Проблем с шибидаха.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Vladocbr
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 TDS
Проблем с шибидаха.
Здр. колеги.
Значи има едно големичко рамо към което се завива самия шибидах.Към краищата на това рамо има закачени други по малки рамена към които има плазгачи които контролират движението на шибидаха за да върви равномерно.Понеже се счупиха преди седмица не работи.Когато тръгна да го отварям се осуква и спира такаче не го пипам.Но лошото също е че точно тези рамена го притискат на горе за да оплътни добре.Ако някои знае от къде мога да намеря части за шибидах ще съм му благодарен.
Значи има едно големичко рамо към което се завива самия шибидах.Към краищата на това рамо има закачени други по малки рамена към които има плазгачи които контролират движението на шибидаха за да върви равномерно.Понеже се счупиха преди седмица не работи.Когато тръгна да го отварям се осуква и спира такаче не го пипам.Но лошото също е че точно тези рамена го притискат на горе за да оплътни добре.Ако някои знае от къде мога да намеря части за шибидах ще съм му благодарен.
- Vladocbr
- младши ентусиаст
-
- Vladocbr
- младши ентусиаст
-
- Vladocbr
- младши ентусиаст
-
Свалянето го правих та вече знам как става и как деиства самият механизам.За смяната на тези рамена не е нужно да се сваля тавана. В диларите малко ме съмнява да има но ще проверя.По скоро надежда има в моргите.
- IVORY
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 520i benzin/ gaz 1997
Re:
Vladocbr написа:Свалянето го правих та вече знам как става и как деиства самият механизам.За смяната на тези рамена не е нужно да се сваля тавана. В диларите малко ме съмнява да има но ще проверя.По скоро надежда има в моргите.
Как се сваля колега тоя шибидах .
6 мнения
• Страница 1 от 1