Защо всички дет карат GTI са селяни????

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Защо всички дет карат GTI са селяни????

Мнение от Metallium » 03 Дек 2004, 15:25

През последните 2 часа мислех защо като караш 115 коньова ГТи или ГСИ тряя си най-дивия и противен селялянин?
Съжалих че сестра ми кара ГТИ та и аз го покарвам чат-пат...

Действието се развива преди около 2 часа. Връщам се от СФ за ПЛД и бързах адски много понеже имах час при фризиорката и бях закъснял вече та реших да понастъпя здраво печката да я продухам малко че безтуй скоро не бях я карал бързо. Гледах да поддържам около 180 като намалявах разбира като имаше коли в близост...след 20-30 мин каране така настигнах една GTI която изпреварваше няколко тира с скорост 140...светнах му отдалече та да знае за какво става въпрос...обаче той не мръдна а продължи да си изпреварва на й-спокойно -викам си ,айде ще го изчакам да си изпревари тировете без да се нервя...Обаче след изпреварването им оня не помръдва- аз почвам да светя да бипкам-ба няя никой.Викам пууу дали нахраних го здраво-слагам 4та и айде изнасям се вдясно да го мина...обаче той някъв малък педерас го караше доколкото видях с още 2-3 селянина вътре и айде и той надясно.И така ме засича 3-4 пъти като и набива и спирачки при мене...после ускори до към 190 с мн зор кат не ме пускаше пред него ама никак...наляво-насяно 20 пъти. Захапах го за задната броня и пуснах дългите и в един момент успях да се изравня с него щото не можа да ме затапи. И точно тогава в дясната лента се видя Тир на хоризонта и тоя идиот с ляв мигач тръгна към мене при което аз се метнах на спирачките иначе щяхме да се уадрим врата в врата...и така 15-20км поне ей така минаха кат накарах приятелката ми да държи клаксона натиснат и си усилих музиката да не го чуваме поне ние в колата. Селската ГТИ беше с номер СО 2316 сребърна....последните 2 букви не помня.Той отби за Пазарджик но аз не го последвах понеже имах доста по важна работа а и бях само с приятелката ми и няяше да е равностйно да ги следвам докато спрат.
Обадих се на шефа на КАТ за Пловдив който е мн близък семееен приятел и му разказах какво става...та чакам сега да ми кажат адреса му и вземам няколко хора и ще ги овършея сичките селянчета от колата - сред които нямаше ни един над 20.
Очаквайте продължение с кървава развръзка... :evil: :twisted: :twisted:
Така че смърт ей за такива всички селяни - аз да не съм последния идиот да търпя мизериите на някви си пишлемета селски...просто ще си го изядат до 1. Не осъзнават кви мизерии могат да станат при ей такива селски изпълнения на магистралата...

Правопис Мастър
Аватар
Кара: X5

Мнение от MOPKOB » 03 Дек 2004, 17:06

Много .. ама много моля да ми кажеш къде и кога да дойда....
Аз знам какво да си нося.... Само ми кажи моля те.
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 03 Дек 2004, 17:13

Ей за тия верно им требва як пердах и потрошаване на колата с която се опитват да правят ПТП-та :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Защо всички дет карат GTI са селяни????

Мнение от emdless4 » 03 Дек 2004, 17:41

[quote="Metallium"]
Гадно, аман от простотии.. Ама дайте го по-кротко... Не си хабете нервите за глупости. Онзи ден един мутант с Мерцедес ми се заяде насред София, тръгвам от светофар, правя завой и тоя отзад - светлини, клаксон, викам - аре, ама докато дам мигач и му дам път, тоя газ отдясно, нещо изпсува и газ напред, аз му светнах веднъж в стил ".. и на тебе", а тоя се разпени - на следващия светофар зелено и ме чака, т.е. да ме засече, аз обаче го знам какво ще направи, и хоп, кротко отзад го изчаквам, тоя се чуди, чуди и тръгна надясно, аз си нямах работа - и след него... Минах го веднъж, после той ме настига, сваля стъклото и почва да ги реди някакви... А пък аз бях с едно приятелче, а и двамата не сме от най-леките и кротките, само се спогледахме, и .. поклатихме тъжно глави, и си замълчахме... Щото ако бяхме спрели, или тръгнали да се заяждаме, в стил голфаджиите от магистралата, а както си нямахме работа и се шляехме безцелно... :dummy: Щеше да стане мазало... Не знам, може би съм порастнал за такива изпълнения, и вече не ми се занимава - сега съм на принципа - простака се игнорира... пък да ходи да мре някъде, все ще си намери майстора...
Това е моя съвет - не си хабете нервите... :dunno:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325i » 03 Дек 2004, 17:47

Убийте ги :lol:
Днес сутринта един педал с Тойота Авенсис ми правеше същите номера...и подивях :!:
Никаква милост за нахалните хлапетии :!:
Евала на тунинга! Тунинговайте при нас!

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

Искам и аз...

