Въпрос за копчета (допълнителни)
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
- maty_m
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е38
Може би си прав ICE,
днес нямах никакво свободно време, но все пак погледнах за малко и установих, че от всеки бутон излизат по две кабелчета и отиват някъде зад климатроника, но малко ме достраша да ровя навътре, за да не направя някоя поразия и спрях с "опитите". Може би е най - добре като дойде време за диагностика да ги помоля да проверят тези прословути бутончета за какво служат. Ако пък вече наистина не действат, има за какво да ги пригодя - я за подгряване (макар и без степени), я за управление на DRL (вкл. и изкл.), я за нещо друго.
днес нямах никакво свободно време, но все пак погледнах за малко и установих, че от всеки бутон излизат по две кабелчета и отиват някъде зад климатроника, но малко ме достраша да ровя навътре, за да не направя някоя поразия и спрях с "опитите". Може би е най - добре като дойде време за диагностика да ги помоля да проверят тези прословути бутончета за какво служат. Ако пък вече наистина не действат, има за какво да ги пригодя - я за подгряване (макар и без степени), я за управление на DRL (вкл. и изкл.), я за нещо друго.
- maty_m
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е38
Бутоните наистина не деистват. Ходих в Бова Кар и покрай другата работа питах за тях и се оказа, че са допълнително поставени, но за какво и те не можаха да ми кажат. Явно аз ще трябва ги пригодя за нещо
.

18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2