и аз съм вече с кожа...
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
значи ние с тебе сме със салон Един набор 96 и сме с по дебелите седалчици и по конфортните ?
еми супер кво..
някои колега с феислифт и с кожа има ли да каже как са неговите

някои колега с феислифт и с кожа има ли да каже как са неговите

pazokolarov написа:Джобовете се поръчват като допълнително оборудване - зависи първия собственик какво е поръчвал.
За салоните, мисля, че след 98, не чак след фейслифта, са малко по-тънки. И задната облегалка по средата не е масивна да опира в седалката, а е като плоскост и виси.
като ги гледам са 1 към 1 със стария ми салон само че са кожени. странно тука някои да тапицира седалки някои ако иска кожа си купува от ебаи за 300 паунда и готово...ще проуча но ме съмнява виж че линиите съвпадат 1 към 1 ... ще проуча ама и така да е боли ме мене

сега ги разгледах в ебаи (пишеш leather E39 и излиза) на повечето снимки не се вижда дали пише ербег на кората на 1 се видя и не пишеше странно..иначе от снимките там не мога да преценя колко са дебели седалките .. ама ако е така оригинално много странно решение кожата да я лепят върху плуша на корите
скрапнаха я тая Е39ка иначе щях да вида ВИНа..а дали седалките имат номеклатурен ли къв беше там номер ..?
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
slav4o1 написа:
Някой питаше каква е разликта в салона преди и след фейса.На фейс лифтовите отстрани е по-изпъкнала седалката, нещо като по-рекаро

Да се похваля и аз

mad_presley честито колега, ама пак ли в сиво, що не смени цвета
сив плюш после сива кожа ?
но твоя салон погледнато си е съвсем обикновен като моя от летото на 96-та, ето една снимка на моя /същия като твоя/ и вече снимка на салон facelift (да подскажа че само на последните е39-ки се слага този салон вече баш си е facelift)
а за рекаро сме много далече от рекарото, разликата е таборетка и диван =) съпоставям е39-та и х5-та (с кожено рекаро)
facelift

но твоя салон погледнато си е съвсем обикновен като моя от летото на 96-та, ето една снимка на моя /същия като твоя/ и вече снимка на салон facelift (да подскажа че само на последните е39-ки се слага този салон вече баш си е facelift)
а за рекаро сме много далече от рекарото, разликата е таборетка и диван =) съпоставям е39-та и х5-та (с кожено рекаро)

facelift

- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
slav4o1 написа:Ca_Ma написа:slav4o1 нема ли по англииско некои червен кожен салон за Е39?
имам сега един червен рекаро за е46 купе ел. с памет за е39 червен никога не съм виждал
Аз съм виждал. Седи много яко. Когато си търсех Е39 се продаваше една във форума, ама я бяха отнесли като звъннах.
badsharki написа:slav4o1 написа:Ca_Ma написа:slav4o1 нема ли по англииско некои червен кожен салон за Е39?
имам сега един червен рекаро за е46 купе ел. с памет за е39 червен никога не съм виждал
Аз съм виждал. Седи много яко. Когато си търсех Е39 се продаваше една във форума, ама я бяха отнесли като звъннах.
Предполагам, че говориш за мойта

- badsharki
- ентусиаст
-
bmwmania написа:badsharki написа:slav4o1 написа:Ca_Ma написа:slav4o1 нема ли по англииско некои червен кожен салон за Е39?
Предполагам, че говориш за мойта
Ами незнам, май в кюстендил се продаваше. Беше пролетта.

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
- badsharki
- ентусиаст
-
Истинският му е. Колата я видях миналата неделя в ... един квартал ( няма да казвам кой че да не правя лоша услуга), и точно номера ми направи впечатление, че ми е познат от форума. Много натокана.....Е ако съм видял същата кола де 

- BaVaRiShaN^E39
- Потребител
-
Питане???
Колеги кажете ми към кой да се обърна за кожен салон телефон или нещо такова някой да ми каже и горе долу цена на салончето защото и аз съм много мераклия на кожата ама искам. Мерси предварително!
Re: Питане???
BaVaRiShaN^E39 написа:Колеги кажете ми към кой да се обърна за кожен салон телефон или нещо такова някой да ми каже и горе долу цена на салончето защото и аз съм много мераклия на кожата ама искам. Мерси предварително!
към мен се обърни за кожен салон ама за туринг

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2