Мнение от Тоо Cool » 03 Дек 2004, 18:19

Metallium,пич МОЛЯ те викни ме и мене кат разбереш кои са тия!!!! :evil: Ако не можеш да разбереш кажи и за 30 мин. ше знам на кого е регистрирана колата и т.н.А като отидеме там....е тогава можеш да разчиташ на 2 броя 9х19 и чифт навити за мародерстване рьце и крака :twisted: :twisted: :twisted: Само кажи,когато трьгвате за селяндурите,МОЛЯ ТЕ!!!!!
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 03 Дек 2004, 18:24

Не карам GTI, но бих помолил Metallium, да смени заглавието на темата! Наистина ти съчуваствам за нервите, защотото и при мен се разигра и вчера подобна ситуация, но не с ГОЛФ! За нея по-късно, сега да кажа за GTI-ките. Имам приятел, който кара такава, а той е ебати шофйора, и ги няам тези комплекси, кара си внимателно, пуска п озадрсътванията такива където са тръгнали да се включват, абе пич от класа! Така, че не е коректно и той примерно да го отнася, заради СЕЛЯНИ! ;)
Тук ще вметна една обосновка на ПОНЯТИЕТО СЕЛЯНИН, за повечето софиянци, за да не се обиждат тези които не са от софия или граждани на други по-големи бъгларски градове и да не събират гняв към нас :)! За нас селянинина не се определя по родното място, или нещо друго, а по манталитета и ценностната система! СЕЛЯНИН = ПРОСТ ЧОВЕК!!! :D
А сега и моята историика от вчера, карам по цариградско като съм стъпил на него от кв. Дружба там при горублянското ханче и поддържам скорост 100/120 км/ч при което виждам от далече кола пред мен, но която кара явно малко по-бавно тъй като я наближавах бавно, но вече когато стигнахме х-л Плиска, вече я бях доближил и тъй като тя твърдо не искаше да се отдръпне от лявата лента, аз предприех изпреварване от дясно и точно, когато се изравнихме тя реши да настъпи газта, а аз съм на 5та предавка ..., а пред мен кола ... задминах го без нуждата да свалям една предавка нодолу..., но малко трудно и малко рисковано от към гледна точка, че имаше 3та кола на пътя... Ето това е селяния, и нещото което още повече ме учуди, когато го задминах беше, че той изчезна много назад, при поддърана скорост от мен 140км/ч! Което ме навежда на мисълта, че просто е бил както "ВАШИТЕ ХОРА" един потенциален УБИЕЦ!

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 03 Дек 2004, 18:32

Абе всякаква агресия на пътя е селяния без значение каква кола караш наистина, не знам защо има хора, който искат да превърнат пътищата в кървави арени нарочно - хора успокоите се :) не висете по 15 минс на клаксона не светкайте, изчаквайте всеки бърза, но човешкия живот е по-скъп
No bling at the Ring

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Bavarcheto » 03 Дек 2004, 18:48

ДА и аз попаднах на едни такива. Но при мен беше друга ситуация... Един тръгна да ме засича, за да излезе първа кола на светофара, докато аз карах нормално, при което му свирнах културно в стил " не ми хареса, но карай". Но онзи явно се мисли за бог на пътя и почнаха символи, заплахи и т.н. Бях с едно по слабо аверче, те 4-ма та само се погаврих малко с кошницата им която при моите закачки замалко да се преобърне :mhihi: и после изчезнах, за да нямам ядове.
НО мнението ми е че това е нищо повече от избиване на комплекси и реален опит за отнемане на човешки живот. За такива хора спред мен място по пътищата няма и съм твърдо против всякакво толериране на такова поведение :!: :evil:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 03 Дек 2004, 19:34

всъщност... аз си мисля че причината е психологическа. хората които карат голфове са явно спортни натури и обичат немски коли. и понеже поршето е блян за повечето, следващия логичен избор е бмв-то. от там и като видят друг човек със такова първичния инстинкт е "да се покажат". те знаят че са по-слаби, но... таят надеждата все пак че може да бият и да натрият носа на притежателя на бмв-то..

такива "отношения" са много типични когато имаш притежатели на марка която е една стъпка по-ниско от друга марка. по същия начин отреагирват притежатели на бмв-та като видят порше, притежатели на корвети като видят вайпър, притежатели на вайпър като видят ламбо/ферари и тн...

