Малко мисли

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

UFO Pilot
Аватар

Малко мисли

Мнение от Azrail » 01 Дек 2004, 21:11

От доста време влиазм тук, като се старая да не пълня форума с глупави постове, чета и си мисля и понякога само си чета... (Мечо Пух рулз 8)). Но мисля, че е крайно време да кажа и аз нещо по въпроса. За живота...
Пуснал съм си Whitesnake - Don't Fade Away и целия гняв, дето го бях натрупал от всичките глупави постове, които го прочетох днес леко полека започна да се уталожва... Как можеш да се гневиш при такава музика? :bowdown: David Coverdale :bowdown: Ta за постовете и форума по късно...
От много време си мисля да пусна някаква подобна тема, пък к'вото ще да става... И сега като седнах се чудя отде да го почна...
Първо искам да изразя разочарованието си накъде е тръгнал света. Говоря си тук с моите колеги от университета (все Българи) и им се чудя на акъла... Все по-малко и по-малко стават хората, които биха искали да с върнат обратно. Ми... Освен да ви пожелая дълъг живот и много здраве в чужбината, друго не мога, пък един ден (живот и здраве) тамън ще има повече място за мен и моите деца в любимата ми страна. Пък и като се замисля... Защо са и на страната ми такива хора, които само чакат да падне куфарчето отгоре и псуват всичко наред че не става така. Еми не става бате, уесно нема, за да може тази държава да прогресира първо трябва да прогресират обитателите и, защото държавата - това сме ние. Говорих си с една много устата колежка за това какво иска да прави като завърши... Да плача ли, да се смея ли, не знам... Тя, разбираш ли, един ден като си имала дете много би искала то да отрасне тук, а не в БГ. (пояснение - тук=Германия) - Ашколсун, ама защо?, попитах аз... Тук детето и щяло да има по-голяма сигурност, тя също щяла да има по-добра работа... Не искала да се бори за някакви си мизерни 300лв по цял ден, докато се чуди дали някоя кола няма да блъсне дете и по улицата. Това е защото само в БГ карат коли и само в БГ има шофьори, които минават на червено. Нека поясня малко за немската действителност - тук пари се правят наистина много трудно и то ако работиш като вол по цял ден и с нищо друго не се занимаваш - ако евентуално стигнеш 60-70 години. Ама не, в България за тия 300 лв цял живот ще се трепеш като вол. Ми... Ако ти е такова овче мисленето - и толкоз са ти много. Какво искам да кажа? Всеки народ е стадо овце. Всяка държава е един обор. В Германия гледаш - обора покрит със сочна зелена тревица, ама буца сол ти дават вече в есента на дните ти, да не кажа зимата. В България гледаш - не толкова зелена тревица, а и я има колкото да не останеш гладен, ама ако се напрегнеш малко и поровиш - я буца сол ще си намериш, я сочна зелена тревица... Сешате ли се накъде бия? В ДЕ много трудно ще се издигнеш в йерархията на работното си място и то след дълги години волски труд, докато БГ е все още развиваща се държава и има много браншове, които не са доразвити или развити изобщо. В БГ в момента е много по-лесно да станеш някой, просто ти трябва малко повечко ум, организация и дисциплина и, естествено, много труд. Половината прочели това веднага ще поискат да се заядат - по-късно и за вас ще има парче от тортата.
Друго нещо което ми прави лошо впечатление, и то не само в БГ... С най-голяма скръб съобщавам, че материалистите стват все повече и повече. Моите съболезнования към вас, момчета и момичета, дано един ден Господ се смили над душите Ви. Ето и малко пояснения/примери :
Марката на колата няма значение, качил се вътре бай Петър от село Горно Нанадолнище и си мисли : "Дали тия двете емблеми ///М и РС6, дето и сложих, са и достатъчни? Би трябвало, след като ния двете нагласени мадами (става дума за жени, които посред бял ден по улиците ходят с тоалетите си за гала-вечери, подвижни реклами на козметичните фирми А-Я, жени "модни" - слагащи си всякакви парцалки, задължително над 500лв, жени, не разполагащи със свой собствен вкус) така ме изгледаха... Ех, да имаше и сега 5 лв за газ... Аз не че нямам, карам кола за 20 000лв, ама що да ги давам? Пусто да остане, цената от 0,01ст много ми се види. А, и маслото трябва да сменявам, части трябва да купувам, филтри, работи... Май пак ще има направи-си-сам довечера. Кво ме интересува, че по-лесно ще се счупи и ще и падне мощността, пък може дори и да не тръгне повече. Нали няма да им дам на тия обирджии 10лв, а ще ги сложа в БурканБанк. Ейййй, скива ли я тая как ме изгледа? Кво като има целулит, нали е с къса пола... Ех, мамка му, откъде да изкопам още 10лв? Не че не ми стигат, ама по-добре е като има повече, нали трябва да съм гъзар. И след това ме питат защо харча по 500 лв в чалга заведенията на вечер, вместо да ги дам за оригинални части? МА НАЛИ ЗА ГЪЗАРИЯТА ЖИВЕЕМЕ БЕЕЕЕЕ!!!"
