Съединител
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Съединител
Моля за малко разяснения,модела е BMW 30.Значи колата не може да включва скорости,маслото е сменено на скоростната кутия.Имам съмнение ,че се е откачил самия съединител.Може ли вашите коментари и насочване съм проблема.Благодаря предварително.
- Evanko
- младши ентусиаст
-
- Кара: мфил
- Детайли за колата: 120D
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
При мен се беше случило точно преди събора да се прецека помпата на съединителя. Тази която е на корпуса на скоростната кутия. Предната вечер всичко беше ок, паркирах я, сутринта отивам - и за моя изненада педала на съединителя потъна почти без никакъв натиск до долу. И не ще да се върни. Скорости - не ще да превключва. Смених я с нова, цената беше около 120лв в Дарукар. Предполагам че може да се ремонтира, и/или намери по-евтина втора употреба.
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
И аз имах същия проблем. Отстраняването струваше 8лв. На "Симеон" има някакъв майстор, дето ги отваря, шлайфа и им сменя гумичките. Стават като нови. Моята вече 2-ра година бачка перфектно и не пропуска капчица спирачна течност....
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Свалянето е сравнително лесно, особено ако имаш канал....
Е, може малко да се поизцапаш със спирачна течност, щото трябва да се махне и тръбичката, ама то евтино и лесно на едно място няма....
Местоположението на работилничката: ако се движиш от "Опълченска" към "Ботев" 2-та или 3-тата уличка в ляво. Търсиш много незабележима постройка (разбирай пред разпадане
) пак от ляво на около 20-30м. от "Симеон". Мисля, че имаше и някаква табела отпред - ремонт на хидравлични чудесии или нещо от типа.
П.П. Не забравяй, че ти трябва и спирачна течност за доливане...

Местоположението на работилничката: ако се движиш от "Опълченска" към "Ботев" 2-та или 3-тата уличка в ляво. Търсиш много незабележима постройка (разбирай пред разпадане

П.П. Не забравяй, че ти трябва и спирачна течност за доливане...
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2