човещинка е :) единствения проблем е когато меренето на п*шки прерасне във опити да пребиеш другия... тогава не е просто закачане а си е престъпление. от най-безсмислените...
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 03 Дек 2004, 19:37

отговор: Защото допреди това са карали слабички колички и като са се качили на нещо над 100 коня вече са пилоти на изтребители... а ГОЛФ ГТи е доста достъпна кола и колкото да не им се иска на някой си върви ;)

п.с. Детската градина КАЗА!!! :roll:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 03 Дек 2004, 20:04

vicho написа:отговор: Защото допреди това са карали слабички колички и като са се качили на нещо над 100 коня вече са пилоти на изтребители... а ГОЛФ ГТи е доста достъпна кола и колкото да не им се иска на някой си върви ;)

п.с. Детската градина КАЗА!!! :roll:

Въпросния човек за който споменах по-горе, караше преди Шкода 120L, но корено се различава от всички споменати до сега ! :)

И още нещо, всяка маневра, която предприемам я предприемам с мисълта, че от някъде ще ме ударят, примерно когато ме изпреварват, винаги гледам да имам някакъв аванс назад или настрани, ако случайно тоя отпред реши да прави някакви резки недопостими движения, засега да чукам на дърво върши работа и даже ми е спестило 3-4 ксатастрофи за последните 2 седмици! :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 03 Дек 2004, 20:32

Всякакви селяни има.. преди няколко седмици се бях засили по надонището от младост към площада на авиацията с 70 да кажем, (мокро и надолнище... супер)и някаква кола в дясната лена без мигач без нищо хоп в моята лента... при което ест аз отчаяно почвам да му светя и вкрайна сметка след като успях да спра на 1 метър зад него(а той даже не направи опит да ускори или да се премести)... получавам среден пръст. Пича беше с фиеста и сигурно още му е зачервен врата от дългите ми.. та мисълта ми е не е да ви занимавам с глупаците на които попадам по пътищата, а че като цяло липсва култура по пътищата... И въобще очите ти трябва да са на 18се постояно за тъпи изпънения от този род. И всеки е супер рацер и колата му много върви и си мисли, че като навлиза в насрещното да изпреварва всички ще се дръпнат, но един ден някой ще се наведе да си смени сиди-то и кой тогава ще е виновен... :idea:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zik » 03 Дек 2004, 22:05

Днес сутринта си закусвам с един колега в една баничарница на "Раковска" и си блея през прозореца, и един Турбо пич естественно с 2-ка GTI и шушляк ама от ония готините с дигната яка закопчана до брадата както си седеше на светофара извади последната цигарка от синьото Виктори, отвори ел. стъклото и със страхотно обработено движение си метна кутийката на средата на платното. Ех скъпи ми ГРАЖДАНИНО. Съжелявам че нямах апаратче да му щракна доволната гъзарска физиономия. Изкам да кажа че ако случката беше с някое бмв или без начение каква кола пак щах да я напиша точно по начина по който се е случила.

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 03 Дек 2004, 22:51

О, аз с Голфовете си имам фабрична неприязъм изглежда... :shock:

Люлинския наказателен отбор се слави като най-отявления потдръжник на малолитражки тип Голф. :mhihi: Ако няма коли като тези няма да има и фън за нас :twisted: :twisted: :twisted:

Metallium
Преди време бяхме тръгнали една сплотена БМВ дружинка към пистата на Бухово да умъртвим малко гуми. Трябваше да взимам някого от една бензиностанция но бях объркал мястото и спрях не където трябва та изгубих основната група коли и те спряха някъде по пътя. За да не ги търся реших направо на Бухово да ги чакам. Карам си кротко по пътя и на един светофар, някакъв тупан с Голф се форсира и като го погледнах многозначително ми показа среден пръст ей така за кеф явно. Падна ми перденцето и реших че е мой. Подкарахме се по пътя, той натиска аз зад него броня в броня без да го пускам да се откъсне. Подминах Бухово и излязохме на магистралата .... минахме и моста .... на отбивката за Карлово той спря Голфетката, слезе и се извини за постъпката си. Бях почервенял от яд и бях вир вода от адреналин. Нещастник. Направи се на мъж пред тъпата си руса патка ама после се извиняваше насран щото видя, че или ще спира или ще излети от пътя.

Уж съм над тия неща но понякога просто чашата прелива.

Сещам се и за друг случай. Излизах от паркинга на едно кафене и трябваше да направя ляв завой пресичайки насрещното. За да не преча на едната посока на движение и на трамваите, някой трябва да ме пусне да се включа в движението, а дотогава стоя напречно на улицата върху трамвайните релси. Намалява някакъв тупан с Голф, вижда, че съм с БМВ и с жена в колата, правя му въпросителен жест дали ще ме пусне, тоя нещастник ми прави знак, че няма да ме пусне и се засилва. Егати идиота. Намали, видя каква е ситуацията и си изфуча. А можех да се бодна пред него и да го изправя на нокти ама аз не та не - шофер с обноски :). Любопитното беше, че колата след него беше новичък лъскав Мерцедес. Летеше с висока скорост но като видя, че опитвам да се включа в движението, спря и ми присветна да мина. Егати. На тупана с Голфа му беше много по-лесно да ме пусне ама не, а този дето колата му струва 100 пъти ми направи едничкия елементарен жест да ме пусне да мина. Логика а....

И после защо като видя Голф и ме обземат неандерталски обноски в шофирането.
Последна промяна Новини на 03 Дек 2004, 23:12, променена общо 1 път

Следваща

Назад към Страхотни истории