Защо всички дет карат GTI са селяни????
Модератори: mitaka7, Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
1. Не съм употребил думата селянин относно географската принадлежност на някой - не разбира се. За мене селянин е човек който прави ей такива като горе-споменатите мизерии.
2. Вярно е че ГТИ-итата вървят. И не не бих сменил топика /не знам как да го променя/...
3. Не съм от хората дет биха оставили на такива кретени да им се размине защото утре ще я направят тая мизерия на друга кола, на по-неопитен шофьор и ще стане голяма мизерия. Нормално ли е при 180км в час да биеш резки спирачки в лява лента и да засичаш коли.Еми извинявайте ама тея хора са за трепане...
4. Пичовете са от Ихтиман...имам адреса им. Следва наказателна акция. Няма да я коментирам за да не кажете после че сън провокирал насилие, действал съм несъобразно и не знам си какво...
аз искам да ги накажа за мой хатър както се казва и да знам че няма да си мисля сега 2 месеца за днешния ден и да ме е яд че съм ги оставил да си тръгнат безнаказано.
пс: извинявам се ако характера ми и действията ми в случая не се нравят на някои от вас, но просто ме игнорирайте и толкоз. Аз си искам своето...
2. Вярно е че ГТИ-итата вървят. И не не бих сменил топика /не знам как да го променя/...
3. Не съм от хората дет биха оставили на такива кретени да им се размине защото утре ще я направят тая мизерия на друга кола, на по-неопитен шофьор и ще стане голяма мизерия. Нормално ли е при 180км в час да биеш резки спирачки в лява лента и да засичаш коли.Еми извинявайте ама тея хора са за трепане...
4. Пичовете са от Ихтиман...имам адреса им. Следва наказателна акция. Няма да я коментирам за да не кажете после че сън провокирал насилие, действал съм несъобразно и не знам си какво...
аз искам да ги накажа за мой хатър както се казва и да знам че няма да си мисля сега 2 месеца за днешния ден и да ме е яд че съм ги оставил да си тръгнат безнаказано.
пс: извинявам се ако характера ми и действията ми в случая не се нравят на някои от вас, но просто ме игнорирайте и толкоз. Аз си искам своето...
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Metallium - ти си странен пич, че тия младежи не са постъпили правилно, не са - няма две мнения по въпроса, ама ако незнаеш в България допустимата скорост на магистрала е 130км/ч. така че по родното ни законодателство и ти си в нарушение, не коментирам дали то е правилно или не, просто казвам че и ти си в кюпа, а честно да ти кажа ходенето в Ихтиман да възпитаваш някой как да кара кола, пък било то и GTI според мен си е проява на лош вкус, мазохизъм. Ако до сега не си стъпвал в този китен български град, аз съм ходил и ще ти кажа, че вероятността да си ходите бити от там е доста по-голяма отколкото вероятността да набиете вие някой.
Съдейки по себе си, ако ми дойдеш в квартала за да ми демонстрираш мъжество, колкото и аз да не съм бил прав, може да си сигурен че и от тук ще си ходиш шамаросан и може да си сигурен че където и да го направиш, ще ти се случи това... така че сам си направи сметка има ли смисъл да бабаитстваш излишно или не
Съдейки по себе си, ако ми дойдеш в квартала за да ми демонстрираш мъжество, колкото и аз да не съм бил прав, може да си сигурен че и от тук ще си ходиш шамаросан и може да си сигурен че където и да го направиш, ще ти се случи това... така че сам си направи сметка има ли смисъл да бабаитстваш излишно или не
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
Скъпи Металиум както каза колегата по-нагоре ако не си разбрал ще си тръгнеш от там набит,наеб*н и още много неща...Не си заслужава..
Ама виж..Помислил ли си за ролбари и шипки отпред дълги около метър???Търси и за халогени от ТИР 200Ватови тия които правят нощта ден и ще ти е по гот...Аз така случих на един "бързак" с новата Ц200 без компресор на връщане от София ама бяхме в колата аз,един приятел и отзад двама с дебели вратове и аз като културен пич дадох път и понеже магистралата напред беше празна и почна нагорнище подавам и аз газ при което до 180 бяхме почти заедно ама след 180 аз взех да се отдалечавам,намалявам и т.н. Гъзарията е там не да го набиеш все пак нито те утрепал нито ти направи мизерия на теб и на колата ти важно е да се "ебаваш" с него и да му го показваш както аз направих..Светнах в купето и го показвахме с пръст и му се смеехме..И той понеже возеше руса мацка и станал на резил не можа да поеме резила и давай при което по едно време спрял внезапно с аварийни..Един казал от задната седалка че нещо бяло взе да излиза изпод капака
Е това е най-голямата излагация...
Сещам се и аз за един Голф 2ка ГТИ с СО регистрация...Отивам в София до аерогарата...След тунела спирам на аварийната лента,пускам аварийни и търся спасение до близките храсти че ми дойде в повече водата
Както излизам от канавката и паля цигара гледам от далече да се подава ТИР изпреварван от аварийната лента
от един тъп изрусен голфаджия и гледам отляво няма никой..Тираджия се шокира,клаксони,дълги къси и аз съм на предния капак на моята кола и гледам тоя тъпан как идва към моята кола
на аварийната лента!!! Тираджия настъпил спирачки това мизерно подобие на мъж се прибра в лентата и забелязах 2ма изрусени 18год. с една селска пачавра вътре...?Излишно е да ти кажа колко пъти им засякох пътя да спрат...Там дето ги видях как се хилеха на мен че им махах и на тир-а после станаха по сериозни уеко насрани и после изчезнах не ща да се занимавам с пуберти нито пък да ме съдят за гавра с трупове
че аз като се ядосвам става бая страшно
както и да е...Важното е да не обръщаш внимание с такива елементи и да им се подиграваш както можеш..По кеф е;)
И накрая признай си!!! ТИ СИ БИВШ СЕЛЯНИН С ГОЛФ!!ПРИЗНАЙ!!Колко пъти те засичах в Пловдив да обикаляш с един съмнителен ГТИ и всеки път като те питах "къде ти е БМВ-то бе?" ти ми викаше "еми аз..таквоз..." Все че не можеше да изкараш колата от гаража,все нещо се скапало все не знам си какво...Още те привличат..Аз те разкрих че си агент на Голфаджийте под прикритие
Ама карай! Ние сме едно голямо семейство което приема всичките "грешници"
Accept it son!

