е39 лайстни
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
е39 лайстни
Здравейте колеги от скоро съм горд собственик на е39 и по точно на тдса...
първона1ално искам да попитам за лайстните в купето някои дали ги е правил кожени,щото съм решил да ги претапицирам всичките и искам да си изкажете мнението и акко има някои с такива лайстни да пусне снимки да придобия някаква представа...(м/у другото съм с черен кожен салон и какъв цвят би им отивало)
и второ искам да попитам дебитомера ремонт прави ли му се или направо нов се купува?
и трето отзат при потегляне се чува едно тупкане,идеии няккави дали имате от какво може да е...
искам и да ви попитам абс и асц защо светят постоянно?
БЛАГОДАРЯ НА ВСИчКИ ОТЗОВАЛАЛИ СЕ.
първона1ално искам да попитам за лайстните в купето някои дали ги е правил кожени,щото съм решил да ги претапицирам всичките и искам да си изкажете мнението и акко има някои с такива лайстни да пусне снимки да придобия някаква представа...(м/у другото съм с черен кожен салон и какъв цвят би им отивало)
и второ искам да попитам дебитомера ремонт прави ли му се или направо нов се купува?
и трето отзат при потегляне се чува едно тупкане,идеии няккави дали имате от какво може да е...
искам и да ви попитам абс и асц защо светят постоянно?

Последна промяна С2312НХ на 09 Ное 2008, 23:29, променена общо 1 път
Re: е39 лайстни
чисто нов дебитомер е около 400лв.

нещо което да се откроява, например тези лаисни тичат повече на черна кожа, вече не съм с тях и ги продавам ако имаш интерес 200 комплекта

Последна промяна Ca_Ma на 09 Ное 2008, 22:17, променена общо 2 пъти
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
novak58 написа:и второ искам да попитам дебитомера ремонт прави ли му се или направо нов се купува?
дебитомера не се ремонтира от имахиджу си купуваш нов за 4 стотака
- Venkata
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW f10/3.0D
С2312НХ написа:Здравейте колеги от скоро съм горд собственик на е39 и по точно на тдса...
Първо не пипай лайстните
Второ - дебитомер само нов, а защо питаш за дебитомер?
Трето - може да е от много неща, дай повече инфо
Venkata написа:С2312НХ написа:Здравейте колеги от скоро съм горд собственик на е39 и по точно на тдса...
Първо не пипай лайстните
Второ - дебитомер само нов, а защо питаш за дебитомер?
Трето - може да е от много неща, дай повече инфо
значи купих я с развален дебитомер...(колата ту еърви както си трябва ту като куц кон)
а за тупкането продавача ми каза че е бил някакъв тампон отзад на дифереенцияла...
тупка при потегляне на първа предавка и при сппиране...
- Venkata
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW f10/3.0D
Относно дебитомера ако си сигурен че е той сменявай, а моя съвет е да направиш първо една диагностика за да си сигурен.
А за тампоните за които са ти казали не съм сигурен но нищо не ти пречи да отидеш в най близкия сервиз и ще разбереш

А за тампоните за които са ти казали не съм сигурен но нищо не ти пречи да отидеш в най близкия сервиз и ще разбереш

- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
Здравей колега и честито за новата придобивка, сега по въпросите:
За лайсните - аз лично не съм виждал кожени такива и незнам как седи, но мисля че ще е грозно. Мое мнение, ти си решаваш какво ти харесва, но предложението на Ca_Ma според мен е добро - сиво на черно върви добре.
За дебитомера - имам същите симптоми като твоите, и оня ден на диагностика ми казаха ламбда сонди са за смяна. Но все пак моята е бензин, така че най-добре диагностика да направиш.
За тропането - 100% тампони на диференциала.
За лайсните - аз лично не съм виждал кожени такива и незнам как седи, но мисля че ще е грозно. Мое мнение, ти си решаваш какво ти харесва, но предложението на Ca_Ma според мен е добро - сиво на черно върви добре.
За дебитомера - имам същите симптоми като твоите, и оня ден на диагностика ми казаха ламбда сонди са за смяна. Но все пак моята е бензин, така че най-добре диагностика да направиш.
За тропането - 100% тампони на диференциала.
10 мнения
• Страница 1 от 1