Pioneer DEH-P5600MP/30MP или Alpine CDE-9827
Модератор: Icco
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Pioneer DEH-P5600MP/30MP или Alpine CDE-9827
Pioneer DEH-P5600MP/30MP
Заслужава ли си за 480лв да бъде закупен този MP3 player(Pioneer DEH-P5600MP/30MP)? Интересува ме дали за тези пари може да се вземе нещо друго по-качествено на друга марка например(говорим за чисто нови)? И мнението ви за самия модел, защотото аз хубаво чета характеристиките, но не ги разбирам много и затова се обръщам за помощ към вас
P.S. Преди малко ми предложиха друг вариант -> Alpine CDE-9827, който е на същата цена. И пак ви моля да ми дадете компетентно мнение
Заслужава ли си за 480лв да бъде закупен този MP3 player(Pioneer DEH-P5600MP/30MP)? Интересува ме дали за тези пари може да се вземе нещо друго по-качествено на друга марка например(говорим за чисто нови)? И мнението ви за самия модел, защотото аз хубаво чета характеристиките, но не ги разбирам много и затова се обръщам за помощ към вас

P.S. Преди малко ми предложиха друг вариант -> Alpine CDE-9827, който е на същата цена. И пак ви моля да ми дадете компетентно мнение

- ivo098
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 330d
- Мечтае да кара: F80 M3
ми няма две мнения по въпроса..., разбира се че Alpine-а, просто тази марка е върха на сладоледа в Car Audio-то, всеки наясно с нещата ще ти го каже, иначе тоя модел е най-евтиния с MP3 на Alpine, ако не се лъжа..., бе имам точно 9827 от няколко месеца и няма равен за парите си...
Its an M. The fuel mileage is Sh!tty.
Your Sh!ttiness may vary.
Pioneer-a ще ти върши много добра работа, а има и доста прилични насторойки! За Alpine-a - няма спор, че това е изродска марка, но никога не взимай най-ниската серия на нещо (каквото и да е)
Ако искаш отдели още около 50лв. и вземи следващия. Ако не за 470лв. мога да ти намеря (естествено чисто нов и т.н.) Pioneer DEH-P5600/30MP 

dZvero Sound... The funs starts here...
Peerless, Seas, Kicker, Audison, Orion, Hertz, Pioneer, DLS, Alpine, Biema... AUDIO

Ако още не си избрал моя съвет е ALPINE, в момента ползвам върховия модел CDA 9813 и съм страшно доволен.
Преди него имах Pioneer 7 но ти казвам че разликата е чуствителна в полза на ALPINE.
За слушане на MP3 просто ALPINE няма равен. Имал съм и по слаб модел на ALPINE без MP3, качеството просто е неотразимо, дори той беше по добър от Pioneer-а.
Успех.
Преди него имах Pioneer 7 но ти казвам че разликата е чуствителна в полза на ALPINE.
За слушане на MP3 просто ALPINE няма равен. Имал съм и по слаб модел на ALPINE без MP3, качеството просто е неотразимо, дори той беше по добър от Pioneer-а.
Успех.
- Bass_Man
- кандидат ентусиаст
-
Взимай си Alpine и не се чуди въобще .
Това не е най-сниския модел на фирмата , а е най-ниския с MP3 ,което е съвсем друго нещо
.
Това не е най-сниския модел на фирмата , а е най-ниския с MP3 ,което е съвсем друго нещо

- sonic
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се с повече от 525 hp
- Мечтае да кара: ама честно: ONE1
- Детайли за колата: важи
За тези пари Пайнера няма равен-има прилични настройки и така необходимите за добра музика HP и LP филтри.
А ако ще подбиваме цените , като Vento- ok
429 лева-нов с монтаж
А ако ще подбиваме цените , като Vento- ok
429 лева-нов с монтаж

31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3