525d, 2003, Навигация 16:9
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- calico
- Потребител
-
- Кара: 525dA - 2003
525d, 2003, Навигация 16:9
Здравейте колеги !
Това ми е първи пост и започвам можеби със станен проблем.
Значи, в някой моменти менюто на навигацията ми се променя (сменя) със съвсем различно , но със същите функций ! По точно ако е нормалното, при гасене на колата, и след това при запалване дава различното. Другото което е, имало е пъти когато ми седи само логото на BMW на екранчето и нищо друго, а радиото например си работи ! Също още нещо - по време на каране менюто се едно забива ! Като дам да избера някоя функция я избира например по 5 сек. а след повече време менюто съвсем забива и не може нищо да се прави въпреки, че радио, касетка, СД си работят ! Моля помогнете, че е много изнервящо ! Другия ми въпрос е - Имам печка, проверих, но не ми е активирана в менюто и не може да ми грее сутрин ! Прочетох, че се активира но така и не разбрах къде да се иде за да ми я активират !
Прилагам снимки относно дисплея за по ясно !
Благодаря предварително !
Това ми е първи пост и започвам можеби със станен проблем.

Значи, в някой моменти менюто на навигацията ми се променя (сменя) със съвсем различно , но със същите функций ! По точно ако е нормалното, при гасене на колата, и след това при запалване дава различното. Другото което е, имало е пъти когато ми седи само логото на BMW на екранчето и нищо друго, а радиото например си работи ! Също още нещо - по време на каране менюто се едно забива ! Като дам да избера някоя функция я избира например по 5 сек. а след повече време менюто съвсем забива и не може нищо да се прави въпреки, че радио, касетка, СД си работят ! Моля помогнете, че е много изнервящо ! Другия ми въпрос е - Имам печка, проверих, но не ми е активирана в менюто и не може да ми грее сутрин ! Прочетох, че се активира но така и не разбрах къде да се иде за да ми я активират !

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Първата снимка е на дисплей, който ти дава пказанията, но в навито нямаш диск или активна навигация
Втората снимка/дисплей се получава когато си гледал навито, то те е водило някъде и после превключиш на инфото от компютъра.
Поне при мен е така.
Втората снимка/дисплей се получава когато си гледал навито, то те е водило някъде и после превключиш на инфото от компютъра.
Поне при мен е така.
- calico
- Потребител
-
ICE написа:Първата снимка е на дисплей, който ти дава пказанията, но в навито нямаш диск или активна навигация
Поне при мен е така.
ICE благодаря, стана ми горе долу ясно ! Аз забравих може би най-важното !

- lowlevel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530D
При мен го прави това когато диска на навигацията се надкраска, или пък е писан във формат който не може да изчете и се мъчи като грешен дявол. Даже някой път се рестартира и не може да зареди графичния режим и виждам това което ти си снимал.
- calico
- Потребител
-
lowlevel написа:При мен го прави това когато диска на навигацията се надкраска, или пък е писан във формат който не може да изчете и се мъчи като грешен дявол. Даже някой път се рестартира и не може да зареди графичния режим и виждам това което ти си снимал.
lowlevel , стана ми ясно ! Благодаря ти много ! Просто карам бмв от 3 дена и нямах на идея защо така е станало. А точно когато зе да ми прави проблеми преди това бях сложил новата версия на навигацията за източна европа(България включително) , явно тя е направила проблема ! Ще сложа предишната. Мерси пак !
- calico
- Потребител
-
lowlevel написа:При мен го прави това когато диска на навигацията се надкраска, или пък е писан във формат който не може да изчете и се мъчи като грешен дявол. Даже някой път се рестартира и не може да зареди графичния режим и виждам това което ти си снимал.
Или по-скоро се е надраскал диска ! Ще я пробвам на нов. Между другото някой ако я иска последната версия - Navteq VDO 2008_2 Eastern Europe , кажете и ще я кача някъде.
- ICE
- Ледения
-
calico написа:...Между другото някой ако я иска последната версия - Navteq VDO 2008_2 Eastern Europe , кажете и ще я кача някъде.
И питаш още?

