Датчик за удар
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Датчик за удар
Здравейте,
Свети ми лампата за airbag-a, ходих на диагностика (не в БМВ сервиз) и изписа "Датчик удар от дясно изпратен грешен код". Казаха ми, че в оторизиран сервиз могат да ми изчистят грешката от датчика. Та въпроса ми е дали извършват такава услуга или ми трябва нов датчик?
Свети ми лампата за airbag-a, ходих на диагностика (не в БМВ сервиз) и изписа "Датчик удар от дясно изпратен грешен код". Казаха ми, че в оторизиран сервиз могат да ми изчистят грешката от датчика. Та въпроса ми е дали извършват такава услуга или ми трябва нов датчик?
Последна промяна simbo на 06 Дек 2008, 13:20, променена общо 1 път
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Да разбирам, че става въпрос за датчик някъде в или зад предна/задна броня или този на дясната седалка ?
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
Има ли начин да се провери да ли е читав, с мултицет или нещо такова ? |Провери и другия, какъв му е външния вид, може би има нещо и то е незначително. но ти прави тези гадости.
Re: Датчик за удар
ivonte написа:ЗДР ПРОБЛЕМА ТИ Е В ОТКАЧЕНА ЖИЦА ПРОВЕРИ ГИ ВСИЧКИТЕ
Незнам дали е това, защото като беше свалена седалката пробвхме да прочетем грешката с и без датчик. Когато датчика е там казва: "Изпратен грешен код", а когато го няма казва: "Грешка в комуникацията". Пробвахме да пръснем куплунга и датчика с контактен спрей и нямаше ефект.
Последна промяна simbo на 08 Дек 2008, 16:00, променена общо 1 път
- twistermpm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 7er
датчика
здравейте и от мен, от няколко дена и моят датчик свети и незнам защо... преди около половин година ми светна от само себе си(или от чистенето вътре на колата), ходих на сервиз и показа, че грешката е в датчик на седалката... след извесно време спря да свети (пак след яко чистене с прахосмукачка вътре в купето)и сега незнам от какво е ама ми писна да ми свети в очите
- Venkata
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW f10/3.0D
Re: датчика
twistermpm написа:здравейте и от мен, от няколко дена и моят датчик свети и незнам защо... преди около половин година ми светна от само себе си(или от чистенето вътре на колата), ходих на сервиз и показа, че грешката е в датчик на седалката... след извесно време спря да свети (пак след яко чистене с прахосмукачка вътре в купето)и сега незнам от какво е ама ми писна да ми свети в очите
Колега, това е от датчика на седалката / одеалцето /. Като идеш на автомивка, тези пичове ти се меткат на колена върху седалката и тогава му е...т майката. При мен беше по същия начин и управията е само с ново, но за смяната се разглобва цялата седалка
- sonic
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се с повече от 525 hp
- Мечтае да кара: ама честно: ONE1
- Детайли за колата: важи
Датчика на седалката е поправим и без смяна. Слага се една RC верига на мястото на одеалото и компютъра на airbаg разбира, че винаги има седнал човек.
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
12 мнения
• Страница 1 от 1