс,смяната ми отне около 30мин.
67 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5