рекаро седалки за е30
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- mamuta88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: конджул
- Мечтае да кара: на бензин
рекаро седалки за е30
колата ми е с рекаро седалки предлагат ми да ми ги купят колко пари струват предните две седалки и колко струва оригинална седалка?? предложиха ми да ми оригиналните седалки + 50 лева което според мене е смешно каква сделка да предложа оригинални седалки + ???лева
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- mamuta88
- кандидат ентусиаст
-
ами след като разбрах колко струват малко пазмислих ама от друга гледна точка тея дни няма кинти и си ебау маиката седалките са в добро састояние само пасажерската е малко е скасана кожата кадето е закопчалката за колана димек от вътрешната страна!
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- mamuta88
- кандидат ентусиаст
-
не ле нестава харесват си ми много ся че била малко скасана пасажерската аз ще си я зашия оригиналните са просташки тези по ми харесват и са много удобми като се вартиш те държат много готна седалка пак и като им разбрах цената а и туко що ми казаха че след тва нямат намиране!
- K27
- кандидат ентусиаст
-

Баце, направо къртиш кочината с тия Шекспирови дилеми...

To sell or not to sell...

Я подай ми, мила мамо, тенджурката с боба...
- mamuta88
- кандидат ентусиаст
-
не братле предложиха да ми ги гупят и аз мислех че са 100-150лева двете и обикновените знам 4е сам кам 35 лв ама като разбрах колко ми струват седалките и като видях какав итерес има си казах:абе аз да не сам наи колемия тапак да си продам хубавите седалки 300лв напред назад неса пари колкото и да сам закасал в момента все 6те се оправя!просто тарсих сажет за6тото сам кандидат ентусиаст
- K27
- кандидат ентусиаст
-
Начи, викаш, ако беха по-евтини щеше да ги продадеш, ама ся като разбра, че са по-скъпи и че ще им вземеш повече пари, се отказа... от си го закъсал?
Амчи пробвай с некой друг чарколяк от колата, то има гуми, джанти, кори, прозорци... много е! Па кат се поопраиш, ще си ги пазаруваш обратно...

Амчи пробвай с некой друг чарколяк от колата, то има гуми, джанти, кори, прозорци... много е! Па кат се поопраиш, ще си ги пазаруваш обратно...

Я подай ми, мила мамо, тенджурката с боба...
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
второто мнение по темата нещо обърка човека, цената първо че е за комплект и второ за читав такъв, аз имам едни на 220лв. предни + задни и няма кой да ги купи, отделно младежа пита за цена само на предни, а те ако са позакъснати е нормално да им се иска ~150лв.
- mamuta88
- кандидат ентусиаст
-
не бе хора предложиха ми да ми ги купят и мен ми стана интересно колко струват моите седалки и има ли интерес към тях не съм казал 4е 6те ги продавам проста търсех info намерих и се отказах защото се убедих че са хубави седалки и да запазени са само пасажерската е скасан шева от закоп4алката и то е само шева не кожата и е един сантиметър!да не съм сакат че да немога да я зашия!
13 мнения
• Страница 1 от 1