Страхотна история...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Страхотна история...
... няма нищо общо с каквато и да било кола.. всъщност има, познайте каква - БМВ, но това е една съвсем друга тема - по-скоро като прелюдия към тази, която обаче засега ще ви спестя ... Та седя си аз петък вечерта, към 23 часа, и си мисля... "страхотна история"...
А то какво стана преди това: звъни ми към 17 часа бившето гадже, здрасти, как си, що си, айде да се видим... На се бяхме виждали сума ти време. Викам да се видим... Кафенце, това онова... И накрая изплю камъчето. "Трябват ми 50 лв. назаем". И аз така -
... И вместо да се направя на разсеян
, взех че и дадох.... И пак се връщаме към 23 часа, когато седях самичък, и си виках... страхотна история, нема що ... идеше ми да
Нямах сили и да се
даже ... Толкова бях бесен. На никой не посмях да кажа, щяха да ме
Вие как бихте постъпили на мое място?
А то какво стана преди това: звъни ми към 17 часа бившето гадже, здрасти, как си, що си, айде да се видим... На се бяхме виждали сума ти време. Викам да се видим... Кафенце, това онова... И накрая изплю камъчето. "Трябват ми 50 лв. назаем". И аз така -

Последна промяна emdless4 на 29 Ное 2004, 11:40, променена общо 1 път
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Че какво лошо има в това да помогнеш на бившата си приятелка 

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Както са ви разделили пари така сега могат да ви съберат
Парите са нещо много преходно, те се изкарват докато отношенията с хората са много по-важни...

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
Re: Страхотна история...
Вие как бихте постъпили на мое място?[/quote]
ами по принцип и при мен имаше подобен слу4аи и като ми се обаждаше я питах защо за да се видим 4е ти липсвам ли или пак ти трябват пари и според ситуацията се виждахме
единствения ми савет е 4е трябва да си имаш едно на ум ве4е ,жените са мръсни използва4ки и това е вседоказано и на теория и на практика все сие така
другото коетое 4е сам трябва да рабереш докаде са ви отношенията и ако наистина сте скусали тотАЛНО ВСЯКАКВИ ОТНОшЕНИЯ освен приятелски редное всеки сам да се оправя в живота да помогнеш нее грешно защото в живота се крепи единсвено на приятели но пак да те експлатират като каси4ка е тва ве4е е гадно ,другия път гледаи поне да я треснеш за доброто старо време и така поне нема си назад от всекаде
пак бате ако сия познаваш все такава ламтя за кинти по добре бегаи дале4е не са ти нужни такива хора
дано да си ме рабрал
ами по принцип и при мен имаше подобен слу4аи и като ми се обаждаше я питах защо за да се видим 4е ти липсвам ли или пак ти трябват пари и според ситуацията се виждахме
единствения ми савет е 4е трябва да си имаш едно на ум ве4е ,жените са мръсни използва4ки и това е вседоказано и на теория и на практика все сие така

дано да си ме рабрал

- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
е ти каза че си и ги дал назаем... тва не значи ли че ще ти ги върне ?:)
аз лично понеже съм малко мека мария... нещо хич не ме бива да отказвам и като ми поискат винаги давам (ако имам де)... и после никога не си ги искам обратно - срам ме е
съответно и рядко ми ги връщат, ама.... бе здраве да е
принципно твойта бившата не заслужава (поне от разказа ти така личи) да й даваш пари... пък ако и няма да ти ги връща хептен....
също така тва ми се струва доста голяма наглост да искаш пари от човек който си "заебал" отдавна и не му се обаждаш за по едно кафе даже... ама тъй както си говоря ако ми се обади бившата сигурно и аз ше й дам... абе парите не са чак толкоз важни... още повече пък дребни суми... ама.... много зависи какво ти е отношението към самите пари...
а иначе ако я минеш 1-2-3 пъти недей да съжаляваш за изгубените пари... даже и дай още 50 лв.

аз лично понеже съм малко мека мария... нещо хич не ме бива да отказвам и като ми поискат винаги давам (ако имам де)... и после никога не си ги искам обратно - срам ме е

принципно твойта бившата не заслужава (поне от разказа ти така личи) да й даваш пари... пък ако и няма да ти ги връща хептен....
също така тва ми се струва доста голяма наглост да искаш пари от човек който си "заебал" отдавна и не му се обаждаш за по едно кафе даже... ама тъй както си говоря ако ми се обади бившата сигурно и аз ше й дам... абе парите не са чак толкоз важни... още повече пък дребни суми... ама.... много зависи какво ти е отношението към самите пари...
а иначе ако я минеш 1-2-3 пъти недей да съжаляваш за изгубените пари... даже и дай още 50 лв.

- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Дааа. 100% съм съгласен . . . за съжаление.
Може да ми прочетете и подписа даже.
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
ФИНАНСЕЛА

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
11 мнения
• Страница 1 от 1