КАТ - тц тц ... няма ли край ?!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар

КАТ - тц тц ... няма ли край ?!

Мнение от vlad0 » 29 Ное 2004, 19:14

Първо да кажа, че официално по закон съм си пряко виновен, но съм много бесен. Преди 2 месеца ми написаха акт. След 1 месец отидох да си взема талона, но се оказа, че още не е пристигнал и ми го удължиха с още 1 месец! Утре изтичаше този месец, и аз реших, че днес е денят да ходя да си го взема, отидох взех си го и доволен, че си виждам талона след толкова време и ... колата ми на паяка! :evil: :evil:

Малко предисторията. Сутринта рано имах работа отидох и си я свърших и ми се отоври перфектна дупка в програмата да си взема талона! Отивам и паркингите заети, но абсолютно всички!!! И аз си викам е кво да правя на улицата за 5 мин. надявам се да прояват разбиране, но ... като излязох гледам колицата на паяка! Добре това човешко ли е отивам и гледам си акта със съответната цифра, и имах намерение да го платя, докато не ми изхърчаха парите за тъпия паяк! Този ми обяснява 29 лева за да ти свалим колата :evil: :evil: ! И аз за мой късмет налични/хартиени имах 25 лева и му викам ами имам 25 лева ами тогава ще си я вземеш от паркинга!!! А аз вече супер нервен, но се държах сдържано! И хубаво кво да се прави от паркинга!!! Питам го паркинга на "Спартак"(басейна)? при което последва отговор, че имало нов паркинг при софия ленд! Еба си майката ...
аре пари за таксита глупости и докато се намери въпросния паркинг нямам думи... Забито в гората! Тъпо да му се невиди!

Отивам и пак любезно се държа а някакъв шапкар там ми се прави на много тежък и се държи все едно е някакво шефче. Няма добър ден, няма довиждане, няма нормалните обноски! Какво е това отношение. Написа акта, подава ми го и ми дава химикалка, и мълчи и ме гледа злобна, абе абсолютен изрод! Ами ако не знаех кво се прави и какво да правя нататък ?!

Както и да е? Сега идва и моето терзания!

Защо подяволите в тази шибана държавица нищо не е наред? Не може на онея паркинги да са си наблъскали колите всички служители а за циилните граждани, които не принадлежат на тяхната гилдиика, да няма грам място! и да вдигат колите тъпаците!!! Поне да имаше някакъв друг транспорт с който да стигнеш до там, но не !!! Няма такова нещо! Единсвтено пеша, с кола или с такси! Изроди тъпи и прости! Толкова ли им липсва човещинка?! Аз ли съм толкова крив и аз ли не постъпвам правилно или какво? С какво сме го заслужили това отношение! Ние спазваме много повече от тея шапкари законите, но нали в тях е "власта", ама до кога ще е така ще бъде интересно ?!!! :evil: :evil: лошото е че не виждам никакви преспективи!!!!!!!!!

младши ентусиаст
Аватар

Re: КАТ - тц тц ... няма ли край ?!

Мнение от Zik » 29 Ное 2004, 20:08

xterminat0r написа: лошото е че не виждам никакви преспективи!!!!!!!!!

Така си е братко

Turbo Pilot
Аватар
Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
Мечтае да кара: Това което си карам

Мнение от Cobra » 29 Ное 2004, 21:35

:confused:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Bavarcheto » 29 Ное 2004, 22:05

Абслютно си прав, няма никаква грижа за нормалните граждани -> респективно шофьори

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 30 Ное 2004, 0:49

Трябвало е да пробваш да им бутне по некой лев, знам че тва не е начина и че така до никъде няма да стигхнем, ама тия от Паркинги и Гаражи са ебати мафията :ranting:
Преди около месец имаше подобна случка, идва един приятел до нас и понеже живея в центъра спира на улицата за 2 минути и се качва до нас да му дам едни неща, в това време ония минават ние ги чуваме и хукваме по стълбите в момента в който сме долу колата е закачена но не е вдигната и му казваме на ония да я свали че ще си платим (15лв, както е по закон), а ония прави знак да я вдигат и в тоя момент ми вика, щом сме я вдигнали нестава и я качиха и резултата е 30лв + акта и 4 точки :maad: Е как да не ги намразиш кажи ми? :evil:

