Поредните откраднати фарове....
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- noiseless
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i '06
Поредните откраднати фарове....
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... ht=umnitza
Тези фарчета вече не красят моята кола....
Който ми ги сви бял свят да не види!
Просто нямам думи.....
Някой от личен опит има ли представа, дали от Булинс ще ми признаят щетата - казаха щяли да я разгледат, ама нещо не бяха много ентусиазирани.
Пазете си колите или .... бягайте в други по-нормални държави - тук вече не става....
Тези фарчета вече не красят моята кола....

Който ми ги сви бял свят да не види!

Просто нямам думи.....
Някой от личен опит има ли представа, дали от Булинс ще ми признаят щетата - казаха щяли да я разгледат, ама нещо не бяха много ентусиазирани.
Пазете си колите или .... бягайте в други по-нормални държави - тук вече не става....
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5

Нямам думи колега, в тая София съвсем изпростяха апашите

Един съвет, бягай в моргата и вземай два счупени фара за 20лв и ги монтирай.Това за съжаление е единствения шанс да ти платят застрахователите.Извикай и полиция да издаде протокол.Кажи, че са ти ги строшили вечерта

За съжаление, трябва да се прибягва към такива интервенции в нашата държава, след като застраховката уж покрива кражба, а като откраднат нещо, искат да има части от него

- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Лоша ситуация!
Аз нямам думи просто!!
В кой квартал стана това?
Аз нямам думи просто!!
В кой квартал стана това?
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive
Съжалявам колега !!! Всичко започна от Бургас , където на мен преди 4 месеца ми свиха фаровете и волана. От тогава всяка седмица има потърпевши. Това е безобразие , а ние сме толкова безащитни ,че няма накъде.
Булинс няма да ти платят фаровете !!! Ще ти се оправдаят със закона , който гласи че не изплащат липсващите при оглед елементи , детайли и агрегати.
Ужас !!!
Булинс няма да ти платят фаровете !!! Ще ти се оправдаят със закона , който гласи че не изплащат липсващите при оглед елементи , детайли и агрегати.
Ужас !!!
Специалист-Икономист
- noiseless
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i '06
vodkarulez написа:Булинс няма да ти платят фаровете !!! Ще ти се оправдаят със закона , който гласи че не изплащат липсващите при оглед елементи , детайли и агрегати.
Ега ти закона - те ако частите не липсват, значи няма да са откраднати, а нали застраховките са против кражби ?!?
Иначе са ми разбили патрона на вратата, отворили са капака и са срязали кабела на алармата да не свири и от там са си работили наспокойствие. Случката става в "Белите брези".
Преди време, пак тук, ми бяха свили "бъбреците" които си купих от Щатите за 40$ - явно някой оценява тюнинга, който си правя - мамка му!
Видяло се е, че ще трябва да си карам със старите фарове - не ми се спонсорират повече тези наркоманчета!
- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive
Алармата ти оригинална ли беше ? Бях се засилил да слагам аларма , но май няма абсолютно никакъв смисъл. Практиката досега беше със счупване на прозорец и натам , явно престъпната група е друга. Какво по-лошо от това. Къде са шибаните органи на реда ? Стотици престъпления висят недокоснати. Няма такава държава , няма такава джунгла !!!
Потресен съм , никога ама никога няма да се оправим. Ние не сме хора !!!
Потресен съм , никога ама никога няма да се оправим. Ние не сме хора !!!
Специалист-Икономист
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
лоша работа колегааа , лошаааа искрено ти съчувствам и аз поради тая причина вече един месец си държа ///М бронята на балкона
, и не знам какво да правя 

Ако караш твърде бързо, ще те носят много бавно.
- blackrider
- младши ентусиаст
-
Майка им деба.аз затова си поръчах ментаци с ангелски очи,но взеха че им матираха стъклата /ментаци ,ко да се прай?/
Та затова си сложих пак оригиналния фар ,че ми писна да ми се скъсява животеца заради некви отрепки!
Желание за тЮнинг има ,ама после здрава нерва нема да остане !
Един приятел бе прав: ДА НИ МЕТНАТ ЕДНА БОМБА ,да ни изринат и после наново да се гради тази държава. Ама новите жители да минават през ФЕЙС КОНТРОЛ + неколко теста за интелигентност !!!!
Е те тва остава от нашата държавица ненакрала се
Та затова си сложих пак оригиналния фар ,че ми писна да ми се скъсява животеца заради некви отрепки!
Желание за тЮнинг има ,ама после здрава нерва нема да остане !
Един приятел бе прав: ДА НИ МЕТНАТ ЕДНА БОМБА ,да ни изринат и после наново да се гради тази държава. Ама новите жители да минават през ФЕЙС КОНТРОЛ + неколко теста за интелигентност !!!!
Е те тва остава от нашата държавица ненакрала се

29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2