От м10б18 карб. да стане инжекция

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 26 Окт 2008, 10:49

Пешо написа:ако е много гнило, по доре да махне мокета че да следи кога ше почне да се цепи и да слезе навреме
нямах предвид ръждата ;)
:yes:

Потребител
Аватар

Мнение от flexa » 26 Окт 2008, 11:16

Ивайле, аз имам същия мотор .. (москвич) :mhihi: мисля и аз да минавам към инжекция ходих на доста места да питам кое как! Най-добрия вариянт е да се вземе нов мотор инжекцион, ако все пак направиш нещо се обади да се пробвам и аз ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ивайле » 27 Окт 2008, 11:34

flexa написа:Ивайле, аз имам същия мотор .. (москвич) :mhihi: мисля и аз да минавам към инжекция ходих на доста места да питам кое как! Най-добрия вариянт е да се вземе нов мотор инжекцион, ако все пак направиш нещо се обади да се пробвам и аз ;)
Аз до колкото знам. И на 318i и на 316 1.8 карб. мотора си е м10б18. Намираш си само една инжекция и човек който знае какво прави. Ако се получи при мен, ще дойда до Русе все пак имам роднини там и ще ти покажа какво животно се е получило!

Потребител
Аватар

Мнение от flexa » 02 Ное 2008, 8:38

Очаквам те! :winky: :mhihi:
Изображение

пияния майстор
Аватар
Кара: на мастика с айрян
Мечтае да кара: е30 М3

Мнение от remaka » 02 Ное 2008, 15:20

Ивайле написа:
flexa написа:Ивайле, аз имам същия мотор .. (москвич) :mhihi: мисля и аз да минавам към инжекция ходих на доста места да питам кое как! Най-добрия вариянт е да се вземе нов мотор инжекцион, ако все пак направиш нещо се обади да се пробвам и аз ;)
Аз до колкото знам. И на 318i и на 316 1.8 карб. мотора си е м10б18. Намираш си само една инжекция и човек който знае какво прави. Ако се получи при мен, ще дойда до Русе все пак имам роднини там и ще ти покажа какво животно се е получило!
трее да се сваля главата и тя е друга не стаа само с колектори компове и т/н по евтино излиза цял мотор а още по добре пакет със скорости и 6-так
Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност :)
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи :)
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!

Предишна

Назад към E30