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 30 Ное 2004, 4:12

това "по закон" като го чуя ми става абсолютно смешно! Не съм решил, не съм го направил но определено се замислям да взема да си закача камерата за колата докато карам и ще карам зад разните коли на "пазителите на закона" и ще почна да разпространявам как тъпаците карат наистина и после за какво ни пишат актове!!! Тези не са никакъв пример! :evil: Интересното е, че тези гадове определено са на възраст 30-40 години, точно възрастта около която се смята, че трябва да е доста наясно с професията си(за повечето е така) и са се отракали! :( Добре де, но мен не ме спират всеки ден та да знам и аз как да се оправям с тях! Наистина не постъпват коректно! Съгласен съм да ме глобят, но поне да проявят някакво уважение към мен, към колата и т.нат. :( И още повече те да спазват законите, защото освен да контролират тяхното спазване те също така ТРЯБВА да ги спазват, но наистина почвам да си мисля че съм луд!!! Наливам им пари в бюджета и за кого?! За някой който това го има за бизнес, а не за високопоставена длъжност, която изисква висока ценностна система и подход към "клиентите"!!! :( :( :evil:
Пак повтарям, че знам, че реално съм виновен, но не е това шибания начин, те не са го измислили като хората! и аз мога да измисля някакви правила и норми без да ме интересува те изобщо дали са добре за обществото. И после да го гоня обществото, защо не ги спазва! :evil:

-=FUCK THE POLICE=-

P.S. Някой може да каже, че не показвам в момента прилично поведение с тези обиди, но при реална ситуация се сдържам и се държа коректно, а те ... уфф много се ядосах има една песен където като припев е това:

"My country shits on me, it wants to get rid of me!"

Това могат да го сложат под герба ни като девиз! :dummy:
Последна промяна vlad0 на 30 Ное 2004, 19:58, променена общо 1 път

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 30 Ное 2004, 11:38

Не се ядосвай, полицейска държава сме си и тва няма да го промени никой. Проблема е че наистина в БГ полицията мисли че за нея законите не важат :(

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Metallium » 30 Ное 2004, 18:27

...нормалното ежедневие в БГ полицията.
Като се замисля май и с мене не са се държали никога човешки в КАТ.

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 01 Дек 2004, 19:19

хахахахах!Това "по закон" колкото пъти и да ми го кажат все им се смея на очите и то присърце!Никога не можах да си издържа и там е да видиш на тъпите фуражки как си сменят цветове...

Веднъж ме бяха спряли и искаха да ми пишат акт..Аз не се съгласих исках да ги черпя..Те не искаха щото по закон не е така...При мен се получи следната ситуация която като се замислям можеха да ме арестуват ама не бяха толкоз тъпи! Гонех ги и двамата и размахвах 20тачката на въздуха и те така се спичали че ми върнаха документите...Представете си следната обстановка: Един едър чужденец да ви вика "Но но акт кам то бай ю е дринк" близо до автобусна спирка с бая хора и ченгетата да не знаят какво да правят :lol: Накрая се затвориха и двамата в патрулката и аз да им викам през затворения прозорец отвън "плз плз но акт! Ай хав 20 лева" и те да ми дават документите през полуотворен прозорец "Гоу сер,но проблем" Разказах го на ИСАТИС и още се смее :lol: :lol: и не искаха да ми вземат 20те лв мамкаа му:( :Р

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 01 Дек 2004, 19:26

Още една случка:

Един ми засекъл пътя без мигач без нищо с познатия ФВ Пассат комби,стикер на МВР,огромната полицейска шапка на задния джам и един вътре да ми се прави на интересен с цялата си наглост...Аз се сравнявам с него,отварям прозорец и му предложих "мило и учтиво" да ходи да си прави любов със собствената си майка при вдигнат среден пръст...И отговорът ми на ония тъпан "знаеш ли какъв съм аз?" аз му отговорих колко в момента ме болеше половия орган заедно с двете кюфтета отдолу и заминах след това...Последствията???Никакви! Това остава само...Да ми прави и проблем... ;)

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 01 Дек 2004, 19:27

кат не знаеш как са спира плътно до тротоара туи ще е , ние не с 29+лева +акт а отидохме вечерта и за 60 лева си зехме кола и акт не писаха :uups: и не са корумпирани , просто са разбрани :mhihi:
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 01 Дек 2004, 19:28

ми видяха...затова ми говориха на английски след като аз взех да им викам на развален английски КАМ КАМ БОЙС!20 ЛЕВА НО АКТ!хахах...

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 01 Дек 2004, 22:06

LuBo1 написа:кат не знаеш как са спира плътно до тротоара туи ще е , ние не с 29+лева +акт а отидохме вечерта и за 60 лева си зехме кола и акт не писаха :uups: и не са корумпирани , просто са разбрани :mhihi:

Заеби го това с тротоара не важи ! :) вдигат си както си искат! няма 6 5 ама е тъпо бе, тъпа е и дръжавата !!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 02 Дек 2004, 1:37

grnka написа:и нещо последно което найстина ме дразни по нервите и една от основните причини са безмислените постове"Колко е велика марката БМВ","Как се правех на важен и интересен на ченгета" , "Новото ми гадже ме обича все повече след като купих БМВ!"...това са примери на чиста подигравка с нервите на всеки обективно мислещ човек!

:winky:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Следваща

Назад към Страхотни истории