Bugatti Veyron + top speed дискусия
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Да, ама няма картина от кокпита, има само някакви писаници, че развива такава скорост и една картинка... Всичко друго е... като вица с Лазар: как трябваше да мине? Брррррр. А как мина? Вроумммммм....

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
err0r написа:Да, ама няма картина от кокпита, има само някакви писаници, че развива такава скорост и една картинка... Всичко друго е... като вица с Лазар: как трябваше да мине? Брррррр. А как мина? Вроумммммм....
Т"ва незнам за Аерото ли имаш предвид,но ето клипче -- http://www.youtube.com/watch?v=JmX7g9Qv13k Реална е колата,ако имаш съмнения в това

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
Имам съмнение в достоверността на постигнатата скорост, не в колата. Много отчасти пускат видеото с достигането на скоростта... Няма тръгване от място, няма GPS монитор, на който да се изписва въпросната скорост. Просто някакви откъси... Не вярвам тия 5 камери, дето са ги носили с тях, 3 от които са монтирани на колата, да не са били включени през цялото време... 

Някой гледа ли мин. събота едно предаване за автомобили по Нова.
Някво М6 индивидуал, само 50 бройки, и било едно еддинствено в Европа и в България .... тея верно са повярвали на мутрата ...
Номера беше повече от грозен, чичкото е искал да наблегне че е софиянец C666666M което е доста грозно. Можеше да е просто M6666666 или M6 Power - ма тогава щеше да е Монтански гъзар
п.с. има една бяла M6 на Евлоги и улицата която слиза от Софийски, не съм сигурен дали не е тва ...
Някво М6 индивидуал, само 50 бройки, и било едно еддинствено в Европа и в България .... тея верно са повярвали на мутрата ...
Номера беше повече от грозен, чичкото е искал да наблегне че е софиянец C666666M което е доста грозно. Можеше да е просто M6666666 или M6 Power - ма тогава щеше да е Монтански гъзар

п.с. има една бяла M6 на Евлоги и улицата която слиза от Софийски, не съм сигурен дали не е тва ...
Последна промяна AHTuBuPyC на 06 Ное 2008, 20:38, променена общо 2 пъти
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
err0r написа:Имам съмнение в достоверността на постигнатата скорост, не в колата. Много отчасти пускат видеото с достигането на скоростта... Няма тръгване от място, няма GPS монитор, на който да се изписва въпросната скорост. Просто някакви откъси... Не вярвам тия 5 камери, дето са ги носили с тях, 3 от които са монтирани на колата, да не са били включени през цялото време...
Еее аз не мога да гарантирам на 100%,че това е истина,просто се позовавам на инфо от нета

alx написа:този бристъл файтър- нали знаете какво е всъщност ?
Не е ли Додж Вайпър на анаболи

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
AHTuBuPyC написа:... Някво М6 индивидуал, само 50 бройки, и било едно еддинствено в Европа и в България...
Има статия за него в новия брой на сп. Top Gear, в понеделник я прегледах...
alx написа:този бристъл файтър- нали знаете какво е всъщност?
И аз мисля, че е SRT на Dodge... 8-литров V10 на повече витамини C, B и разни добавки

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
///Ivan написа:Даам,е тва е на Вълка![]()
Някой има ли на вълка телефона да му офертирам едно депо с черна бленда, че тоя хром е баси селянията

- GeorgiMarinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: F80 M3 Competition
- Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Абе класиката си е най-добре..! Една е30ска и всичко е перфектно
Тфа бугати никъде не можеш да го "изцедиш", нищо не моиш да праиш с него..! За тфа е30ската си е най-добре..! Аз за тея пари колко коли други ша си зема 

- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
Минаха го по топ спеед, сега и по най-скъпа кола, мисля че Aston Martin One 77 в момента е най-скъпата
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
кумчо-вълчо мноо не се е впрегнал да се нервира ,че не е най-скъп или бърз. 8ците са му любим номер.имаше едно порше с 8ци,една Х5 -подари я на ивайла бакалова-още се търкаля по софия и слр-а и бугатито.
малко возене с тая кола е като качване на марс...!!бая си върви и набирането е направо неземно-мани колко дига!
малко возене с тая кола е като качване на марс...!!бая си върви и набирането е направо неземно-мани колко дига!
Lud umora nemaaaa.
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
AHTuBuPyC написа:Някой гледа ли мин. събота едно предаване за автомобили по Нова.
Май има някакво изискване въпреки многото цифри да има и кода на областта .. Надали е било негово желанието!
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
50 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4