Нестабилна работа на двигателя

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 02 Ное 2008, 17:43

ice666man написа:Проверих маслото,цвета е нормален да же не е почерняло :) Пробвах и това с отврянето на капачката на радиатора но неможах да видя балончета, утре ще я откарам да ми я замерат че нали днес е неделя :).
Гледах и за тези бели налепи дето ми каза,имаше некви бели парченца като от котлен камак 2-3 бяха малки,но мисля че е от боята,незнам не сам сигорен. А вазможно ли е да са по твурди маркучите защото имам малко повечко антифриз?

Страшното е ако е побеляло. ;) Ако антифриза е повече,сам се изхвърля през капачката.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: N57 3.0xd

Мнение от Hellrider » 02 Ное 2008, 18:19

от гърменето и припукването в колекторите и филтърната кутия може ли да се повреди нещо?
дебитомер.... :roll: струва ми се че силикона, който оплътнява капачето му е тръгнал да се разлепя :confused:

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Тежка

Мнение от Ненко Вранков » 02 Ное 2008, 19:08

Hellrider написа:...дебитомер.... :roll: струва ми се че силикона, който оплътнява капачето му е тръгнал да се разлепя :confused:

Това да не те притеснява-повечето са така (от годинките е). Гледаш го че отгоре се е позабелил, но надоло под капачето и около корпуса държи страшно здраво, не питай от къде знам :confused: :mhihi:

Предишна

Назад към E34