Ама аз съм вече с DVD...
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
ICE написа:calico написа:...Между другото някой ако я иска последната версия - Navteq VDO 2008_2 Eastern Europe , кажете и ще я кача някъде.
И питаш още?![]()
Ама аз съм вече с DVD...
нищо че си с двд, и аз съм с двд ама му забих цд-то дето има и софия и си карам с него

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 2&start=45
- calico
- Потребител
-
Оправи се !
Колеги всичко се оправи ! Също така ъпдейтнах софтуера с версия 31 ! Има преспектив/3d за картата, много е подобрено като цяло !
Просто откачих кабелите отзад и ги закачих пак и диска излезе, беше заял и не излизаше.
Благодаря на всички !
Просто откачих кабелите отзад и ги закачих пак и диска излезе, беше заял и не излизаше.
Благодаря на всички !
- calico
- Потребител
-
Navteq VDO 2008_2 Eastern Europe
Ето и линк със последната версия на картата ! Записва се на диск ! Това е image файл.
http://calico.data.bg/e39/Navteq%20VDO%202008_2%20Eastern%20Europe.iso
Re: 525d, 2003, Навигация 16:9
За печката в Дару Карcalico написа:Здравейте колеги !
Това ми е първи пост и започвам можеби със станен проблем.![]()
calico написа:Здравейте колеги !
Това ми е първи пост и започвам можеби със станен проблем.![]()
Чакай малко......тези два дисплея на една и съща кола ли са?
Горният дисплей на снимката е новият софтуер, а долната снимка е старият. Аз съм съм с такъв като горният и никага не ми е променя. Само погледни шрифта и цветоввете. Да не са ти преинсталирали софтуера и да не са махнали стария и да работят двата или нещо подобно. Щото това ковто пишеш няма логика.
Всеки ходи на почивка на море, бъди различен, иди под него!
- calico
- Потребител
-
[/quote]
Горният дисплей на снимката е новият софтуер, а долната снимка е старият. Аз съм съм с такъв като горният и никага не ми е променя. Само погледни шрифта и цветоввете. Да не са ти преинсталирали софтуера и да не са махнали стария и да работят двата или нещо подобно. Щото това ковто пишеш няма логика.[/quote]
Хаха, има, има логика ! Как да не е на една и съща кола колега ! Ами чети внимателно какво съм написал ! Направи някак да ти заседне диска на навигацията или го надраскай много и го сложи да се мъчи да върти да видиш дали го няма това "опростеното" меню твойта ! Както и да е, всичко е ОК сега ! Това е явно някакво временно меню ли не знам а и не ми се търси.
Горният дисплей на снимката е новият софтуер, а долната снимка е старият. Аз съм съм с такъв като горният и никага не ми е променя. Само погледни шрифта и цветоввете. Да не са ти преинсталирали софтуера и да не са махнали стария и да работят двата или нещо подобно. Щото това ковто пишеш няма логика.[/quote]
Хаха, има, има логика ! Как да не е на една и съща кола колега ! Ами чети внимателно какво съм написал ! Направи някак да ти заседне диска на навигацията или го надраскай много и го сложи да се мъчи да върти да видиш дали го няма това "опростеното" меню твойта ! Както и да е, всичко е ОК сега ! Това е явно някакво временно меню ли не знам а и не ми се търси.
calico написа:
Хаха, има, има логика ! Как да не е на една и съща кола колега ! Ами чети внимателно какво съм написал ! Направи някак да ти заседне диска на навигацията или го надраскай много и го сложи да се мъчи да върти да видиш дали го няма това "опростеното" меню твойта ! Както и да е, всичко е ОК сега ! Това е явно някакво временно меню ли не знам а и не ми се търси.[/quote]
Приятелю, написах ти това, защото съм карал две такива бмв-та, едно беше с менюто от долната снимка, а новото е съ менюто от горната. Преди време един приятел с един майтор се бяха опитвали да сменят старото с новото меню и нещо се прецака работата, а онова нямаше навигация, затова те попитах. И пак така му блокираше, правеше дивотии.
Всеки ходи на почивка на море, бъди различен, иди под него!
- ICE
- Ледения
-
Re: Navteq VDO 2008_2 Eastern Europe
calico написа:Ето и линк със последната версия на картата ! Записва се на диск ! Това е image файл.
Вече има 2009-1!
Чаааакам я!

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2