Поредните откраднати фарове....
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Dien
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 tds
Колега съжалявам !
Ако го разбереш кой е , трябва да направиш нещо,
рябва да си плати копелето ... неможе така !!!
Ако го разбереш кой е , трябва да направиш нещо,
рябва да си плати копелето ... неможе така !!!

- noiseless
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i '06
Благодаря ви за проявеното съчувствие! Знам, че това няма да ми върне фаровете, но е по-леко когато има разбиране.
Дано на никой повече да не се случват такива неща, въпреки, че дълбоко се съмнявам.
Дано на никой повече да не се случват такива неща, въпреки, че дълбоко се съмнявам.

- noiseless
- младши ентусиаст
-
Само да допълня, че стъклото на левият фар е одрано около мигача и има малки напуквания посредата. Ако на някой му предложат такива фарове да знае, че са мойте и много ми липсват 

- noiseless
- младши ентусиаст
-
Mario Pankov написа:Такива ли са по принцип - http://www.mobile.bg/pcgi/printdet.cgi? ... 5294834586
В първия ми пост има линк със снимки - ринговете светят (светеха) с доста силна синкаво-бяла светлина, с която продавачите от Umnitza се гордееха, че е най-силната на пазара. Предполагам, че това е привлякло и крадците, защото фаровете не бяха оригинални на Хелла.
- noiseless
- младши ентусиаст
-
Между другото, ако някой продава на разумна цена Депо или Хелла, може и "втора" ръка, (но не крадени, моля), да ми пише на ЛС.
Колата със старите фарове губи поне 50% от чара си, да не говорим как ми липсва и ксенона!
Колата със старите фарове губи поне 50% от чара си, да не говорим как ми липсва и ксенона!
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Един колега продава . Щях аз да ги взимам , но нещо не ми се дават пари, че се обрулих здраво , за регистрации ,застраховки , номера, еко такси , обслужване .... Пращам ти тф на лс
noiseless написа:Между другото, ако някой продава на разумна цена Депо или Хелла, може и "втора" ръка, (но не крадени, моля), да ми пише на ЛС.
Съгласен съм за загубата на чара, но какво те кара да мислиш, че няма отново да ти ги гепят. Единствения сигурен начин да си сигурен, че не са крадени е да си ги купиш нови, както мисля и аз да направя или от някой който познаваш добре. Само, че аз мисля да направя downgrade, не само на фаровете но и някои други елементи

- noiseless
- младши ентусиаст
-
Stivi написа:колега не си единствения и аз ще ти споделя моя горчив опит от началото на октомври. аз не се разминах само с фарове, свалиха ми цалата предница - броня, халогени, бъбреци, фарове оригинални хелла с Би-ксенон, парктроник и вътре ми свалиха мн неща от таблото ... и сега правя опити да събера частите та да стегна колата и пак да и се радвам, и както се очакваше застрахователите май няма да платят липсващите части
Мамка му - просто не е за вярване, колко пострадали има!
Мисля да пусна отделна тема за съвети как другите си предпазват колите против кражби

- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
ееееиииии мамка им крадлива! трябва да се намери някакво решение да се защитим от подобни случки. чудясе дали неможе да се измисли нешто което да възпрепятства отварянето на капака с лекота. или фароветв да се укрепят по различен наяин. аз маи ше хваштам нитачката и ще изпраскам нитове на местата на болтовете, така за да ги свалят трябва да ги счупят, и тогава да се усукват застрахователите колкото си искат 

NAPSTER съгласен съм с теб, че това с нитачката е един от вариантите... след моя случай един познат ми каза, че вече масова практика е не просто да закрепиш отделните части с болчетата, видийките и там другите му джундурийки, а да ги закрепяш така, че въобще да не ти се свалят... тогава поне като направят опит да свалят нещо няма да успея, ще го скупят и ако идеш при застрахователя той ще оцени щетата като "вандализъм" и ще не ще плаща
иначе друг вариант няма, е освен ако не си преместиш покъщината в колата и добре въоръжен да нощуваш в нея и да си е пазиш....

- noiseless
- младши ентусиаст
-
Това са мн. добри съвети - ще ги копирам и в тази тема:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=116384
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=116384
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2