Трябва ли да има два акумулатора или ...

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Трябва ли да има два акумулатора или ...

Мнение от net_master » 02 Ное 2008, 18:01

Понеже никъде не открих отговор на въпроса си...трябва ли аджеба туй Е34 да има два акумулатора или отсека за акумулатор под задната седалка е ако искаш просто да си го сложиш там, а не в моторния отсек... Чух няколко противоречиви мнения и затова питам по-знаещите от вас :)
И още нещо..динамото ми май не зарежда, открих проблема чак след като си сложих музиката днес...та въпроса е дали ще се оправи само с реле и четки евентуално и съвместимо ли е динамото/релето с друг модел БМВ или изобщо от друга кола (имам Е30 320i 90', мотроник :mhihi: )

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 02 Ное 2008, 18:18

До 91 г. мисля слагаха акумулатора отпред, а след 91 г. акумулатора е отзад под седалките. Това е с цел да не го краднат (шегичка).
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

Аватар

Мнение от TUZara` » 02 Ное 2008, 18:21

ти ако си със силна музика се радвай че имаш фабрично място за 2ра баХтерия :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от net_master » 02 Ное 2008, 18:23

TUZara` написа:ти ако си със силна музика се радвай че имаш фабрично място за 2ра баХтерия :mhihi: :mhihi:

Да бе не е смешно :) Нясно съм че музиката е проблем ако не е направена добре, въпроса беше дали е предвидено фабрично колата да работи с два акумулатора и ако го няма единия да не работят добре системите зависещи от това...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Postman » 02 Ное 2008, 18:34

След като не се срещат екземпляри с по 2 фабрично монтирани акумулатора сред Е34, значи колега не е предвидено да бъдат с по 2.
Тази странна по мое мнение тема я заключвам, тъй като смятам че няма какво повече да се каже по нея. Ако искаш да дискутираш нуждата от втори акумулатор специално за музиката, пусни нова тема в музикалния раздел. Благодаря за разбирането!

Назад към E34