Монтаж на TV и DVD функция на оригинална NAVI, къде?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Монтаж на TV и DVD функция на оригинална NAVI, къде?
Колеги знаете ли къде монтират неоригинален TV тунер и DVD плеър на оригинална навигация 16х9? Pредполагам, че има колеги, които са си правили подобно нещо.
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Знае се разбира се, това правят постоянно до офиса една фирмичка. Мноо яки пичове, и сателит могат да ти сложат даже. Питате къде, ще Ви кажа ако има интерес, утре като ида на бачкане и пусна компота ще видя да ли има желаещи, иначе в доста теми съм писал къде е гърнето със злато, ама що не мина на процент към тая фирма се чудя. Утре ще се видя с шефчето им. 

- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
Здравейте, линка не работи забелязах, търсете в www.bgmaps.com - Ралевица 92-94, монтират авто-аларми МАК - от САЩ.
Двуетажна къща с външна топло изолация, има надписи МАК, Булинс и от сорта, до тази къща висока нова кооперация. Ако не може да се ориентирате, имате ми тела.
Двуетажна къща с външна топло изолация, има надписи МАК, Булинс и от сорта, до тази къща висока нова кооперация. Ако не може да се ориентирате, имате ми тела.
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
Вярно, скъпчии идват и то не малко. Друг вариянт е да се обиколят магазините какво предлагат и после да се монтира избраното читаво. Ама кой ще се хване да го монтира като повечето колеги си нямат на идея как става.
Имам един проект за компютър в колата, но нещо се отказвам и ще мина на вариант само на телевизор с AV вход, и си влача портативката с мен - филми, музика, навигация и дрън, дрън, каквото се сетите още още. Монтажпредполагаем в средните духалки на таблото, но са нужни средства за целта.
Имам един проект за компютър в колата, но нещо се отказвам и ще мина на вариант само на телевизор с AV вход, и си влача портативката с мен - филми, музика, навигация и дрън, дрън, каквото се сетите още още. Монтажпредполагаем в средните духалки на таблото, но са нужни средства за целта.
7 мнения
• Страница 1 от 1