Ксенона загасна?!?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
ednet написа:...Иначе баластите горят често като се намокрят , един приятел си изми мотора на колата и после "честито" само замириса на бакелит.
А не би следвало да е така, понеже дори китайските баласти (ксенони) са заляти със специална смола,
което ги гарантира срещу въздействието на лошите атмосферни влияния и тези на собственика им..

- AlCapone
- младши ентусиаст
-
- Кара: когато има гориво.
- Мечтае да кара: Джесика Алба
- Детайли за колата: Е30 316i; E36 318i; E39 528i; Е53 3.0i; Munich, Germany
:)
Добре де пичове това ясно но мисалта ми е следната какво да направим за да не горят дали може да сложим евентуално някой бушон или нещо което да стабилизира напрежението защото колата мн ми харесва с ксенон обаче ако постояно ми горят тия баласти няма файда! Така че някакви идеи и творения ако може да измислим ще е супер иначе по 50 леа за баласт не ми се дават всяка седмица или месец...
Пушил съм в движение и с DJ STANCHO на мотора.....
toni2222 написа:Колеги оказа се баласта,а беше на 2 месеца и никога фаровете не са палени на загасена кола,което причинява повреждане,но както и да е проблема е решен
Проблема приятелю не е в това, че не са палени на изгасена кола(защото това няма никакво значение), проблема е ча не са оригинални! Да не кажа китайски(извини ме ако бъркам).
Всеки ходи на почивка на море, бъди различен, иди под него!
Re: :)
AlCapone написа:Добре де пичове това ясно но мисалта ми е следната какво да направим за да не горят дали може да сложим евентуално някой бушон или нещо което да стабилизира напрежението защото колата мн ми харесва с ксенон обаче ако постояно ми горят тия баласти няма файда! Така че някакви идеи и творения ако може да измислим ще е супер иначе по 50 леа за баласт не ми се дават всяка седмица или месец...
На оригинален ксенон, някой системи са с бушон 25 ампера, други с 20 ампера. Купи си оригинален и няма да мислиш за някакви допълнителни системи.
Всеки ходи на почивка на море, бъди различен, иди под него!
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2