Поредните откраднати фарове....

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 525 tds

Мнение от Dien » 04 Ное 2008, 19:21

Колега съжалявам !
Ако го разбереш кой е , трябва да направиш нещо,
рябва да си плати копелето ... неможе така !!! :evil:

Потребител
Аватар

Мнение от TERES » 04 Ное 2008, 19:52

Напълно "разбирам" колегата :evil: , и на мен са ми ги гепили в неделя но разбрах едва днес. Аман от "гъзари"! Имам и бонус сцупено стъкло. Да не им стигнат парите за лекарства дано! :evil:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i '06

Мнение от noiseless » 04 Ное 2008, 20:38

Благодаря ви за проявеното съчувствие! Знам, че това няма да ми върне фаровете, но е по-леко когато има разбиране.
Дано на никой повече да не се случват такива неща, въпреки, че дълбоко се съмнявам. :(

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от noiseless » 05 Ное 2008, 0:16

Само да допълня, че стъклото на левият фар е одрано около мигача и има малки напуквания посредата. Ако на някой му предложат такива фарове да знае, че са мойте и много ми липсват :(

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от noiseless » 05 Ное 2008, 20:28

Mario Pankov написа:Такива ли са по принцип - http://www.mobile.bg/pcgi/printdet.cgi? ... 5294834586

В първия ми пост има линк със снимки - ринговете светят (светеха) с доста силна синкаво-бяла светлина, с която продавачите от Umnitza се гордееха, че е най-силната на пазара. Предполагам, че това е привлякло и крадците, защото фаровете не бяха оригинални на Хелла.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от noiseless » 06 Ное 2008, 0:53

Между другото, ако някой продава на разумна цена Депо или Хелла, може и "втора" ръка, (но не крадени, моля), да ми пише на ЛС.
Колата със старите фарове губи поне 50% от чара си, да не говорим как ми липсва и ксенона!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 06 Ное 2008, 1:12

Един колега продава . Щях аз да ги взимам , но нещо не ми се дават пари, че се обрулих здраво , за регистрации ,застраховки , номера, еко такси , обслужване .... Пращам ти тф на лс

Потребител
Аватар

Мнение от TERES » 06 Ное 2008, 10:43

noiseless написа:Между другото, ако някой продава на разумна цена Депо или Хелла, може и "втора" ръка, (но не крадени, моля), да ми пише на ЛС.
Колата със старите фарове губи поне 50% от чара си, да не говорим как ми липсва и ксенона!

Съгласен съм за загубата на чара, но какво те кара да мислиш, че няма отново да ти ги гепят. Единствения сигурен начин да си сигурен, че не са крадени е да си ги купиш нови, както мисля и аз да направя или от някой който познаваш добре. Само, че аз мисля да направя downgrade, не само на фаровете но и някои други елементи :evil:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 06 Ное 2008, 11:34

кофти тръпка колега, тамън мислех да си купувам фейслифтови фарове, ама след тази тема се отказвам, ще си карам с жълтия мигач и ще спя спокойно :evil:

Потребител
Аватар

Мнение от Stivi » 06 Ное 2008, 19:17

....
Последна промяна Stivi на 09 Авг 2010, 15:36, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от noiseless » 06 Ное 2008, 21:19

Stivi написа:колега не си единствения и аз ще ти споделя моя горчив опит от началото на октомври. аз не се разминах само с фарове, свалиха ми цалата предница - броня, халогени, бъбреци, фарове оригинални хелла с Би-ксенон, парктроник и вътре ми свалиха мн неща от таблото ... и сега правя опити да събера частите та да стегна колата и пак да и се радвам, и както се очакваше застрахователите май няма да платят липсващите части :confused:

Мамка му - просто не е за вярване, колко пострадали има!
Мисля да пусна отделна тема за съвети как другите си предпазват колите против кражби :(

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото запали

Мнение от NAPSTERS » 07 Ное 2008, 2:07

ееееиииии мамка им крадлива! трябва да се намери някакво решение да се защитим от подобни случки. чудясе дали неможе да се измисли нешто което да възпрепятства отварянето на капака с лекота. или фароветв да се укрепят по различен наяин. аз маи ше хваштам нитачката и ще изпраскам нитове на местата на болтовете, така за да ги свалят трябва да ги счупят, и тогава да се усукват застрахователите колкото си искат :censored:
когато умен човек спори с глупак, спорят двама глупаци.
http://www.vbox7.com/play:a44cbadb
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Stivi » 07 Ное 2008, 2:36

NAPSTER съгласен съм с теб, че това с нитачката е един от вариантите... след моя случай един познат ми каза, че вече масова практика е не просто да закрепиш отделните части с болчетата, видийките и там другите му джундурийки, а да ги закрепяш така, че въобще да не ти се свалят... тогава поне като направят опит да свалят нещо няма да успея, ще го скупят и ако идеш при застрахователя той ще оцени щетата като "вандализъм" и ще не ще плаща ;) иначе друг вариант няма, е освен ако не си преместиш покъщината в колата и добре въоръжен да нощуваш в нея и да си е пазиш....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от noiseless » 07 Ное 2008, 11:18

Това са мн. добри съвети - ще ги копирам и в тази тема:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=116384

Предишна

Назад към E39