въпрос за Е30
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
Никой няма да ти даде за тоя кошер 1500 лв в тва състояние но разглобена ли е вярвай че ще и земеш толкова та и повече усехи!!!
Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
Което не става с акъл,става с мощност

Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи

Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
KIM написа:remaka написа:Никой няма да ти даде за тоя кошер 1500 лв в тва състояние но разглобена ли е вярвай че ще и земеш толкова та и повече усехи!!!
ще може ли да дадеш пример как ще вземе повече
Кати купи още една и ги продаде заедно двете.. Тая кола ако двигателя е 6 може да се стегне.. 1/2 от тоя подфорум са правили нещо от по-големи кенефи... Примерно аз.. вие пък за един калник и един фар, малко ръждичка и нацепена броня да я дава на части... Колега, вкарай 150-200лв да я стегнеш и я продавай цялата.. все ще се намери някой да я глътне за 2000бона.. все пак е и нафта...
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
KIM написа:remaka написа:Никой няма да ти даде за тоя кошер 1500 лв в тва състояние но разглобена ли е вярвай че ще и земеш толкова та и повече усехи!!!
да верно даи

- petrashkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 318I
- Мечтае да кара: БТР
uricatoli написа:KIM написа:remaka написа:Никой няма да ти даде за тоя кошер 1500 лв в тва състояние но разглобена ли е вярвай че ще и земеш толкова та и повече усехи!!!
Кати купи още една и ги продаде заедно двете.. Тая кола ако двигателя е 6 може да се стегне.. 1/2 от тоя подфорум са правили нещо от по-големи кенефи... Примерно аз.. вие пък за един калник и един фар, малко ръждичка и нацепена броня да я дава на части... Колега, вкарай 150-200лв да я стегнеш и я продавай цялата.. все ще се намери някой да я глътне за 2000бона.. все пак е и нафта...
Абе нз ама си мисля че малко хора биха се навили да земат толкова стар дизел....

Критика се приема
- kalanak
- кандидат ентусиаст
-
колеги моля някой да ми помогне да пусна обявата в продажби че почти нищо не разбирам цената ие 1000 лв. тел 0898 465 127 meil kalat@mail.bg благодаря предварително
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2