и разни други мисли от този сорт, все с дълбоко житейско значение. Какво имам аз против чалгата? Това НЕ е музика, първото което е, това е джангър. Супер неангажираща, принципно направена да служи за фон на алкохолиците по кварталните дупки, наречени така гордо от тях "кръчми". Лошото идва, когато някои хора започнат да я слушат по цял ден - не е ли това душевен упадък? Ма всъщност какво съм тръгнал да си хабя пръстите, всеки за каквото си се бори... Аз, например, се стремя да изцедя цялата мъдрост, която ежедневните ситуации ми предлагат, на други пък мотото им е "Аз знам, че не мога да на**а всички жени по Земята, ма кво ми пречи да опитам..." и затова ходят по такива "кръчми", защото където има такава музика, там има и "пи*ки". Поне... кон при кобила ходи. Но има и още една гледна точка - след като мнозинството е такова, кой съм аз, че да кажа на почти всички, че са криви??? Ми - на, разни хора, разни идеали. Но този, който не е съгласен, преди да почне с ругатните, първо да ми отговори той какво против стремежа към духовно извисяване има и заще е избрал материализма пред това. Нека да изясня още нещо - нямам нищо против чалгата, дори аз я слушам, когато съм пийнал доволно, но не я слушам по цял ден, нито това е начина ми да "забивам" жени. Айде стига ви толкоз.
Сега малко "мисли в случаен ред", както казва аlx, за форума и пишещите в него, въпреки че това, което смятам да напиша сега, трябваше да бъде написано от админите a long time ago, in a galaxy far, far away.
Процентът на неграмотните Българи е 20% и аз имам чувството, че всички тука влизат...
ЗА БОГА, ХОРА, АКО МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ТОЗИ ТЕКСТ, ОПРАВЕТЕ ПРАВОПИСА СИ!!!!
Може ли така бе, юнаци, българи сме все пак, поне как се пишат думите ни трябва да знаем. Най-голямо впечатление ми прави diezelboy, за чийто постове ми трябват поне няколко минути, само за да ги разчета. Бива ли бе, бате? И не е само той, за много хора в българския език не съществуват препинателни знаци, пълен член, за правопис пък изобщо няма да говоря, защото ме заболява сърцето. Не казвам, че аз трябва да съм пример, защото и аз 1000% съм направил в този текст поне 10 грешки. За пример трябва да ви служи правописният речник, има го навсякъде и не струва много ;)
За качеството на написаното :
не знам за модераторите, но на мен (а така и като чета - не само на мен) ми писна от разни задръстени тъпанчета, които не разбират и грам от тунинг, нито имат какъвто и да е естетически поглед и постват през 2 секунди линкове към "резачки", оригинално струващи 500лв с козметичен и двг тунинг за 5000. Нормално ли е това според вас? Ако не ви пречи и тези теми продължат да се множат - моля, пуснете ми едно ЛС да си изтрия account-a тука и да си взема огнестрелно оръжие, с което да сложа край на мъките си. Не че имам нещо против тунинг - ИМАМ нещо против селски кич и комплексирани шофьори. А на други юзъри, чиято цел е да ни показват как нашите талиги за нищо не стават и как АУДИ/Фолксваген/Мерцедес са колите на века - добре бе, пичове, нямате ли си форуми, където да се лъжете? Ние си имаме нашия - 100% съм сигурен, че и вие си имате. Какво правите тогава тук? Нямате ли си п**ки да си играете? Аз например нямам наблюдения някой от нас да е влезнал в ауди-форума и да е постнал тема със заглавие "Я да си признаят..."... колко от вас са си сложили С и РС-емблемки на кошниците, така по-добри от нашия скрап. Става дума за най-елементарен РЕСПЕКТ към останалите автомобилни ентусиасти. Ако се опитвате да убедите някой в своята правота, има си МНОГО по-цивилизовани начини да стане - нормална дискусия, подпомогната от всеизвестни факти и технически данни. А за тюнерите - отворете тема, пост-нете линк към сайта и готово. На който му е интересно ще стане редовен посетител, ако популярност е това, което целите. И пак няма да се учудя, ако някои от отговорите към тази тема гласи "Мхм, да, ми интересни мисли... Абе я вижте тука : ю-тунинг.бг (или там както се казваше сайта)" :D
Просто се старая да подобря по някакъв начин стандарта на така любимия ми форум и наистина ще го оценя, ако и вие се постараете с мен.
Сега, целта на тази така дълга тема не беше да предизвикам дискусия. Много повече ще се зарадвам, ако прочелите това не напишат просто някакъв коментар, а наистина се замислят върху това, което се опитах да кажа.
Хайде аз ще ви пиша от 4-и километър пак, а вие... Добрувайте ;)
MORE BEER!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 01 Дек 2004, 22:05