Сещам се и аз за един Голф 2ка ГТИ с СО регистрация...Отивам в София до аерогарата...След тунела спирам на аварийната лента,пускам аварийни и търся спасение до близките храсти че ми дойде в повече водата

И накрая признай си!!! ТИ СИ БИВШ СЕЛЯНИН С ГОЛФ!!ПРИЗНАЙ!!Колко пъти те засичах в Пловдив да обикаляш с един съмнителен ГТИ и всеки път като те питах "къде ти е БМВ-то бе?" ти ми викаше "еми аз..таквоз..." Все че не можеше да изкараш колата от гаража,все нещо се скапало все не знам си какво...Още те привличат..Аз те разкрих че си агент на Голфаджийте под прикритие

Аз пък заставам зад Металиум, незнам дали са ни едни и същи методи, незнам дали бих ги бил до като не спрат да квичат и т.нат., но определено бих им дал няколко урока!!! Все пак какво значи не са го пребили, не е имало щети по колата и т.нат. ами при тази акорост 180 км/ч ако е имало е било силно вероятно да са фатални
А какво го захапахте за километража! Дори да е в нарушение, тогава да попитам, вие като истински шофйори винаги ли спазвате ограниченията на скоростта
В София има няколко булеварда които предразпологат за доста по-висока скорост от ограничението - 50 км/ч, като се има предвид без опасност за движещите се! Ами движил се е с 180км/ч онези са могли просто да се отдръпнат, а не да засичат!!! Това не е ли НЕнормално??? Тея са се ебавали не само с неговия живот и на спътника му, но и с СОБСТВЕНИЯ си:!::!::!: Единственото против цялата тема ми беше, че слагате всички ГОЛФаджии на едно равнище, а има свястни момчета!!! 

iberian написа:след 20-30 мин каране така настигнах една GTI която изпреварваше няколко тира с скорост 140...
светнах му отдалече та да знае за какво става въпрос
Извинявам се много, но това светкане оталече стил 200+ мен
лично никога не ми е допадало.Това, че тези са за бой си е така
,но има една хубава поговорка:
Преди да търсиш вината в другите,първо я потърси в себе си.
И един съвет от мене.Когато съм се залетял по магистралата през деня карам на къси
и видя,че някой изпреварва с много по-малка скорост, изчаквам
културно и ако индивида и след като си е приключил изпреварването
не се прибира просто пускам ляв мигач даже изключвам и фаровете.
Вервай ми не можеш да си представиш колко бързо дават път![]()
мен пък ми харесва, все пак е нещо като сигнализация

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Селянията не спира да ме тресе!!!!
Жалко че никой не е попадал на селянин с БМВ!!!
Идвам с теб!!!!
Жалко че никой не е попадал на селянин с БМВ!!!
Морков написа:...

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2