Електрически стъкла
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Електрически стъкла
Здр . Тигри ка седи въпроса с ел стъклата мойта е от германия и няма такива екстри , мисля да си сложа искат ми 300лв за 4-рите много ли е малко лие , накой слагал ли е на допълнително
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Като имаш на предвид, че едното копче само е 50 лв. и, че само единия механизъм на старо е 150 лв. - направи си сам сметката много ли е малко лие и колко ще е свястно
. И като имаш предвид, че дажи и оригинални - ел. стъклата са супер хроничен проблем при Е36 - незнам, ама аз бих си карал с дръжките
.

има оправия
Пич,
На моята е36 са слагани допълнително, т.е. аз си ги слагах сам. Купих си ги от араби на симеон (пазариш се с тях, те много се впе4атляват от това и могат да ти ги дадат на добра цена). Слагането не е хич трудно. Фабрично във вратите има направени дупки. Слага6 ги и проверяваш дали не се кривят докато се качват нагоре. Ако стане така търси6 и гумени уплътнения. За6то - ами за6тото то служи като релса за стъклото, за да върви правилно. И проблема решен. Аз мисля, 4е е много по готино с ел стъкла. ааааааааааа, щях да забравя, копчетата може да ги сложи6 на местата за допълнителни такива до запалката. Кпи си ако иска6 мерцедесови - стават и не са скъпи. пак от симеон
На моята е36 са слагани допълнително, т.е. аз си ги слагах сам. Купих си ги от араби на симеон (пазариш се с тях, те много се впе4атляват от това и могат да ти ги дадат на добра цена). Слагането не е хич трудно. Фабрично във вратите има направени дупки. Слага6 ги и проверяваш дали не се кривят докато се качват нагоре. Ако стане така търси6 и гумени уплътнения. За6то - ами за6тото то служи като релса за стъклото, за да върви правилно. И проблема решен. Аз мисля, 4е е много по готино с ел стъкла. ааааааааааа, щях да забравя, копчетата може да ги сложи6 на местата за допълнителни такива до запалката. Кпи си ако иска6 мерцедесови - стават и не са скъпи. пак от симеон
5 мнения
• Страница 1 от 1