Грешка : изгоряла крушка на стопа
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Грешка : изгоряла крушка на стопа
Колеги от около седмица като дам контакт ми дава изгоряла крушка на задния десен стоп. Като включа фаровете грешката веднага изчезва. Стоповете са ми от фейс-лифт оригинални (така си дойде колата) и не ми беше правило никакъв проблем.
Вчера смених всички крушки в стопа с такива на НАРВА обаче грешката не се оправи. Като покарам малко на изключени фарове (грешката на таблото си седи) и отворя стопа тази въпросната крушка е доста топла (без да е светила)
Някаква идея 
Вчера смених всички крушки в стопа с такива на НАРВА обаче грешката не се оправи. Като покарам малко на изключени фарове (грешката на таблото си седи) и отворя стопа тази въпросната крушка е доста топла (без да е светила)

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Установих че когато някоя крушка е към края на живота си сбърква лайт модула. Най-страното в този случай е че на индикатора дава че е изгоряла съвсем друга крушка. При мен се оправи чак когато смених абсолютно всички крушки(в продължение на една година) включително и тези на страничните мигачи. Предполаам че като запалиш фаровете проблемът след 10 секунди изчезва и не си заслужава процедурата. А и не съм сигурен на 100%, дали е така.
- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
Re: Грешка : изгоряла крушка на стопа
kriso85 написа:Колеги от около седмица като дам контакт ми дава изгоряла крушка на задния десен стоп. Като включа фаровете грешката веднага изчезва. Стоповете са ми от фейс-лифт оригинални (така си дойде колата) и не ми беше правило никакъв проблем.
Вчера смених всички крушки в стопа с такива на НАРВА обаче грешката не се оправи. Като покарам малко на изключени фарове (грешката на таблото си седи) и отворя стопа тази въпросната крушка е доста топла (без да е светила)Някаква идея
Едно към едно с моята кола. Явно трябва смяна на всички крушки.
Ако някои разбере по-лесен начин за отстраняването на проблемчето да сподели.

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
- stenli_bmv
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 535д
Re: Грешка : изгоряла крушка на стопа
отваряш капака от зад и после самата букса,сноп4ето с кабелите и ще видиш къде е нагорялото място,не прави добър контакт и трябва да се смени то4но тази клеми4каkriso85 написа:Колеги от около седмица като дам контакт ми дава изгоряла крушка на задния десен стоп. Като включа фаровете грешката веднага изчезва. Стоповете са ми от фейс-лифт оригинални (така си дойде колата) и не ми беше правило никакъв проблем.
Вчера смених всички крушки в стопа с такива на НАРВА обаче грешката не се оправи. Като покарам малко на изключени фарове (грешката на таблото си седи) и отворя стопа тази въпросната крушка е доста топла (без да е светила)Някаква идея
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
И аз знаех че от стара крушка дава такава грешка. И за това смених всички крушки в стопа.
Утре ще прогоня клемите защото и аз имам съмнение в тях. С някакъв контактен спрей дали ще помогне ако напръскам
Утре ще прогоня клемите защото и аз имам съмнение в тях. С някакъв контактен спрей дали ще помогне ако напръскам
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- stenli_bmv
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 535д
временно самоkriso85 написа:И аз знаех че от стара крушка дава такава грешка. И за това смених всички крушки в стопа.

Молбата ми е!!!Нека да се направи една тема за "новобранци"...да е важна по възможност,да е заключена и да я прочитат преди да питат за каквото и да било..Темата да съдържа
-жълта лампа на маслото
-лампа за еърбег
-лампа за накладки
-лампа за фарове
-лампа за стопове
-"странно "пискане на колата и мигане +3 градуса
-огледалата греят постоянно?
-парктроника свири постоянно?
-Стават ли 15-ски след фейса
- и може би други.......
МОЛИМ!

става и така
Наско е започнал http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=13086
но съм сигурен, че всеки идва пуска темата без да обръща внимание на това какви теми има горе
ако на някой му остане време може да пише, после ще допълваме и така ... може и аз .. ще видим
Наско е започнал http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=13086
но съм сигурен, че всеки идва пуска темата без да обръща внимание на това какви теми има горе
ако на някой му остане време може да пише, после ще допълваме и така ... може и аз .. ще видим
- baga
- младши ентусиаст
-
- Кара: e90 320d 163hp 2006
BMDrago написа::idea:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Молбата ми е!!!Нека да се направи една тема за "новобранци"...да е важна по възможност,да е заключена и да я прочитат преди да питат за каквото и да било..Темата да съдържа
-жълта лампа на маслото
-лампа за еърбег
-лампа за накладки
-лампа за фарове
-лампа за стопове
- и може би други.......
МОЛИМ!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много съм ЗА! Никой не си прави труда да чете. Преди да пиша каквото и да е, три нощи четох като ненормален! Винаги има изключения, но поне да са в рамките на нормалното.
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
BMDrago написа::idea:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-жълта лампа на маслото
-лампа за еърбег
-лампа за накладки
-лампа за фарове
-лампа за стопове
- и може би други.......
МОЛИМ!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Може и общообразователни въпроси да се добавят:
1. Воланът започва да трепти при 80 км/ч
2. Като натисна спирачка започва да трепти волана
3. Свети ми лама на таблото...обяснение за всяка лампа
4. Поведение на автомобила при разбито окачване-няколко подточки
5. В купето мирише на отработили газове
6. Повдигане автомобила на крик и смяна на спукана гума
7. При изкачване на наклон на пета предавка двигателя се форсира без да се променя скоростта на автомобила
И така нататък
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3