Някой компетентен по чиптунинга?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Някой компетентен по чиптунинга?
имам нещо сложено в колицата ама не от мен,и незнам какво точно представлява,с бутон в купето на 3 степени,ако някой може да ме просветли...???
Последна промяна takshara на 02 Ное 2008, 22:16, променена общо 1 път
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
най - вероятно е power box, НО можеш ли поне да обясниш какво прави този бутон или да дадеш снимка защото също така може и да е ключа за халогените и той е с 3 степени. 

Последна промяна asasin18 на 02 Ное 2008, 22:22, променена общо 1 път
това е под капака,а вътре в купето е тристепенен бутон(не съм го снимал)като прекъсвач и лампичка има,зелена степен,неутрална(угаснала лампичка) и червена степен. http://store.picbg.net/pubpic/B1/78/405 ... 51b178.JPG
- karo_1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
И на мен ми стана интересно! Колега, като превключваш степените на копчето усеща ли се разлика във вървенето на колата? Като гледам в сайта пише, че вдига 30к.с., а това не може да не се усети. Ако не си пробвал, опитай и кажи какви са отзивите!
- Venkata
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW f10/3.0D
И аз имам даже до скоро не знаех какво е,ама нямам копче в купето.
Бесна работа, ама в обороти пропушва което ме дразни. Ако го сменя с чип дали ще пуши
Бесна работа, ама в обороти пропушва което ме дразни. Ако го сменя с чип дали ще пуши
- Lacho
- ентусиаст
-
- Кара: 525XD LCI
Venkata написа:И аз имам даже до скоро не знаех какво е,ама нямам копче в купето.
По вероятно е с чип да спре да пуши или поне ще пуши съвсем леко, ако искаш свържи се с мен на ЛС и ще направиме един опит с чип

0878 500 286
Chip Tuning ПРОМОЦИИ EDC15; EDC16; EDC17; Имобилайзери; FAP & DPF OFF;