В Германия гледаш - обора покрит със сочна зелена тревица, ама буца сол ти дават вече в есента на дните ти, да не кажа зимата. В България гледаш - не толкова зелена тревица, а и я има колкото да не останеш гладен, ама ако се напрегнеш малко и поровиш - я буца сол ще си намериш, я сочна зелена тревица... Сешате ли се накъде бия? В ДЕ много трудно ще се издигнеш в йерархията на работното си място и то след дълги години волски труд, докато БГ е все още развиваща се държава и има много браншове, които не са доразвити или развити изобщо. В БГ в момента е много по-лесно да станеш някой, просто ти трябва малко повечко ум, организация и дисциплина и, естествено, много труд.

:idea:
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 02 Дек 2004, 0:11

Така е... докато все още няма точно установени правила прогресивните и прозорливите ще успеят, да минат едно ниво по-нагоре. Нещата постепенно ще се регламентират, точно сега е момента да се действа. А в една чужда страна винаги ще си останат чужденци... Иначе си живеем в една позьорска страна, някой ходят в клуб Червило да пият минерална вода и подобни... :confused:

п.с. уайтснейк нямат равни
Последна промяна steeN на 03 Дек 2004, 14:22, променена общо 2 пъти
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90LCI и E30 Cabrio

Мнение от Dr.Schnaps » 02 Дек 2004, 0:18

Така е по средата на семестъра се полу4ават локални депресии :)
Ама, а3 не 3нам 3а какво се притеснява6, така като гледам си има6 сам гледна то4ка и 6те си намери6 ТВОЯ път.
А останалите не ги мисли ;) Кои е бил прав 6те си покаже на Финала.... или там 3имата както го наре4е.
Дръж фронта и съвет от мен- не ги слу6аи много другите българи, пове4ето според мои наблюдения са леко в безтегловност....
ПП пускам си Whitesnake ;)
:arrow: "Хората си купуват неща, от които не се нуждаят, с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които не харесват."
:arrow: "Независимо колко добрини или колко злини си направил през живота си, броя на хората, които ще дойдат на погребението ти зависи основно от времето."
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diablo » 02 Дек 2004, 1:56

Слушайте Доктора, по ника му съдя, че е напред в материала:). Обаче Докторе, аз си мисля, че по време не сесията депресията е по - голяма от есенната;). То ще се види де:).

За Азраил - казал го е поета - поживьом, увидем :D
Не глобализирай и не максимизирай.;) Догодина ще имаш по други цСветоусещания, сигурен съм. Честно казано, докато четях се питах две неща. Що продължавам да чета и що (дето уж си наясно къде пишеш) ти си си избрал публиката на тоя форум.

