Акумолатор Е39 520 .. е ?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
ми почива си, кво да прай като няма ток. Незнам колега, без ток едва ли има много избор да прави нещо, но не заключвайте колата и тогава да сваляте акомулатора, щото остане ли без ток сирената почва да пищи
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
spacepl написа:еййй голям си миньор, от къде само я изрови тая тема.....
покрай инсталирането на навигацията, има-няма 20-30 пъти съм го свалял се в реда дето съм написал и никакъв проблем с нищо. Даже е препоръчително след като се свалят кабелите да се дадат на "късо" и колата да се остави на контакт за по-бързо нулиране на настройките.

- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
Изрових я щото май моя си заминава и се чудех колко ампера, какъв и т.н.
И сега ще задам един ламерски въпрос: Какво означава ако точката на акумулатора е бяла?
Сори за тъпия въпрос, ама всички надписи по акумулатора са на италиянски и не разбирам нищо.
И сега ще задам един ламерски въпрос: Какво означава ако точката на акумулатора е бяла?
Сори за тъпия въпрос, ама всички надписи по акумулатора са на италиянски и не разбирам нищо.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Стига си задавал въпроси, ами отивай да си вземеш един Bosch Silver 74Аh срещу 210лв и 3 години гаранция и пали ламбите 

- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Ами аз взех Bosch, защото първо е само с 40лв по-скъп, второ е с 3 години гаранция и трето...защото е Bosch
Ама ти щом имаш акции, вземай най-големия 88Ah и спокойно можеш да си я оставяш на габарити докато си шораш кафето с любовницата

Ама ти щом имаш акции, вземай най-големия 88Ah и спокойно можеш да си я оставяш на габарити докато си шораш кафето с любовницата

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2