Проблем със ел.стъкла 318is
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- To6o777
- Потребител
-
- Кара: bmw 318is
- Мечтае да кара: bmw m5
Проблем със ел.стъкла 318is
Проблема ми е следния,когато отворя вратата стъклото попринцип пада 2мм,да ама не само на едната врата пада на другата не,как може да се оправи и другото стъкло да пада 2мм!!!! 

- Simong
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: каквото му падне:)
- Мечтае да кара: каквото успее да докопа:)
- Детайли за колата: ...все още движеща се на собствен ход:)
Опитай колега просто с една спринцовка да я смажеш...така беше при мен, но първо опитай да натиснеш езичето нагоре и ако проработи хващаш изчистваш , смазваш , разкарваш и си готов.
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
Имам същия проблем (само, че на кабрио... предполагам е същото) Не съм махал кората още, че нямам време. Интересното е, че като отворя вратата и вдигам стъклото имам чувството, че ще изкочи от вратата
Някой може ли по-подробно да обясни как става номера, че ми се къса сърцето като забравя и някой тресне вратата със вдигнат догоре прозорец
Някой може ли по-подробно да обясни как става номера, че ми се къса сърцето като забравя и някой тресне вратата със вдигнат догоре прозорец
- To6o777
- Потребител
-
- Кара: bmw 318is
- Мечтае да кара: bmw m5
- Rebel
- младши ентусиаст
-
To6o777 написа:Мерси за помоща колеги! Ще пробвам да пръсна смазка в бравата дано се оправи!
При мен изобщо няма никакъв признак да се опитва да се качи/падне стъклото при отваряне/затваряне, така че смазка не би оправила нещата. Пиши ако все пак постигнеш нещо
- Simong
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: каквото му падне:)
- Мечтае да кара: каквото успее да докопа:)
- Детайли за колата: ...все още движеща се на собствен ход:)
Rebel написа:To6o777 написа:Мерси за помоща колеги! Ще пробвам да пръсна смазка в бравата дано се оправи!
При мен изобщо няма никакъв признак да се опитва да се качи/падне стъклото при отваряне/затваряне, така че смазка не би оправила нещата. Пиши ако все пак постигнеш нещо
Колега обърни внимание дали ти работи пружинката на палеца...с две думи при отворена врата натисни палеца надолу за да симулираш затваряне на вратата и когато вдигнеш бравата отвън дали палеца сам ти отива нагоре...ако не ти се движи...лоша работа...нов апарат трябва

- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Rebel
- младши ентусиаст
-
Simong написа:Rebel написа:To6o777 написа:Мерси за помоща колеги! Ще пробвам да пръсна смазка в бравата дано се оправи!
Колега обърни внимание дали ти работи пружинката на палеца...с две думи при отворена врата натисни палеца надолу за да симулираш затваряне на вратата и когато вдигнеш бравата отвън дали палеца сам ти отива нагоре...ако не ти се движи...лоша работа...нов апарат трябва
Пробвах го, при отворена врата като симулирам затваряне и дръпна след това дръжката - стъклото си пада 3 мм надолу
Във форума има супер много полезна информация. За това и си взех БМВ-то, за да се занимавам с него и да се радвам. Имам 2 нови коли, които се поддържат в оторизираните сервизи, ама кефа да си направиш нещо САМ е неповторим! Така, че все още се надявам някой да помогне с решение на проблема
- peshopetrov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: всеки ден
колеги ако може и аз да попитам в тази тема (да не пускам друга) , значи аз съм с 320 купе и като затвора вратата стъклото се вдига с около 1 см (май токова беше) на горе докато прилепне в уплатнението и се чува едно щракане което мн дразни
един ми вика че е от студеното
моля кажете кво да го правя

един ми вика че е от студеното
моля кажете кво да го правя

15 мнения
• Страница 1 от 1