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 02 Дек 2004, 2:38

Azrail
Да, найстина малко млади хора осъзнават, че България предлага една златна възможност - да откриеш топлата вода. Тук има стотици незапълнени пазарни ниши, хиляди варианти за предприемачество и т.н. Имал съм и имам възможност да отида в чужбина но за какво? Какво ще намеря там? Какво ще постигна? Живота навсякъде по света е такъв, какъвто си го направиш. И тук ако ти сече мозъка ще направиш добри пари и ще живееш добре. А може би трябва да израснем като нация и да се научим че нищо не става на секундата. Първо работиш за името си а после то работи за теб. Проста и доказана истина.

За правописа. За съжаление нивото му тук е доста ниско. Иронията е в това, че тук има няколко любими наши малки ентусиасти, които пишат сигурно пет пъти по-правилно от доста по-възрастните потребители.

За тъпите, безмислените и досадните постинги. Отскоро съм администратор на този форум но го чета откакто съществува. Преди време имаше по няколко теми и мнения на ден и щом ги видиш - бързаш да ги прочетеш. Сега има десетки теми на ден и средно 100 мнения дневно - Радвам се когато поне 10% от тях си заслужават четенето. :confused: От известно време разработвам един способ за своевременното им премахване. Спартански е, но е единствения начин да се справим със всичко това. Няма да навлизам в подробности. Надеждата, че модераторите вършат тази работа се изчерпа.

В темата ти има много истини... прочетох я с удоволствие но за пореден път се огорчавам от действителностите....

Поздрави... ;)

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 02 Дек 2004, 2:39

Мене само депресия покрай учене не ме хваща :arrow: не е от това.
От доста време си мисля да постна нещо такова и ето - днес се роди... Заща в този форум? Защото тук срещам хора, с които имаме много близки интереси. А защо го постнах изобщо? Тук, приятелю, отговор вече не мога да дам... :roll: Все пак е в правото на админите да изтрият темата, въпреки че според мен това за правописа и съдържанието на темите трябва да се направи Важна тема ;) Тема, теми - много теми станаха, зат'ва ще сисТЕМАтизирам : радвам се все пак, че съм ви накарал да се позамислите и че не съм постнал нещо, което само при прочитане на заглавието не се отваря нататък... Надявам се все пак дългото четене да е имало някакъв смисъл :uups:
MORE BEER!

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 02 Дек 2004, 3:00

!!Asen_X написа:Надеждата, че модераторите вършат тази работа се изчерпa.

Защо аз нямах власта да трия усери, теми и мнения.. :twisted: :evil:

Azrail, ще допълня само едно от най-важните неща.. имаш ли нещо на горния етаж, знаеш ли как да го използваш и в България и където и да е било по света няма да останеш неоценени, и със сигурност ще успееш в живота (каквото и да значи това за всеки един от нас). ;)

Много хубава тема, малко закъсняла.. най-накрая някой се сети да я напише! Дано подейства полужително! ЕВАЛА! ;) 8)

Правопис Мастър
Аватар
Кара: X5

Мнение от MOPKOB » 02 Дек 2004, 11:27

Сещате се че ще се включа ... нали :)
Малко история , която ни учи - отдавна сме загърбили дедите си , горди били да наричат се бугари. Отдавна продали сме душите си , че не знаем що е вяра и воля, упавание и надежда. Отдавна Българин се е не раждал , та да може той да впише името си в малката ни , но тъй заветна история българкса. Проклятие ли е, че живеем във времена, когато стадото ни разгонено от вълци е и не ни стиска да се поведем? Безотговорността , безхаберието , простотията, вандалщината и други станаха националните ни характеристики. Колко от потребителите на тоз скромен и тъй свиден форум знаят кога е па и що е то Съединението? Колко са прочели почече от 30 художествено литературни единици - тез тъй наречени книжки. Във форум за автомобили, все по малко интересната тема е той автомобила. Не че е лошо , но поне да не насочваха вниманието си всички новодошли към недоизказалия се и ненамерил доказване в живота АЗ. Всеки носи комплексите на дедите си и бремето на поколението си. Във впрегатен добитък бих оприличил всеки десет от единадест младежи и девойки. Култура , господа, що бе това. Полемика ? Логика ? Сигурен съм че съм смахнат , защото аз сродници не съм открил, а и не търся вече. Интелект , ха ... да не започвам. Пълно е дори тук с на мама и тати шофьорите, които никога не са чували или знаели, що е то конска сила? Кой е въвел тази мерна единица, как? Паунд не знаели какво е . Извинете ме за френския - но за чии уй ти е интернет, като не знаеш как да намериш дефиниция на паунд бре младеж. А като дойде реч и за тез дето учат по света. Те на кое отгоре се наричат българи , (знаете кои да се засягате и кои не) нямали да се върнат в БГ. Не сте и потрябвали на таз държавица. Стойте о Вий ителектуалци и събирайте мъдростта на народите. И моля Ви не стъпвайте в таз толкова несигурна и бедна БГ. Питам само част от вас, кой плати за образованието Ви в иностарнство , а защо? Че БГ няма даскали, защо ли? Образователната ни система е разруха , защо ли? Да отговарям ли или поне сега ще се замислите ? Защото тез от нас, които са си задавали тези недоумения , отдавна са надминали ратайското безмозъчие.Никой не казва, че трябва да ти е лесно и ей Богу , то не е. Но поне си е родното ми страдание. 300 лв ли? Да 300 , НО ... голямото НО.... 18 % от тез пари ще отидат в тази скромна държавица и дай боже един ден да се използват по предназначение. Трудно ти е , най - лесно е да избягаш . Ама най най. По трудно е , но и по сладко да успееш , да останеш , да се бориш , и най - вече да се отличаваш. С това, че си Българин. Че умееш да пишеш и четеш на български , че речта ти е българска и историята ти и тя. Само това имаш . Па дори и на Марс да живееш.
Хора всякакви , идеали различни. Влизам все по рядко ... чета все по малко. То не остана много, което да вземеш от хората наоколо. Сега трябва да им дадеш нещо. Давай им спокойствието и вярата си, че един ден детето ти ще знае български, 681 , Левски няма да е надпис само в кенефа на "даскалото", ще чете Дилов и ще ти каже - "Благодаря, татко , горд съм че си ти. А аз ще съм ти. Един ден. БЪЛГАРИН."

Лични мисли. Отивам на зъболечител. За това по кра/о/тко днес.
Последна промяна MOPKOB на 02 Дек 2004, 13:44, променена общо 1 път
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от WOLFCUD » 02 Дек 2004, 11:57

МОРКОВ :yes:

:bowdown: :bgflag: :bowdown:
Lud umora nemaaaa.

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 02 Дек 2004, 12:09

В Германия гледаш - обора покрит със сочна зелена тревица, ама буца сол ти дават вече в есента на дните ти, да не кажа зимата. В България гледаш - не толкова зелена тревица, а и я има колкото да не останеш гладен, ама ако се напрегнеш малко и поровиш - я буца сол ще си намериш, я сочна зелена тревица... Сешате ли се накъде бия? В ДЕ много трудно ще се издигнеш в йерархията на работното си място и то след дълги години волски труд, докато БГ е все още развиваща се държава и има много браншове, които не са доразвити или развити изобщо. В БГ в момента е много по-лесно да станеш някой, просто ти трябва малко повечко ум, организация и дисциплина и, естествено, много труд.

Имал съм възможноста да живея дълго време в ДЕ и то във времената в които ДЕ беше доста по добро място, не казвам че сега не е но разликата отпреди 10 години е много голяма, но и в двата случая казаното е вярно. Сам избрах и предпочетох милата си татковина за да създам и развивам живота си и то в години в които житейския ми опит беше абстрактно понятие и може би интуицията беше единствения мисловен двигател! Не съжалявам за взетото решение нито за миг :idea:
Убеден съм че живея многократно по-добре от средния германец(комплексно оценено) и не само това, но и участвам активно в подобряването на Родината си което е многократно по важно за мен!
И се гордея с това което каза МОРКОВА - БЪЛГАРИН и не само аз и синът ми е горд с това прозвище ;)
May the BMW force be with you!

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 02 Дек 2004, 12:13

Само думи, без коментар:

Не усещаш ли, че слънце, вяра и звезди
само в локвите под теб проблясват?
Не усещаш ли сега, където и да си,
че ти си тук - не си избягал?!

Дадоха ти тъпа роля в нечия игра,
искат да си вечно сив и мрачен...
Спомняш ли си откога навън не си крещял,
че ти си тук - не си избягал, нали, не си
избягал...

Няма, няма да вървя с наведена глава,
ще намеря смисал да остана,
Няма, няма да вървя с наведена глава,
нали сам тук - не сам избягал...

Някой построи за тебе свят от сив бетон
и ти съчини мечти безцветни
Трябва да оставиш смело някаква следа
че ти си тук - че не си избягал, нали, не си
избягал...

И малко офтопик:
MOPKOB написа:Пълно е дори тук с на мама и тати шофьорите, които никога не са чували или знаели, що е то конска сила? Кой е въвел тази мерна единица, как? Паунд не знаели какво е ...

Всъщност измерването е правено с понита(използвани в мините заради дребния си ръст), а не с коне. Така че правилно би било да се казва "понска сила". Но като гледам нивото на неграмотността тука, може и така да е било, а впоследствие да е станало на "конска"(моля не ме оборвайте, знам че това за понската сила е изцяло моя измислица). Това е същото както и с "френския ключ". Всъщност става дума за раздвижен ключ. На американски англииски гаечен ключ е "wrench"- ренч. Но в руския език W го четат като В и е станало ВРЕНЧ. А нашите високо интелигентни монтьори, чели не дочели, превели не допревели си го кръстили "ФРЕНСКИ КЛЮЧ".

Айде стига вече. PEACE.
Изображение

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 02 Дек 2004, 12:20

А като дойде реч и за тез дето учат по света. Те на кое отгоре се наричат българи , (знаете кои да се засягате и кои не) нямали да се върнат в БГ. Не сте и потрябвали на таз държавица. Стойте о Вий ителектуалци и събирайте мъдростта на народите. И моля Ви не стъпвайте в таз толкова несигурна и бедна БГ. Питам само част от вас, кой плати за образованието Ви в иностарннство , а защо. Че БГ няма даскали, защо ли .

Марков, с тебе ще говорим като се видим. Мисля , че не си цялостнно прав!

Ех бях почнал да пиша, да пиша теми големи и дълги и ...За какво?

Ако някой иска да направи България по хубаво място да не мрънка като П***а ами да направи нещо!

Аз съм Патриот. В България съм роден, в България ще умра!
Това, че обикалям света и набирам опит само ще донпринесе добро за България, който ме разбира, разбира който не - никога няма да може !

МИР

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от chefo » 02 Дек 2004, 12:34

Azrail, Морков, Vasilen :yes:

Абсолютно подкрепям позициите ви. Аз лично съм имал и имам в момента възможности да изляза зад граница, не го правя предимно заради бъдещето на детето си. Смятам, че единствено тук човек се чувства на мястото си. Дали заплатата е най-важното и определящото за самочувствието и щастието на човек? Съмнявам се! Имам доста познати и роднини, които избраха имиграцията за посока в живота си. Вярно, по-голямата част от тях са преуспели там където са, но само в материално отношение. Както ми каза един от тях, живеещ в Англия: "колкото и да получаваш, ти си чужденец и те никога не пропускат случая да ти го припомнят". Колко показателно! Признавам, че до преди няколко години и аз бях решил да търся пътя навън, радвам се, че ума ми дойде навреме, благодарен съм много за това на съпугата ми. Много е полезно да споделяш мислите си с някого, да чуеш и друго мнение.
Относно правописа: Чета този форум вече 2 години и вече започнах да свиквам с неща, които преди биха ме извадили от равновесие и биха прекратили общуването ми с даден човек! Даже по едно време си мислех да предложа на модераторите да забранят буквичката "й". И ми прави впечатление, че има хора които "коригират" правописа си по тези правила, които виждат тук!!! Върха беше като прочетох в някакъв пост името "Мария Луйза"! Както и да е! Аз съм сигурен, че тези грешки не могат да объркат моя собствен правопис.
Ще спра по темата, че мога да пиша цял ден.

Следваща

Назад към Страхотни истории